Strach donosit dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9073
26.5.15 12:13

@Eiculinka mela jsem to jako ty. Neskutecne dlouhe vyvolavani bez odmeny na konci.
Pricinu taky nezjistili. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.15 12:13

Holky, vy, kterým se stalo to smutne s miminkem a znovu jste do toho šly, klobouk dolů. Musíte byt velmi silne! Držím palce a smekám! :palec:
ja prodělala 2× samovolny potrat, po 3 letech se nám pak narodila dcerka s třemi srdečními vadami, silnou žloutenkou a snizenou funkcí stitne žlázy. 2 měsíce jsme bojovaly s kojením, s lahví, pak se stříkačkou. Nikdo z lékařů me neposlouchal, že prostě nechce pit. Resit to začali az jak nepila vůbec, tim pádem nemocila. Zachránili mi ji v Motoli, kde ji provedli operaci a dnes mám usměvavou holčičku. Už je to více jak rok a půl a je to všechno ve me tolik živé, že jsme se s partnerem zarekli, že druhe mimi nechceme. Proto vás holky tolik obdivuji, u nás to dopadlo dobře a přesto jsem takhle mekka…

• Citovat
  • Upravit
14809
26.5.15 12:15

@Eiculinka Koncem září nebo začátkem října. A já skoro pokaždý přenáším, tak si vždycky říkám, hlavně aby se nakonec nestalo ještě něco na poslední chvíli. :(

Příspěvek upraven 26.05.15 v 12:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3305
26.5.15 12:16

@Nairol taky Ti ty zavedený léky nezabírali?? Do mě jich nacpali celkem snad 12 a polovina mi i vypadávala! A to jsem poctově ležela. Jen jsem trochu krvácela. Bylo to fakt na palici!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30317
26.5.15 12:18

@1988zanda ty pocity jsou normální. Já jsem přišla o miminko v 9 tt, proti tobě nic, nemusela jsem rodit atd. A taky jsem měla problém vidět těhotné, radovat se s kamarádkama z těhotenství atd. Strach z dalšího těhotenství jsem měla strašný a to u mě nikdo nic nezanedbal, prostě byl špatný plod. Naštěstí touha po dětech byla větší a mám doma dvě zdravé děti.
S doktorem to radši vyřiďte, jak říkáš ať chráníš jiné. Sama si najdi nějakého pečlivého doktora a určitě zkuste mimčo znova. Teď už bude dcera starší nebudeš jí muset tolik nosit a bude to lehčí.
Posílám plno sil ať je brzo líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3305
26.5.15 12:18
@Anonymní píše:
Holky, vy, kterým se stalo to smutne s miminkem a znovu jste do toho šly, klobouk dolů. Musíte byt velmi silne! Držím palce a smekám! :palec:
ja prodělala 2× samovolny potrat, po 3 letech se nám pak narodila dcerka s třemi srdečními vadami, silnou žloutenkou a snizenou funkcí stitne žlázy. 2 měsíce jsme bojovaly s kojením, s lahví, pak se stříkačkou. Nikdo z lékařů me neposlouchal, že prostě nechce pit. Resit to začali az jak nepila vůbec, tim pádem nemocila. Zachránili mi ji v Motoli, kde ji provedli operaci a dnes mám usměvavou holčičku. Už je to více jak rok a půl a je to všechno ve me tolik živé, že jsme se s partnerem zarekli, že druhe mimi nechceme. Proto vás holky tolik obdivuji, u nás to dopadlo dobře a přesto jsem takhle mekka…

Třeba až malá trochu odroste, tak změníte názor. A´t je malá jen a jen zdravá!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teckaa
26.5.15 12:19

…syn si tu po obede hraje v postylce a ja tu bulim nad vasimi pribehy, i kdyz se me osobne nedotykaji, presto me to dojima… klobouk dolu, ze i pres takove trauma jakym je porod mrtveho mimnka v tak vysokem stadiu tehotenstvi, presto se nevzdavate a verite v dalsi, novy zivot… :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
3305
26.5.15 12:19

@eva valoi Vše bude dobré!! :hug: Vůbec si nepřipouštěj, že by se to mohlo nějak pokazit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9073
26.5.15 12:20

@Eiculinka taky tak. Narvali do me snad vsechno, co jde a krome bolesti to nemelo efekt zadny.
Ale myslim, ze to bylo hlavne v hlave.
PA mi rekla, ze se tomu vnitrne branim, ze se mam s miminekm rozloucit a nechat ho jit. Pak se to opravdu pohnulo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
26.5.15 12:21

@Eiculinka Dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3305
26.5.15 12:26

@Nairol tak to jsme na tom byly opravdu stejně. Já teda kromě tvrdého břicha neměla ani ty bolesti. Tablety ze mě padali o 106, taky jsem si pak uvědomila, že jsem si za to mohla sama, že jsem s tím nebyla smířená. V pátek večer jsem se s Honzíkem rozloučila, prosila jsem ho, ať už jde :,( a v sobotu ráno se narodil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
26.5.15 12:26

@teckaa taky mi tecou slzy a holkám obdiv :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
26.5.15 13:56

Já teda rodila jen dva dny, ale i to stačilo, je pravda, že když jsem se s malou odpoledne v pátek rozloučila, tak se to nějak urychlilo a ona se narodila v sobotu v osm. Měla 850g a 38 cm, jinak vypadala úplně v pořádku :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3305
26.5.15 13:57

@Turante já jsem malýho ani neviděla, na to jsem neměla sílu :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11750
26.5.15 14:00
@Turante píše:
Já teda rodila jen dva dny, ale i to stačilo, je pravda, že když jsem se s malou odpoledne v pátek rozloučila, tak se to nějak urychlilo a ona se narodila v sobotu v osm. Měla 850g a 38 cm, jinak vypadala úplně v pořádku :,(
:hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty