Strach zo školky alebo choroba?

Anonymní
5.9.13 14:15

Strach zo skolky alebo choroba?

Ahoj holky. Tento pondelok mala nasa dcerka ( v listopadu bude mat 4 roky ) nastupit do skolky. Holka je stydliva, nezapaja sa ani pri hrani v detskom centre…a tak som mala strach, jak to bude s nastupom. V piatok skoro rano sa zobudila s tym, ze ju boli brusko.Po obede mala jednu prujmovitu stolicu. Brusko bolelo aj v sobotu, aj v nedelu kedy mi na vecer aj zvracala.Inak celui dobu nechcela ani jest, ani pit, nemala naladu na nic, iba lezala. V pondelok sme boli u detskej, ta nas poslala na chir. ambulnciu, kde nastastie slepak vylucili.Tak sme skoncili doma s Laktulozou, pretoze doktorka povedala ze je to zacpou.Mala sa po prvej davke projimadla vykakala a ulavilo sa jej. Jedla, pila a uz aj zlobi co je dobra znamka :lol:.S doktorkou sme sa dohodli ze keby sa tento stav opakoval, urobia sa odbery krve na celiakiu, pretoze ju moze po mne zdedit. Teraz je holka celkom v pohode, niekedy mi povie, ze ju trosicku boli brusko, inokedy ze neboli.Ale od toho pondelka zase nekakala.Pije hodne, i pohyb ma :nevim:.A to mi pred tymito problemmy kakala kazdy den.Ale ked spomeniem ze pojdeme medzi deti, tak mi povie ze ju bude boliet brusko.Tak teraz neviem…je to strach alebo choroba? :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
peptra.p
8.11.13 21:34

Dobry den, nase dcera ma uplne ty stejne priznaky jake vy pisete. bolesti briska zacaly nastupem do skolky, byla ted 3 tydny doma a vse bylo ok. ted ma za sebou tyden ve skolce a je to zpatky. bude to asi skolkou, ma z toho zrejme strach. zvazujeme ze ji dame rok odklad a nebudeme to lamat pres koleno.

• Citovat
  • Upravit
2106
9.11.13 21:13

No tak u nas to nebolo tou skolkou. Bohuzial nam zistili pozitivne protilátky na lepok, takze to vyzera na celiakiu :-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí