Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky, dnes test ani tuk, bílý jako sníh. Jinak se mi neděje nic
uvidíme zítra
Dnes opat nic, ne že bych tam něco čekala ![]()
Teplota stále kolem 37 ale měřila jsem v 6.30 hned po probuzení budíkem a měla jsem 36,8 a za půl hodiny dalšího spánku jsem měla 37 tak je to taky podle plotu a měřím každý den v jiný čas, tak nevím zda z toho bude nějaký relevantní výstup ![]()
Co ty kolik máš teplotu, měříš?
ahoj ještě je brzy na to aby ti to něco ukázalo.Já už teplotu neměřím-většinou to bylo k ničemu každopádně zrovna dneska a včera jsem to zkusila a mám asi 37,1 a včera jsem měla 37,0.Měřívavala jsem vždycky ve stejnou dobu hned jak jsem se vzbudila a teplota se mi většinou měnila co hodina to 0,1-0,2 stupne.dneska mě bolí břicho jak prase a teče ze mě nějaká bílá sračka.ale na MS je ještě brzo.To čekání je nekonečný.
Dnes opět nic, na zítra nesmám test, ale dnes lehce špiním a je mi zima, to je známka MS. Dnes jsem měla ještě stále 36,9 ale čekám zítra že teplota klesne, MS čekám v sobotu, to tam vyjde.
Co ty a příznaky?
Tak nám to tento měsíc nevyšlo, ale překvapilo mě to, že mám teplotu 36,9 a MS dorazila.
Co vy holky?
Samozřejmě, že můžeš. Já nyní začínán na novo, 3 až 5 den MS budu brát hormony, pak ultrazvuk, pak se snažit a pak čekat ![]()
Já taky teď jedu na novo (3 cyklus), akorát clostik beru tentokrát 3.-7. DC (dneska jsem teprve 4 DC), jelikož můj poslední cyklus i když s clostikem tak byl anovulační, tak jsem zvědavá, co z toho bude teď
Pokud tam bude folík, tak pregnyl a pak ještě beru utrogestan
Holky, můžu se vás zeptat jak snášíte ten clostík? Budu ho brát další cyklus a dost se toho bojím.. Stačil mi utrogestan a měla jsem za 2M 4kila nahoře, kdyby to aspoň k něčemu bylo ![]()
Já nemám žádné vedlejší účinky, ani přibytek na váze, nic. Jen jsem dnes nějak unavená, ale kdo ví jestli to je clostikem
Jinak pokud utrogestan polykáš a nezavádíš, tak to po něm prý bývá i špatně
Já nevím, já ho rači zavádím a myslím, že tak i lépe působí
lexxi píše:
Holky, můžu se vás zeptat jak snášíte ten clostík? Budu ho brát další cyklus a dost se toho bojím.. Stačil mi utrogestan a měla jsem za 2M 4kila nahoře, kdyby to aspoň k něčemu bylo
Aha díky, trochu jsi mě uklidnila. Mě jako první poslali na laparku a až ted krmí hormonama, proto nemám zkušenosti.. ![]()
Ahojte holky. Domčo tak to mě mrzí, já stále čekám, myslela jsem si že MS dostanu v pátek-zkoušela jsem test a nic no ale zatim neprisla a ni jsem netestovala.uvidim.Priznaky ale žádný takže myslím že si už brzo půjdu pro další recept na klostík
. ted jsem byla na tři dny s mužem v termálech tak to bylo aspoňmalý odreagování od toho věčnýho čekání.
Ahoj tak já pořád čekám a čekám, dneska jsem zkoušela test a je bílej jak sníh na Vánoce
ale MS zatím nikde tak budu čekat dál.V břichu mě ale tlačí tak buď už se mrcha hlásí a nebo už kope
.
No já myslím že se spíš brzy přidám k tobě.Takže jdeš do těch hormonů znova, jo?Nedá ti to,co?to zase nezkusit
.
Domča123 píše:
Tak držím moc palec at kopedej určitě vědět.