Strašení lékařů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46867
14.10.14 09:49

@Mellisek zajdi si na kontrolu az za 2. Tydny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
14.10.14 09:50

Klid je teď fakt zásadní. Jestli je všechno v pořádku, tak ti tohle nervování může leda ublížit, a jestli to není v pořádku, tak se to tímhle vyšilováním nezachrání. Místo běhání po všech možných doktorech si dej nohy nahoru a odpočívej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
14.10.14 09:52

Mimoděložním tě starší tak, že se sami jistí, že kdyby jo, tak aby byli z obliga, že s touto variantou TAKY počítali. Ale jak bylo řečeno, je ještě příliš brzy na nějaké jakékoli závěry. Včetně toho, jestli je něco v nepořádku. Jestli je jinak vše v pořádku, dávej na sebe pozor… a prostě trpělivost, matko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
14.10.14 10:30

Nějak nechápu, jak může už zkušená matka po objevení // začít plašit jak puberťačka a jezdit na pohotovost :nevim: Přestaň běhat po doktorech, pár týdnů počkej a pak si zajdi normálně k dr na utz. Jsi těhotná, ne nemocná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
14.10.14 12:15

@Bibi239 Jak jsem psala první jsem čekala a rodila na Slovensku tam to funguje uplne jinak. Ale jistě par tydnu počkám a již nebudu plašit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
14.10.14 12:23
@Mellisek píše:
@Bibi239 Jak jsem psala první jsem čekala a rodila na Slovensku tam to funguje uplne jinak. Ale jistě par tydnu počkám a již nebudu plašit.

no oni nemají na Slovensku jiné postupy, ale když jsi na to přišla až v 8.tt, tak jsi zřejmě měla na utz rovnou vidět plod i s bijícím srdíčkem. Kdybys tam naběhla takhle záhy jako tady, tak by ses dočkala možná postupu úplně stejného. Ale je to doktor od doktora, někteří docela rádi hned prorokují to nejhorší, někteří jen objednají třeba za dva tři týdny na další utz, aby se vidělo, tyjsi měla bohužel tu kliku na první druh doktora :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
14.10.14 13:00

@Bibi239 bohuzel no, dneska jsem sla tedy k Obvodni a ta mi rekla ze o mimodelozni nejde ale ze je brzo ale ze mam prijit za3tydny takze jsem rada ze rekla ze je to delozni.
Ale jinak mate pravdu… musim mit klidnou hlavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky