Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
no já už se toho nemuzu dockat
to asi nevydrzim-takova doba
Já nevěřím v úspěch
ale zvědavá jsem, asi budu testovat za 10 dní
jen doufám, že pokud by se to povedlo, tak se nechytí všechny 3 vajíčka ![]()
no tak to já testovat nebudu, potom pregnylu by mi to stejne ukazalo dve carky tak pockam az jestli prijde a nebo ne.ja verim ze to vyjde protoze je to asi ta posledni nadeje-muzskyho na spermio nemuzu dostat a dal uz se to bez nej neobejde-tak to ted musi vyjit!!!!!!
Tak to moc držím palec, můj muž to absolvoval a dopadl naštěstí dobře ![]()
Já stále měřím tu teplotu podle té se to prý taky pozná, zatím mám stále 36,9 už 4 den tak jsem zvědavá jak dál. Myslíš, že bych měla test falešně pozitivní i když jsem brala jen ten prášek 5 dní?
Myslím že ne, ty prášky to neovlivnuji. Já měla ovu asi včera-jsem videla poprve dve carky na nejakem testu
(vzdycky mi vysli vsechny negativni). No ale kazdopadne me porad boli bricho a snad vic nez pred tim,tak nevim co se deje. Ja jsem si ted taky zkousela merit teplotu ale po tech praskach je to strasne zkresleny, normalne jsem mivala tak 36.6 a ted jsem mela 37 a v den ovulace 37,3.Takže ja uz podle teploty vubec nic nepoznam
. mam pocit ze na me snad nic nefunguje tak jak by melo. Asi jsem exot
.ty jo ja jsem tak zvedava.
Ta bolest břicha je asi normální, mě běžně nikdy břicho nebolí při ovulaci ani před MS ale po těch práškách to byla síla, přešlo mě to až včera, takže v podstatě po skončení ovulace. Pokud jak jsem četla je možné testovat 10 dnů po začátku ovulace, tak bych mohla v úterý dělat testík, ale tak nějak vnitřně cítím, že z toho nic nebude ![]()
no myslím že úterý bude krasny den na to zjistit ze to vyslo!!!!!!
. Neztrácej naději, hlavně tomu věř a pak to vyjde. to že třeba nemáš žádný příznak je o.k. vždyť je ještě brzy. to já mám snad vždycky všechny příznaky
a nikdy z toho nic nebylo
ale BUDE
!!!!
Zítra to bude týden a příznaky nic, mám hlad, ale ten mám stále
a cítím prsa, ale ty cítím vždy už týden před MS, takže těžko hledat příznaky ![]()
Já taky nic-je mi trochu blbě ale to už je od ty doby co mi pichli ten Pregnyl a občas cítím takový jakoby tahání-jako když máš zkrácený svaly ale to asi žádný příznak nebude
.Doufám že už nebudu dávat další kolo s práškama.
Ahoj holky, doufám, že se můžu připojit..moc vám všem držím palce ať to všechno dopadne!!!
Já jsem těsně po laparce (10.10)- chromo+drilling a ted me pravděpodobně taky čeká clostik, tak tady sbírám informace:-)
Držte se!
Ahojky holky, jak se vede?
Já to zítra vidím ráno na testík, jsem nedočkavá ![]()
Prsa mám jak mlékárny
a jsem děsně protivná, což u mě není běžné, to je mi podezřelé ![]()
Ahoj, tak to je super, tak snad se povedlo
. Já na sobě stále nic nepozoruju takže zase asi nic
.ach jo, už se z toho asi zblázním. To věčný čekání mě už zabíjí, ještě se mi dneska zdál tak debilní sen, zdálo se mi že je skoro švagrová těhotná a mě to tajili a pak už jsem celej sen jen bulela a bulela a bulela.
Nic
ani ťuk
ale zítra pokračuju v testování
mám hlad jak vlk ve dne v noci, tak jsem sama dost zvědavá. Teplota se drží na 37,1
No to já taky žeru jak prase, v pátek se mám jet koupat do maďarska ale s tou rozezranosti se snad ani nesvliknu do plavek
.Já si myslím že je ještě moc brzo, jestli jsi měla Ovu v sobotu tak bych si dělala test nejdřív teď v sobotu.Já jsem nějaká přešlá že se pořád nic neděje-ani jeden příznak, teda krom toho že mě občas píchne v břichu-ale kdybych se nesledovala tak to ani nevím
. Já jsem si teda taky dělala test a tam mi vyšly //,ale to je ještě stále ten Pregnyl
,ale vypadalo to pekne
. Po jaký době si cítila nějaký příznak???