Strach mít druhé dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kvetinka56
13.1.12 10:39
tessika píše:
kvetinka56 píše:
tessika píše:
Květinka:
O snech mi ani nemluv :roll: Aspoň tak 1 měsíčně si to celé prožiji znovu ve snech a budím se celá spocená a k pláči není pak daleko :( .
A abych se přiznala, tak ani nevím co je kinezie a ani Bachovi kapky. :oops: Asi jdu googlit :)
Tak si to zkus vygooglit, mne konkretne odstranit tu traumu pomohlo jenom jedno sezeni, jak ti psala pampeliska, cena za psychologa je docela dost, ja jsem platila 800 za 1,5hodinove sezeni a ty kapky, uplne mi to stacilo. Kinezie te vraci zpatky do tech chvil, prozivas je znovu, vybrecis se, a jakoby „opravis“ ty zazitky, to je teda muj laicky popis, tak jsem to vnimala ja. A za sebe hodne doporucuji, nezahazuj tu moznost
Tak už jsem objednaná na středu na kineziologii. :palec: já těmhle věcem dost věřím a jestli tu je sebenší šance, že mi to pomůže se dát dokupy, tak to za to stojí. :dance:

Drzim pesti, at ti to pomuze, dej pak vedet, jestli je to lepsi.

• Citovat
  • Upravit
7811
23.1.12 15:33

Ahoj zakladatelko jak jis dopadla??byla si s tím někde??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
23.1.12 17:55

Ahoj borufko. Děkuji za optání :)
Podstoupila jsem kyneziologii a nemůžu si to vynachválit. Došly jsme postupně k tomu, že mě nejvíce „zasáhlo“ to, že porod byl vyvolávaný a oni hodně určovali postup a mě moc neposlouchali. Takže se tím úplně podkopalo moje sebevědomí, které teď postupně získávám. Hodně věcí jsem si tam ujasnila, opravdu hodně.. Neříkám, že je vše již úplně ok, ale už vím kudy do toho a jak se k tomu postavit. :hug:
Takže jestli jsem vše „správně pochopila“ (tedy pochopila sebe).. tak až získám zpět své sebevědomí a začnu sama sobě věřit, tak by se mělo vše urovnat.. Uvidíme uvidíme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7811
23.1.12 18:55
ju to bych taky brala 8o u mě to nějak furt nejde na mysl :,( :,( chtělo by to rozebrat
tessika píše:
Ahoj borufko. Děkuji za optání :)
Podstoupila jsem kyneziologii a nemůžu si to vynachválit. Došly jsme postupně k tomu, že mě nejvíce „zasáhlo“ to, že porod byl vyvolávaný a oni hodně určovali postup a mě moc neposlouchali. Takže se tím úplně podkopalo moje sebevědomí, které teď postupně získávám. Hodně věcí jsem si tam ujasnila, opravdu hodně.. Neříkám, že je vše již úplně ok, ale už vím kudy do toho a jak se k tomu postavit. :hug:
Takže jestli jsem vše „správně pochopila“ (tedy pochopila sebe).. tak až získám zpět své sebevědomí a začnu sama sobě věřit, tak by se mělo vše urovnat.. Uvidíme uvidíme..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
23.1.12 18:59

No bylo to fajn.. sice jsem si hodně pobrečela, ale pomohlo.. Jinak mám stále zažádáno a vstup do té skupiny a ještě jsi mi ho nepotvrdila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7811
23.1.12 19:02

jaj ja tady nic nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie