Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
V necelych dvou letech se bala listu spadlych ze stromu, sisek, kvetu, sterku na ceste, kamenu a korenu couhajicich na ceste. To de sprajcla a nesla musela jsem ji prenest. Jeste obcas pretrvavaji ty koreny a kameny. Jinak se boji neznamych tmavych mist, vetsich stroju. Jeste by se urcite neco naslo.
Nesnáší pavučiny, nebojí se jich ale zjevně se jí eklují. Jinak je to osůbka velmi nebojácná.
Tak malej asi nejvíc výtahů (tam teda nevleze ani se mnou) a pak cizích záchodů občas se nechá ukecat když to není nějaká tmavá díra ![]()
Malá se bojí krokodýla, tak různě se zjevuje po bytě
, pak kanálu bo je tam hází učitelky, odtokové dírky (že odteče) a jazyka, ten je taky v umyvadle a ve sprše. Jo a bála se záchodu.
jo a ještě malejch psíků (velekjch ne, má na to svou teorii) a bouřky když jsme na chalupě a někdy hada.
Příspěvek upraven 13.08.13 v 22:26
3.5 roků, sednout na motorku, ani se mnou ani s mužem, prostě hysterák
pak mouchy, ale to už se lepší, dneska mi donesl jednu mrtvou ![]()
Dcera se bojí psů, jízdy na koloodrážedle z lehce prudkého kopce, mravenců a výšek.
Syn se bojí psů, bučení krávy, bouřky a zvuků, které se ozývají u nás v paneláku a bouřku připomínají.
Příspěvek upraven 13.08.13 v 22:26
Jo a jak byl menší tak rok a půl tak nešlápl venku do listí, to bylo fakt psycho
@Křupka1 jako u vás ![]()
Velkýho růžovýho dortíčku v pohádce…asi desetkrát ozkoušeno a nechápu
je ještě malá tak toho zatim moc neni ![]()
@Temaho píše:
Sprchy![]()
to je docela blbý ![]()
Náš se bojí sušáků na wc, pavouků, vlastně veškerého hmyzu, vos, včel, mouchy a mravence zabíjí (snaží se teda
); bojí se lidí, co na něj blbě koukaj - „ty si ale kráásnej chlapeček“.. nemusí být v těsné přítomnosti vrtačky a nemá rád ledovej bazén ![]()
Dcery, dvojčata, 3 roky - Gabča se bojí hmyzu, hysterčí u much, vos, včel a třeba i broučků a to jak živých, tak mrtvých a Viky se jich naopak nebojí, takže za Gabčou věčně běhá, nosí v rukách chcíplý hmyz a straší ji
. Naopak, Gaby se zase nebojí pavouků a Vikča jo, takže ohledně pavouků je to přesně naopak, hysterčí Viky
. Jinak se bojí bouřky, kamionů - velkých aut, rušných silnic - to se mě aspoň držej jak klíšťata a vím, že mi nešťastnou náhodou nevběhnou pod auto.
Syn (10), dcera (8) se kdysi taky báli bouřky a hmyzu, asi to máme v rodině, ale vyrostli z toho. Dcera teď nemá ráda výšky, tmavý místnosti, který nezná. Syn je myslím je nebojácný, momentálně nevím o ničem, čeho by se bál.