Stimulace před Ket

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
19.3.21 11:49

@Viktorka33 Pokud jdeš na ket, tak by jsi o žádný pokus přijít neměla to se do IVF hrazené pojišťovnou vůbec nepočítá, také jsem myslela že bych o to přišla, ale ket se do toho nepočítá neboť si ho hradis sama, takže já si u ketu nechám zavést dvě ❤️️
Chodím do Prahy do Cube, kam chodíte vy?? :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1707
19.3.21 12:10
@Anonymní píše:
@Viktorka33 Pokud jdeš na ket, tak by jsi o žádný pokus přijít neměla to se do IVF hrazené pojišťovnou vůbec nepočítá, také jsem myslela že bych o to přišla, ale ket se do toho nepočítá neboť si ho hradis sama, takže já si u ketu nechám zavést dvě ❤️️
Chodím do Prahy do Cube, kam chodíte vy?? :srdce:

Jo ale kdyz nemas transfer cerstveho embrya, tak pojistivna hradi 1. KET. Ja eurofertil Ostrava. :D A jak jste spojojeni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.3.21 12:19

@Viktorka33 Ach tak, ty jsi neměla embryotransfer z čerstvého tak to potom ano, to bych si také nechala zavést jen jedno 😊
No vcelku spokojeni jsme akorát mi dost vadí že se nám dost střídají doktorky pokaždé mám někoho jiného 🥺Ale jinak ochota a lidský přístup super…
Kolik jste doplaceli jestli se mohu zeptat 😊necháváte si i nějaké dodatky třeba embryoglue ať? :))

• Citovat
  • Upravit
1707
19.3.21 14:52
@Anonymní píše:
@Viktorka33 Ach tak, ty jsi neměla embryotransfer z čerstvého tak to potom ano, to bych si také nechala zavést jen jedno 😊
No vcelku spokojeni jsme akorát mi dost vadí že se nám dost střídají doktorky pokaždé mám někoho jiného 🥺Ale jinak ochota a lidský přístup super…
Kolik jste doplaceli jestli se mohu zeptat 😊necháváte si i nějaké dodatky třeba embryoglue ať? :))

Jo to s tím střídáním doktorů by mi také trochu vadilo. Já mám výhodu, že můj gynekolog je i můj doktor v caru, takže hodně chodím k němu do jeho ordinace a nečekám, neobjednávám se. :D Moc ani nevím, co vše nám dělali… ICSI, MSSC, STD řekla jsem, že chceme vše, co zvýší šanci…o embryoglue zatím doktor nemluvil. Měla jsem 2 IVF a jednu minimální stimulaci a počítám, že budeme platit cca 120 000 Kč. Také mě zajímá, kolik to koštovalo u vás? :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.3.21 16:04

@Viktorka33 Tak to máš fakt super 😊Také bych brala svého gyndare i jako Doktora v caru k němu mám 100% důvěru…

Pane jo, tak vám to snad s těmito dodatky vyjde :srdce: Držím palečky..

My platily s tím že to máme na pojišťovnu, tak jsme doplaceli 21.000,– + léky, to jsem doplaceli pár kaček a za ket budeme platit 9500,– žádné dodatky jsme si zatím nenechavali dávat. Dr říkala že zatím není potřeba, tak také doufám že je to poslední moje stimulace a vyjde ten Ket jinak se v létě vrhneme hned do dalšího IVF :,( Říká se že každým pokusem se zvyšuje šance :roll:
Při 2 IVF bych nejspíš změnila car, tak uvidíme..
Kolik máte mrazacku? Já mám zamrazene pouze dvě tak jsem se rozhodla je tam hodit obě :lol: prý i to zvyšuje o 10% šanci :P Tak snad to vyjde :andel:

• Citovat
  • Upravit
1707
19.3.21 16:36
@Anonymní píše:
@Viktorka33 Tak to máš fakt super 😊Také bych brala svého gyndare i jako Doktora v caru k němu mám 100% důvěru…

Pane jo, tak vám to snad s těmito dodatky vyjde :srdce: Držím palečky..

My platily s tím že to máme na pojišťovnu, tak jsme doplaceli 21.000,– + léky, to jsem doplaceli pár kaček a za ket budeme platit 9500,– žádné dodatky jsme si zatím nenechavali dávat. Dr říkala že zatím není potřeba, tak také doufám že je to poslední moje stimulace a vyjde ten Ket jinak se v létě vrhneme hned do dalšího IVF :,( Říká se že každým pokusem se zvyšuje šance :roll:
Při 2 IVF bych nejspíš změnila car, tak uvidíme..
Kolik máte mrazacku? Já mám zamrazene pouze dvě tak jsem se rozhodla je tam hodit obě :lol: prý i to zvyšuje o 10% šanci :P Tak snad to vyjde :andel:

Děkuji snad to vyjde. :srdce: Já mám 3 geneticky vyšetřená embijka v pořádku a další dvě s mozaikou ale mohou se také využít, takže 5. :) A nějaké děti máš? A můžu se zeptat, kolik ti je let a v čem je váš problém neplodnosti? Jo a také kdy máš ten ket? A určitě to vyjde, ty jo třeba budou dvojčátka. :dance: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.3.21 17:04

@Viktorka33 nene žádné děti nemáme, kdyby jsme měly asi bych to tak nehrotila, stačilo by mi i to jedno ❤️️
Problém žádný nemáme, nic nám nenašli.. Jen asi před rokem a půl jsem otěhotněla přirozenou cestou ale bohužel to bylo mimodelozni a odebrali mi pravý Vejcovod a od té doby ani ťuk :,( Jinak všechno máme v pořádku tak nevím proč to nejde… Je mi 27..
25.3 jdu na Ultrazvuk a tam se dozvím i datum ketu :srdce:
Vy máte nějaké děti? :P

• Citovat
  • Upravit
1707
19.3.21 17:39
@Anonymní píše:
@Viktorka33 nene žádné děti nemáme, kdyby jsme měly asi bych to tak nehrotila, stačilo by mi i to jedno ❤️️
Problém žádný nemáme, nic nám nenašli.. Jen asi před rokem a půl jsem otěhotněla přirozenou cestou ale bohužel to bylo mimodelozni a odebrali mi pravý Vejcovod a od té doby ani ťuk :,( Jinak všechno máme v pořádku tak nevím proč to nejde… Je mi 27..
25.3 jdu na Ultrazvuk a tam se dozvím i datum ketu :srdce:
Vy máte nějaké děti? :P [/citace
Aha, tak to mě mrzí, musela jsi si toho dost prožít. :srdce: Teď se to určitě povede, ještě když budou vkládány dvě embryjka. :hug: My bohužel děti také nemáme… Ale musím ti napsat, že je to strašná náhoda. Já jdu na tento ultrazvuk 24.3., takže to budeme prožívat naráz… :D :D Třeba budeme mít ket v stejný den. :dance: :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.3.21 17:51

@Viktorka33 Vytrpěla, ale myslím si že každá z nás si vytrpi dost pokud se dostane až k IVF :roll: Hlavně se nevzdávát :P
Vážně? Jee to je super 🍀 Budu Ti držet palečky ať je vše v pořádku a ket bude co nejdříve :*
Kolik je tobě jestli se mohu zeptat?

• Citovat
  • Upravit
1707
19.3.21 18:10
@Anonymní píše:
@Viktorka33 Vytrpěla, ale myslím si že každá z nás si vytrpi dost pokud se dostane až k IVF :roll: Hlavně se nevzdávát :P
Vážně? Jee to je super 🍀 Budu Ti držet palečky ať je vše v pořádku a ket bude co nejdříve :*
Kolik je tobě jestli se mohu zeptat?

Mas pravdu… IVF je narocna zkouska. Ja budu mit 33, jsem uz starsi kousek. :D Budu na tebe myslet a take drzet palce. :andel: Ted se to povede! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.3.21 18:19

@Viktorka33 Určitě mi dej vědět co ti pověděli toho 24.3 na ultrazvuku :*
Kezby :* Musíme věřit.. Bojím se ale zaroven se i těším, že to třeba konečně vyjde…
Jak dlouho dochazite do caru? :))
Kdy jsi měla 1 Ivf?

• Citovat
  • Upravit
1707
19.3.21 18:29
@Anonymní píše:
@Viktorka33 Určitě mi dej vědět co ti pověděli toho 24.3 na ultrazvuku :*
Kezby :* Musíme věřit.. Bojím se ale zaroven se i těším, že to třeba konečně vyjde…
Jak dlouho dochazite do caru? :))
Kdy jsi měla 1 Ivf?

Dam vedet urcite a i ty napis. :dance: Ja byla v zari na 1.IVF, v listopadu na 2.IVF a v lednu 3. s minimalni stimulaci. :) Chodime s covidovou prestavkou cca rok. A jak dlouho chodite vy? A ty mas za sebou 1. IVF? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.3.21 18:45

@Viktorka33 Jee jste to vzali vše takhle hopem? Já jsem tedy také říkala že pokud první IVF nic hned chci druhé :lol:
My byli v caru na konzultaci v lednu vzali mi tam akorát krev na vitamín D poté mi hned koncem týdne volali ze je vše ok a zda jsem dostala MS, říkám ano včera, tak doktorka že pokud chci že stimulaci můžeme zahájit hned dnes ale že do 20 min musím přijet do caru pro léky že zavírají :D tak jsem rychle letěla ještě s mokrou hlavou jen abych to stihla, mám to 10 min od baráku autem.. 27.ledna tuším jsem byla na odběru vajíček a následně za 5 dní transfer embryjka který bohužel nevyšel, než jsem šla na krev i pres ultrogestan se MS dostavila.. Tak jsme řekli že teď zkusíme ten ket..
Všechna vyšetření mi udělal můj gynekolog neboť s ním jsem to začala řešit jako první, doporučil nám IUI na té inseminaci jsem byla jen jednou také tady v Praze ale v UNICA car, byla jsem naprosto spokojená ale bohužel neměli smlouvu s mojí pojišťovnou takže jsem musela přejít do Cube… Takže za sebou máme pouze 1 Ivf a teď z prvního Ivf nás čeká ket.
Takže už máš za sebou 3 IVF chápu dobře? Nikdy jsi neměla mrazacky aby jsi mohla podstoupit Ket :(? Mě z toho prvního ivf bylo jedno zavedeno čerstvé embryo, jedno zamrazali hned ze je ve špičkové kvalitě a dvě nechali ještě kultivovat že nevypadal moc hezky ale jedno se udrželo a to mi také zamrazily :dance:
Chodíte pořád i do stejného caru? Nezměnily jste, když se 1 ani druhé nepovedlo?

• Citovat
  • Upravit
1707
19.3.21 19:41
@Anonymní píše:
@Viktorka33 Jee jste to vzali vše takhle hopem? Já jsem tedy také říkala že pokud první IVF nic hned chci druhé :lol:
My byli v caru na konzultaci v lednu vzali mi tam akorát krev na vitamín D poté mi hned koncem týdne volali ze je vše ok a zda jsem dostala MS, říkám ano včera, tak doktorka že pokud chci že stimulaci můžeme zahájit hned dnes ale že do 20 min musím přijet do caru pro léky že zavírají :D tak jsem rychle letěla ještě s mokrou hlavou jen abych to stihla, mám to 10 min od baráku autem.. 27.ledna tuším jsem byla na odběru vajíček a následně za 5 dní transfer embryjka který bohužel nevyšel, než jsem šla na krev i pres ultrogestan se MS dostavila.. Tak jsme řekli že teď zkusíme ten ket..
Všechna vyšetření mi udělal můj gynekolog neboť s ním jsem to začala řešit jako první, doporučil nám IUI na té inseminaci jsem byla jen jednou také tady v Praze ale v UNICA car, byla jsem naprosto spokojená ale bohužel neměli smlouvu s mojí pojišťovnou takže jsem musela přejít do Cube… Takže za sebou máme pouze 1 Ivf a teď z prvního Ivf nás čeká ket.
Takže už máš za sebou 3 IVF chápu dobře? Nikdy jsi neměla mrazacky aby jsi mohla podstoupit Ket :(? Mě z toho prvního ivf bylo jedno zavedeno čerstvé embryo, jedno zamrazali hned ze je ve špičkové kvalitě a dvě nechali ještě kultivovat že nevypadal moc hezky ale jedno se udrželo a to mi také zamrazily :dance:
Chodíte pořád i do stejného caru? Nezměnily jste, když se 1 ani druhé nepovedlo?

Tak to jsi taky rychlík, už jsem se bála, že jsi neměla žádná vyšetření. Dobře, že jsi napsala, že ti je provedl tvůj gynekolog. :) I imunologii a genetiku ti udělal on?
No u nás to bylo trochu jiné. 1. IVF vše probíhalo na jedničku, ale 5 den se přestalo vyvíjet 7 embryi z 8. (prý to doktor neviděl a v 5 dnu se to nestává). Zbývající embryo jsem si nechala vložit a šla na schůzku s ním i genetičkou. Prý špatné spermie. Manžel bral doporučené vitamíny a z druhého pokusu 5 emryjek na genetiku. Tak jsem se hecla, že at mám těch embryjí více zkusím minimální stimulaci, kterou ovšem pojišťovna nehradí, ale nevyčerpáš si tím pádem jedno cele velké IVF hrazené pojišťovnou. A přidali jsme ještě 2 emryjka. Bojím se, že za dva roky budu mít problém i já, tak proto na to tak tlačím. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.3.21 20:09

@Viktorka33 Ty to máš nějaké složitější 8o Je mi líto, že se embryjka přestala vyvíjet ale tedka to určitě vyjde tfuj, tfuj, tfuj 🙏
Je neuvěřitelne čím vším si musí ta ženská projít vid… Genetiku mi nedělal ani to zatím nevyzadovaly v caru, imunologie, Horm. Profil vše na jedničku 🍀 Tak fakt nevím kde je chyba.. Na té genetice ti zjišťuji přesně co? :)) Ty ji máš?
Jak to všechno zvládáš psychicky? :?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí