Stimulace ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15866
27.10.11 18:12

Ahoj holky, tak já jsem dobrala clostik a v pondělí jdu na kontrolu, tak jsem zvědavá, zda ovu vůbec bude. A i kdyby byla, beztak se nazadaří. Musím říct, že už jsem hodně pesimistická v tomhle a takové depky jsem snad ještě nikdy neměla :nevim: Už jsem začala koukat i na infa ohledně adpce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
27.10.11 19:43

A jak dlouho se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
27.10.11 19:46

2,5 roku :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
28.10.11 22:06

My také tak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
28.10.11 23:32

Ahoj, jsem na tom stejně. Mně Clostilbelgyt zoůsoboval hlavně cysty, takže lékař mi ho pak vždy vysadil a když mi nezpůsobil zrovna cystu, tak jsem zase neotěhotněla. Jaký je další postup? Je ještě nějaká možnost před umělým oplodněním? Už ztrácím nervy a sestřenice měla umělých oplodnění nevím kolik a dnes je jí 40 a děti nemá, takže mně osobně to moc nadějí nedává. Říkám si, když to nejde po clostilbelgytu, pregnylu a utrogestanu (předtím i jiná léčba), tak už to asi ani nepůjde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
29.10.11 11:17

Taky nevím, jaký je další postup, mě ještě čeká laparo a pak se uvidí.
Vidím, že jsme na tom stejně, taky už jsem z toho dost unavená. Naštěstí mi clostik zatim cysty neudělal, ale uvidím, co mi řekne dr v pondělí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
29.10.11 20:58

Ahoj holky, tak zítra ráno zase začínám polykat tu sr…u :zed: .Ale tenhle měsíc bude určitě šťastný a snad se zadaří.Už jsem z toho všeho otrávená a unavená, navíc po těch všech hormonech jsem už sama sobě protivná :cry: .aaaaaaaaaaaaaach joooooooooooo!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
30.10.11 14:55

Ahojky, to mě mrzí, že to nevyšlo. Já se po nich také necítím dobře, chce se mi stále zvracet. Pokud to tento měsíc nevyjde tak si dám příští měsíc od něj pauzu. Mám i vždy když ho doberu problém s bolestmi jako když máš zálet močáku. To pak má být oplodňování, když se kroutím bolestí a chce se mi zvracet. Bych do toho už kopla. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
30.10.11 15:02

Ahoj holky, tak já naštěsti po hormonech nic necítím. Ani po clostiku ani po utroši :nevim: Zítra jdu na ultrazvuk a uvidím zda tento měsíc clostik zabral nebo ne.
Taky už jsem z toho hodně protivná a nebaví mě to. Dneska jsem ale nějak klidná a řekla jsem si, že se musím i radovat z toho, že mám toho nejúžasnějšího chlapa a nikdy nejsem sama. Ne všechny mají štěstí na chlapy, tak já mám alespoň tohle. Nemůžu mít všecko, že :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
30.10.11 22:57

První měsíc mi bylo dobře, tentokrát mi to nějak nesedlo. To ti moc přeju, skvelého chlapa mít je základ. Také jsem v partnerství (manželství) spokojená. Když si vezmeš jak často má nějaká holka dítě omylem, nestojí o něj, nebo ho chce ale tatínek se k nim nehlásí, ty naši chlapi o nás i děti stojí, ale dítě nikde :nevim:
Držím palec, napiš kolik tam máš folikulů, jdu ve středu jsem také zvědavá. Cokoliv jen ne cysty :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
31.10.11 06:50

Dobré ráno holky,
tak jsem si dneska zkusila ovu test a nejdřív jsem myslela, že je čistý, ale pak jsem zahlédla slabounkého dušíka, takže se obávám, že minulý cyklus se bude opakovat a já budu mít opět anovulák :zed:
No uvidím, co mi ještě dr odpoledne řekne, ale už jsem alespoň připravena na tu horší variantu :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
31.10.11 07:36

Ahoj holky,tak já vám můžu říct že první měsíc klostíku byla pohoda ale ted se míním poblit jen se na nej podivam.
Holky já Vám tak závidím, já mám teda taky mužskýho fajn ale nemůžu ho dostat na ten spermio.Se zasekl a nevím jak ho tam mám pošťouchnout.On už tam teda byl ale výsledky ztratili :cry: a ted uz tam nepujde.dneska se mi o tom i v noci zdalo-už jsem z toho fakt magor ale zase nasílím ho tam tlačit nechci. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
31.10.11 07:42

Cože? Ztratili???
Tak to můj chlap se nabídnul jako první, že půjde na vyšetření, že do něj nemusí tak „dlabat“ jak do mně. Takže u nás ze spermiem nebyl problém a myslím, že by šel i po druhé :think:
Tlačit na něj ale asi opravdu nějak nemá cenu. Jedině si s ním třeba sednou u sklenky nějakého dobrého vína a vysvětlit mu, že brát nějaké prášky není pro tebe jen tak jednoduché. Že pokud by byl problém náhodou u něj, tak ty hormony bereš zbytečně a můžou ti ještě ublížit (cysty a kdo ví co ještě, přece jen je to chemie), tak mi to vysvětli i můj dr (ale ne u sklenky vína :mrgreen: ) A taky pořád brát nějaké prášky je těžké na psychiku, alespoň u mně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
31.10.11 07:50

To už jsem se snažila tisíckrát mu to vysvětlovat, poprvé když tam šel tak taky vše v pohodě, sám řekl že tam dojde a šel,jenže se nezadařilo-asi stres z toho prostředí :lol: prý si představil co tam všichni dělají a bylo to v prčicích, tak mu pak dali kelímek ať ho donese, a ten zase ztratili a to ho nasralo,navíc začali takový řeči že tam vůbec nebyl atd.No ale snad se zadaří už teď v pátek.zatím to vypadá nadějně, ale dokud nebude mít výsledky v ruce tak už tomu nevěřím.Každopádně vím že kdybych měla jít na nějaký IVF nabo něco takovýho tak to nebude tady u nás!!!!To budu radši jezdit do pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
31.10.11 07:53

No já bych asi taky dojížděla. Jsem z Ostravy a neslyšela jsem tady na to žádnou chválu. Kamarádka jezdila do Olomouce, jiná dokonce i do Brna :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí