Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
to je doba od ovulace do ms, mela by byt tak 12 až víc dní.Je to doba aby se ti stihlo uhnizdit vajicko. ale pokud ted budes brat ultrogestan nebo neco podobnyho tak ti to vyjde na tech 14 dni.
Nic dalšího už brát nebudu, nic mi nenapsala, tak to jsem zvědavá kolik dnů mám od ovulace do MS. Ale ovulace bude zítra a MS čekám max 24, mám to 26 až 28 dní. Ale vždy týden před MS špiním pár dnů, tak nevím zda to je špatně nebo to nevadí. To asi uvidím i z té teploty.
To ta výroba je fakt sranda
ono se říká nemyslet na to, tak jsem se toho do ted držela a nic ![]()
Ahoj holky, ja taky začnu brát clostík tedka v říjnu poprvý.snažíme se o mimčo už 2roky.Kamošky co vysadili prášky jako já, už mají dvě děti síla a já nic.Mám brát jeden prášek denně a po 3měsích 2.ale doktorka mi o žádným ultrazvuku neřekla, tak jak zjistim že mi rostou folikuly.je mi 30let.
Ahoj, co já vím,tak se kontrolní ultrazvuk doporučuje už kvůli tomu, zda se tam netvoří cysta. . . no nevím, ale je i pár holek, co na ultrazvuky nechodily . . .
no právě ja četla že se po něm tvoří cysty.tak abych je pak neměla kdyz nepujdu na ultrazvuky.Mám kamošku ta ma cysty , chodila na injekce, brala prášky a furt je má a těhotná stále neni už několik let, bráni to těhotenstvi.Snad nám to všem tady pomůže jinak už jenom umělý.
To jsem netušila, že se po něm dělají cysty, to mi dr neřekla, tak to zvážím zda v tom pokračovat, protože ovulaci mám i bez prášků.
Bolelo Vás holky břicho při ovulaci? mě už bolí docela dost od cca pondělka a řekla bych, že je to každý den horší. Jsem i celá jako bych byla nateklá.
Ahoj holky-mě už břicho taky bolí ale řekla bych že je to pořád tím jak rostou ty folikuly
.no uvidime zitra zase na UTZ. Kámošku si doktor taky nepozval na UTZ a doted nevi jestli to vlastne k necemu bylo kdyz to brala.a klostik hned natri mesice bez kontroly je fakt mazec!!!meto dal jen na mesic a jeste tam porad litam ob den jak magor, ale jsem rada.
ono právě by jsi po tom klostiku mela brat zase ten druhy hormon protoze klostik zpusobuje nizkou sliznici-takze by jsi pak mela ovulaci a vajicko by se ti nemelo skoro kde uhnizdit, ale treba ji mas dost vysokou tak ti ho nedala.a uz jsi byla na te injekci ???
Domča123 píše:
Nic dalšího už brát nebudu, nic mi nenapsala, tak to jsem zvědavá kolik dnů mám od ovulace do MS. Ale ovulace bude zítra a MS čekám max 24, mám to 26 až 28 dní. Ale vždy týden před MS špiním pár dnů, tak nevím zda to je špatně nebo to nevadí. To asi uvidím i z té teploty.
To ta výroba je fakt srandaono se říká nemyslet na to, tak jsem se toho do ted držela a nic
Nebyla jsem nikdy na injekci, tyto prášky mám uplně poprvé a nevím čím to je, ale na to že mám ovulaci jsem uplně suchá, to nemívám. Dr neříkala že by bylo třeba brát další léky nebo injekce.
Příští měsíc to zkusím bez prášků, když jsem je brala tak mi nic není ale ted se cítím docela blbě, bolí mě hodně to břicho, jsem strašně nafouklá a celkově jako nateklá. Štve mě to, že jsem to vůbec zkoušela.
Na ultrazvuku jsem byla ve středu, břicho mě bolí od pondělka a ovulaci mám dnes. Tak doufám, že to brzy přejde.
tak tu injekci ti dá aby ti tu ovulaci vyvolala a asi aby jsi se tak netrapila, ale tak asi ví co dělá
.To já jsem dneska celou noc nespala a pořád jsem přemýšlela nad tím jestli už jsem jí měla a nepromeškali jsme to a nebo jestli ještě ne. ![]()
My už máme po a i mě přešla ta bolest dnes, tak už budu jen čekat co se bude dít nebo nedít, ale naděje si nedělám. Kdy ji máš mít? zkus testík.
Tak je to dobrý ještě jsem jí neměla
.ted mi pichli pregnyl a doktor rikal ze ted do toho musime aspon tri dny busit
.Byl u toho cervenej snad az na prdeli
.a ty dalsi prasky ted pry taky nemam brat.no to jsem zvedava jak dopadneme-by jsme pak mely skoro stejny datum porodu
![]()