Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahojky,
už delší dobu mě trápí částečně vyrostlá osmička. Jsou s ní jen starosti. Teď mám opět zánět a už mě to fakt
Tak jsem se rozhodla, že seberu odvahu a nechám si zub odstranit. Již kdysi mi bylo řečeno, že to půjde pouze chirurgicky. Jsem z Prahy a snažím se najít někoho u koho by mě to nestálo šílené tisíce. Nemůžu si to dovolit. Máte nějakou zkušenost se stomatochirurgií, která není tragická, ale ani příšerně drahá?
Díky moc.
Jahů
Dovolím si - s těma platbama za stomatologii mě to docela s.re. Většinu problémů si lidi sami nevymýšlí. Platit ovšem musí. ![]()
Ale když se někdo přizabije v autě nebo na sjezdovce, má to v pojištění. Proč to sakra?
Ať stát doplatí za své pojištěnce v prac. poměru do průměru a není problém…
![]()
@Jahudka84 píše:
Ahojky,
už delší dobu mě trápí částečně vyrostlá osmička. Jsou s ní jen starosti. Teď mám opět zánět a už mě to faktTak jsem se rozhodla, že seberu odvahu a nechám si zub odstranit. Již kdysi mi bylo řečeno, že to půjde pouze chirurgicky. Jsem z Prahy a snažím se najít někoho u koho by mě to nestálo šílené tisíce. Nemůžu si to dovolit. Máte nějakou zkušenost se stomatochirurgií, která není tragická, ale ani příšerně drahá?
Díky moc.
Jahů
Mám zkušenost - klinika Artstom. Žádné čekací lhůty, jsou bez pojišťovny, ale neplatíš majlant jako v jiných klinikách. Pracují tam Rusové a jsou moc fajn.
Již je to pár let co mi takhle trhali všechny osmičky a nikdy jsem na stomatochirurgii nic neplatila. Jen naposledy soukromníka pětistovku za drenáž. Pokaždé jsem měla doporučení od svého zubaře.
2× jsem byla ve dvou různých nemocnicích a 2× u soukromníka.
@Enmamma koukala jsem tam teď na ceník a byla by to asi pěkná palba ![]()
@Evkad zkusím se tedy poptat, jestli když budu mít doporučení, tak by cena byla jiná… případně hrazeno pojišťovnou. Bohužel mám se zubaři zkušenosti, že se hradí i to, co by se hradit nemělo (zjišťovala jsem si přímo u pojišťoven)
@Jahudka84 píše:
@Enmamma koukala jsem tam teď na ceník a byla by to asi pěkná palba@Evkad zkusím se tedy poptat, jestli když budu mít doporučení, tak by cena byla jiná… případně hrazeno pojišťovnou. Bohužel mám se zubaři zkušenosti, že se hradí i to, co by se hradit nemělo (zjišťovala jsem si přímo u pojišťoven)
Bylo by to za 1000 až 2000 Kč. Pokud je to pro tebe moc, musíš jít na pojišťovnu zdarma.
Já byla přes doporučenku od své zubařky na vytržení osmičky na zubní chirurgii v jedné ordinaci u náměstí Míru. neplatila jsem vůbec nic.
@nozu píše:
Já byla přes doporučenku od své zubařky na vytržení osmičky na zubní chirurgii v jedné ordinaci u náměstí Míru. neplatila jsem vůbec nic.
Jak se to tam jmenovalo?
@Jahudka84 píše:
Ahojky,
už delší dobu mě trápí částečně vyrostlá osmička. Jsou s ní jen starosti. Teď mám opět zánět a už mě to faktTak jsem se rozhodla, že seberu odvahu a nechám si zub odstranit. Již kdysi mi bylo řečeno, že to půjde pouze chirurgicky. Jsem z Prahy a snažím se najít někoho u koho by mě to nestálo šílené tisíce. Nemůžu si to dovolit. Máte nějakou zkušenost se stomatochirurgií, která není tragická, ale ani příšerně drahá?
Díky moc.
Jahů
Ahoj, já byla před lety trhat osmičky tady a pořád ještě fungují: https://www.zubnichirurgie.cz/ Pan doktor Skalický byl moc milý a s žádankou to šlo komplet na pojišťovnu.