Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj borufko. Děkuji za optání ![]()
Podstoupila jsem kyneziologii a nemůžu si to vynachválit. Došly jsme postupně k tomu, že mě nejvíce „zasáhlo“ to, že porod byl vyvolávaný a oni hodně určovali postup a mě moc neposlouchali. Takže se tím úplně podkopalo moje sebevědomí, které teď postupně získávám. Hodně věcí jsem si tam ujasnila, opravdu hodně.. Neříkám, že je vše již úplně ok, ale už vím kudy do toho a jak se k tomu postavit. ![]()
Takže jestli jsem vše „správně pochopila“ (tedy pochopila sebe).. tak až získám zpět své sebevědomí a začnu sama sobě věřit, tak by se mělo vše urovnat.. Uvidíme uvidíme..
tessika píše:
Ahoj borufko. Děkuji za optání
Podstoupila jsem kyneziologii a nemůžu si to vynachválit. Došly jsme postupně k tomu, že mě nejvíce „zasáhlo“ to, že porod byl vyvolávaný a oni hodně určovali postup a mě moc neposlouchali. Takže se tím úplně podkopalo moje sebevědomí, které teď postupně získávám. Hodně věcí jsem si tam ujasnila, opravdu hodně.. Neříkám, že je vše již úplně ok, ale už vím kudy do toho a jak se k tomu postavit.
Takže jestli jsem vše „správně pochopila“ (tedy pochopila sebe).. tak až získám zpět své sebevědomí a začnu sama sobě věřit, tak by se mělo vše urovnat.. Uvidíme uvidíme..
No bylo to fajn.. sice jsem si hodně pobrečela, ale pomohlo.. Jinak mám stále zažádáno a vstup do té skupiny a ještě jsi mi ho nepotvrdila ![]()
Drzim pesti, at ti to pomuze, dej pak vedet, jestli je to lepsi.