Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
já jdu na konntrolu až v úterý-ještě musím polknout jeden prášek no a doufám že Ovu mi vyvolá na příští pátek.Příští týden bude hrozný týden-v pondělí zubař pak ta gynda-budu mit snad zkontrolovany vsechny otvory
.dneska v noci se mi zdál zvláštní sen,večír jsem tak jako přemýšlela proč to nejde a že chci vědět proč to nejde a pak se mi o tom v noci zdalo!!!Mám podle snu moc vysokou hladinu cukru v krvi-musím přestat jíst sladký, můj život je na dně
-moje jediná radost a já se jí musim vzdat ![]()
Tak vysadit sladké bych potřebovala taky ![]()
Až příští týden, ono to uteče, pak zase budeme čekat zda ano nebo ne, po tom ustrogenu jsou falešeně pozitivní testy?
Ne nejsou,ten je v pohode,akorat ja jsem ho polykala a bylo me z neho fakt zle,motala se mi hlava a bylo mi na zvraceni ted uz bych ho asi radsi zavadela. mas ho 2× denne?
jj 2× denně, ale ta ovulka stále nic, zase jsem dělala ted test ![]()
Budeme ji muset večer nějak vyvolat ![]()
o jééé ještě že nejste naši sousedi
. Ikdyž naši sousedi vyvolávají ovulku pravidelně ve od 2 do 3 v noci. Slečna (no je starší jak já a vypadá jak z moulin rouge)ráda křičí a baví se tím celý panelák,ale my to máme nejblíž
.
Jsi mě tedy pobavila ![]()
Cítím tlak v břiše, tak snad dojde ještě, ale říkám jak velké ty folikuly budou když před 2 dny měly 25 cm.
No doufej že ti na břiše nevyrostou další prsa a že to konečně praskne
. Já dneska asi taky prasknu-kamoska me taha cvicit (učitelka tělocviku a maximalní sportovní fanatik). Po deseti minutách mě budou odvážet.
Přežila jsi cvičení?
Cvičím ted denně mojžíšovu metodu a chodím běhat, to je tak jediné co dělám, snažím se nějak nabrat kondici, ale ne že by mě to bavilo.
Dnes teplota 36,4 a lehce pozitivní testík, tak zítra už bude určitě pozitivní hodně a teplota pújde nahoru, doufám v to. ![]()
Od kolikátého dne berete ustrogestan? mě dr řekla že od 17 ale s tím, že si myslela, že budu mít ovulaci o 4 dny dříve než jsem jí měla. Tak ted nevím zda to mám o ty dny posunout nebo zda mám začít brát ten 17 den.
Já beru utroš od 16 DC, ale tentokrát jsem si to posunula o den, jelikož jsem si nebyla jistá ovu ![]()
Jinak jsem teď 3 cyklus s clostikem a čekám jak to za 2 týdny dopadne, ale už teď vím, že to bude zase na ho..o
Včera jsem se manžela ptala ohledně úmělého opl a výsledek je takový, že chci dítě jen kvůli toho, že mají ostatní a že chci všechno hned. Brečela jsem celý večer a on to prostě nechápe
A to, že se snažíme už skoro 3 roky, to je taky vedlejší. Už mám chuť vše vzdát a netrápit se tolik ![]()
To je mi líto, ale oni muži tohle berou uplně jinak, já zase bych nechtěla nic brát a jsem já ta špatná, že neudělám nic pro to aby jsme dítě měli.
No ono ty hormony taky se mnou pěkně cloumají, alespoň vnímám výkyvý nálad. A představa, že bych to měla zkoušet kdo ví jak dlouho a pak třeba zkusit to umělé, tak bych se do té doby určitě zhroutila
Taky to na sobě cítím, ale zase nic hrozného, já nejsem tak nějak citlivý člověk, tak to jde, ale dr mi říkala, že to celkově holky šaptně snáší, brečí, jsou lítostivé, neštastné. Příští měsíc nic brát nebudu. Už se mi dobře a zase od úterý další hormony, nechce se mi, ale vydržím to.
Víš co mi řekla doktorka v nemocnici když mě tam dovezli po nehodě? ženská, ta vydrží víc než člověk
a není to pravda?
AHOJ KACZULE, NEBUD SMUTNÁ, JSME NA TOM S MUŽSKÝM DOST PODOBNĚ AKORÁT ŽE U NÁS JE JEŠTĚ TEN ROZDÍL ŽE HO NEDOSTANU ANI NA SPERMIO.OD PATKU JSME SE HADALI A BYLA JSEM 100% ROZHODNUÁ ŽE UŽ NA TO KAŠLU, MÁM POCIT ŽE SE SNAŽÍM JENOM JÁ A TO MĚ JEŠTĚ VÍC UTÁPÍ.NO TENHLE MESIC JESTE NEJAK DOKLEPU ALE TEN DALSI UZ NA TO KASLU (NEBO ASPON ZATIM JSEM TAK ROZHODNUTA A NEVIM JAK DLOUHO MI TO VYDRZI,PROTOZE MI TO NEDA
). a JAK UŽÍVÁTE VÍKENDU HOLKY? VY UŽ MÁTE VLASTNĚ OBĚ PRO TENHLE MĚSÍC SPLNĚNO,CO??? ![]()