Strach z dálnice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56280
25.8.18 17:10
@Celina píše:
Jde mi mráz po zádech, že někde potkám pilota, jako jsi ty :roll: a je jedno, jestli by to bylo na okresce, nebo na dálnici.
Zaplať si rekondiční jízdy a bez nich prosim tě za volant nesedej. Absolvent autoškoly s desetiletou absencí řízení je potencionální nebezpečí pro sebe i pro okolí. Tady si podle chytrých rad rozhodně rychlokurz neudělaš :roll:

Na silnici vždycky budou takové slabší články, s tím neuděláš nic.
Budou tam vždycky začátečníci - nikdo není jen z autoškoly vyježděnej :nevim:, budou tam starší řidiči s pomalejšími reakcemi..
Já mám větší vítr z řidiče pod vlivem než ze začátečníka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.18 18:20
@Celina píše:
Jde mi mráz po zádech, že někde potkám pilota, jako jsi ty :roll: a je jedno, jestli by to bylo na okresce, nebo na dálnici.
Zaplať si rekondiční jízdy a bez nich prosim tě za volant nesedej. Absolvent autoškoly s desetiletou absencí řízení je potencionální nebezpečí pro sebe i pro okolí. Tady si podle chytrých rad rozhodně rychlokurz neudělaš :roll:

Jak jsi mohla číst tak jdu na kondiční jízdy a rozhodnu se až podle toho jak mi to půjde. Myslím ze jsem tedy zodpovědná. A jimat hrůza by te měla z úplně jiných řidičů.

• Citovat
  • Upravit
1069
25.8.18 19:19
@Celina píše:

S tím 100 % souhlasím. Ale ať klidně zakladatelka začne jezdit na dálnici, je tam lepší riziko že to někdo napálí do ní a kdyžtak bude mrtvá ona, zatímco v městě udělá škodu ona někomu. To je buď špatný vtip zakladatelky nebo jsem to nepochopila :nevim: po autoškole a hned chce začít jezdit sama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56280
25.8.18 19:45
@krajta píše:
S tím 100 % souhlasím. Ale ať klidně zakladatelka začne jezdit na dálnici, je tam lepší riziko že to někdo napálí do ní a kdyžtak bude mrtvá ona, zatímco v městě udělá škodu ona někomu. To je buď špatný vtip zakladatelky nebo jsem to nepochopila :nevim: po autoškole a hned chce začít jezdit sama?

hele nedramatizuj to zase :nevim: Asi bys omdlívala, kdybys viděla, jak jsem před třemi lety sedla za volant po 15 letech řidičáku schovaném v šuplíku, sedla jsem tam sama bez navigátora a bez kondičních jízd, s dětma vzadu. NIc jiného mi totiž nezbylo. Byla jsem nervní jak prase, ale na silnici se žádný drama nekonalo. Měla jsem to jen ve své hlavě.
Já myslím, že to zakladatelka musí prostě zkusit, párkrát vyjet kratší trasy a prostě uvidí, s největší pravděpodobností z ní ten strach časem opadne. Vyjet ale hned na dálnici mi přijde jako nesmysl.. i tam dokáže ohrozit ostatní, co jedou mnohem větší rychlostí než někde na okresce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.18 20:51
@krajta píše:
S tím 100 % souhlasím. Ale ať klidně zakladatelka začne jezdit na dálnici, je tam lepší riziko že to někdo napálí do ní a kdyžtak bude mrtvá ona, zatímco v městě udělá škodu ona někomu. To je buď špatný vtip zakladatelky nebo jsem to nepochopila :nevim: po autoškole a hned chce začít jezdit sama?

Trochu přehnaný :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.8.18 20:53

@krajta jinak si přečti diskuzi ať jsi v obraze a nepíšeš tyhle blbosti, který se nezakládají na pravdě. Není pravda ani ze jsem po autoskole a ani ze chci jezdit hned sama. Stačí číst. A nepsat mi ze ať radši někdo zabije me.

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
25.8.18 22:23
@krajta píše:

A ono se po autoškole jako nesmí jezdit sama jo? Aha, tak to jsem něco propásla :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.7.21 19:23

Dálnice a já úplně zkoprním

Ahoj všichni, nevím, jak vyřešit to, že po městě, ve vesničkách, apod. se jezdit nebojím, baví mě to, ale jakmile vjedu někam, kde nemůžu dlouho uhnout, musím jet furt a furt podél čar, tak mě pojme hrůza, nejradši bych začala ječet, nicméně se ovládám a přeju si, abych to už měla z krku…strašně mi vadí prostě ten pocit, že musim jet a nedá se zastavit. Na dálnici, ale třeba i na dlouhé silnici. Jsem z toho nešťastná, hlavně, když vezu děti, bojím se, abych to opět rozdýchala a prostě nezačala šílet. Co by mě z toho mohlo dostat? Děkuju.

• Citovat
  • Upravit
18267
9.7.21 19:49

Hlavně klid, hudba, časté zastávky
trénovat kratší trasy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
9.7.21 20:18

V núdzi sa zastavuje aj na krajnici, ináč každých pár km máš nejaký zjazd, čerpačku, odpočívadlo. Od jedného k druhému je to časovo na jednotky minút.
Všimni si koľko ich minieš a ani nebudeš potrebovať.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101602
9.7.21 20:34

Pro bezpeci tve i tveho okoli naplanuj trasu po okreskách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
10.7.21 07:20
@Adaleks píše:
V núdzi sa zastavuje aj na krajnici, ináč každých pár km máš nejaký zjazd, čerpačku, odpočívadlo. Od jedného k druhému je to časovo na jednotky minút.
Všimni si koľko ich minieš a ani nebudeš potrebovať.

Ani v největši núdzi, bych nikdy u krajnice na dálnici nezastavila, když jsou v autě děti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
10.7.21 07:23
@j.a.n.i1 píše:
Pro bezpeci tve i tveho okoli naplanuj trasu po okreskách…

To není nejlepší nápad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
10.7.21 07:37
@Anonymní píše:
Ahoj všichni, nevím, jak vyřešit to, že po městě, ve vesničkách, apod. se jezdit nebojím, baví mě to, ale jakmile vjedu někam, kde nemůžu dlouho uhnout, musím jet furt a furt podél čar, tak mě pojme hrůza, nejradši bych začala ječet, nicméně se ovládám a přeju si, abych to už měla z krku…strašně mi vadí prostě ten pocit, že musim jet a nedá se zastavit. Na dálnici, ale třeba i na dlouhé silnici. Jsem z toho nešťastná, hlavně, když vezu děti, bojím se, abych to opět rozdýchala a prostě nezačala šílet. Co by mě z toho mohlo dostat? Děkuju.

Odlepit si dalnicni znamku a nejezdit po dalnicich pro klid svuj a bezpecnost nas ostatnich ridicu, co jsme na dalnici prakticky denne… 8o

• Citovat
  • Upravit
227
10.7.21 08:37
@DanielaD píše:
Ani v největši núdzi, bych nikdy u krajnice na dálnici nezastavila, když jsou v autě děti

Núdza znamená že musíš, nie že chceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová