Stimulace ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2238
10.10.11 18:14

no já už se toho nemuzu dockat :lol: to asi nevydrzim-takova doba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
10.10.11 22:03

Já nevěřím v úspěch :nevim: ale zvědavá jsem, asi budu testovat za 10 dní :lol: jen doufám, že pokud by se to povedlo, tak se nechytí všechny 3 vajíčka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
11.10.11 06:58

no tak to já testovat nebudu, potom pregnylu by mi to stejne ukazalo dve carky tak pockam az jestli prijde a nebo ne.ja verim ze to vyjde protoze je to asi ta posledni nadeje-muzskyho na spermio nemuzu dostat a dal uz se to bez nej neobejde-tak to ted musi vyjit!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
12.10.11 09:30

Tak to moc držím palec, můj muž to absolvoval a dopadl naštěstí dobře :dance:
Já stále měřím tu teplotu podle té se to prý taky pozná, zatím mám stále 36,9 už 4 den tak jsem zvědavá jak dál. Myslíš, že bych měla test falešně pozitivní i když jsem brala jen ten prášek 5 dní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
12.10.11 09:38

Myslím že ne, ty prášky to neovlivnuji. Já měla ovu asi včera-jsem videla poprve dve carky na nejakem testu :-) (vzdycky mi vysli vsechny negativni). No ale kazdopadne me porad boli bricho a snad vic nez pred tim,tak nevim co se deje. Ja jsem si ted taky zkousela merit teplotu ale po tech praskach je to strasne zkresleny, normalne jsem mivala tak 36.6 a ted jsem mela 37 a v den ovulace 37,3.Takže ja uz podle teploty vubec nic nepoznam :lol: . mam pocit ze na me snad nic nefunguje tak jak by melo. Asi jsem exot :roll: .ty jo ja jsem tak zvedava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
12.10.11 11:27

Ta bolest břicha je asi normální, mě běžně nikdy břicho nebolí při ovulaci ani před MS ale po těch práškách to byla síla, přešlo mě to až včera, takže v podstatě po skončení ovulace. Pokud jak jsem četla je možné testovat 10 dnů po začátku ovulace, tak bych mohla v úterý dělat testík, ale tak nějak vnitřně cítím, že z toho nic nebude :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
12.10.11 11:36

no myslím že úterý bude krasny den na to zjistit ze to vyslo!!!!!! :dance: . Neztrácej naději, hlavně tomu věř a pak to vyjde. to že třeba nemáš žádný příznak je o.k. vždyť je ještě brzy. to já mám snad vždycky všechny příznaky :think: a nikdy z toho nic nebylo :cry: ale BUDE :palec: !!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
14.10.11 12:39

Zítra to bude týden a příznaky nic, mám hlad, ale ten mám stále :lol: a cítím prsa, ale ty cítím vždy už týden před MS, takže těžko hledat příznaky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
14.10.11 12:50

Já taky nic-je mi trochu blbě ale to už je od ty doby co mi pichli ten Pregnyl a občas cítím takový jakoby tahání-jako když máš zkrácený svaly ale to asi žádný příznak nebude :zed: .Doufám že už nebudu dávat další kolo s práškama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
14.10.11 19:25

Ahoj holky, doufám, že se můžu připojit..moc vám všem držím palce ať to všechno dopadne!!!
Já jsem těsně po laparce (10.10)- chromo+drilling a ted me pravděpodobně taky čeká clostik, tak tady sbírám informace:-)
Držte se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
16.10.11 21:38

Ahojky holky, jak se vede?
Já to zítra vidím ráno na testík, jsem nedočkavá :-)
Prsa mám jak mlékárny :mrgreen: a jsem děsně protivná, což u mě není běžné, to je mi podezřelé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
17.10.11 07:05

Ahoj, tak to je super, tak snad se povedlo :dance: . Já na sobě stále nic nepozoruju takže zase asi nic :cry: .ach jo, už se z toho asi zblázním. To věčný čekání mě už zabíjí, ještě se mi dneska zdál tak debilní sen, zdálo se mi že je skoro švagrová těhotná a mě to tajili a pak už jsem celej sen jen bulela a bulela a bulela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
17.10.11 18:16

Domčo tak co??? je to tam????jsem napnutá jak struna!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
17.10.11 19:21

Nic :mrgreen: ani ťuk :think: ale zítra pokračuju v testování :mrgreen: mám hlad jak vlk ve dne v noci, tak jsem sama dost zvědavá. Teplota se drží na 37,1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
18.10.11 07:06

No to já taky žeru jak prase, v pátek se mám jet koupat do maďarska ale s tou rozezranosti se snad ani nesvliknu do plavek :lol: .Já si myslím že je ještě moc brzo, jestli jsi měla Ovu v sobotu tak bych si dělala test nejdřív teď v sobotu.Já jsem nějaká přešlá že se pořád nic neděje-ani jeden příznak, teda krom toho že mě občas píchne v břichu-ale kdybych se nesledovala tak to ani nevím :-( . Já jsem si teda taky dělala test a tam mi vyšly //,ale to je ještě stále ten Pregnyl :-) ,ale vypadalo to pekne :lol: . Po jaký době si cítila nějaký příznak???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí