Strašíte někdy své děti pohádkovými bytostmi?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
rozmary píše:Lizbeth píše:
hele Mahdalko, přítel rád machruje na slabší vid..??Možná, že kdyby bezdomovec věděl, jaké má tvůj přítel pěkně dluhy, mohl by se do něj také pustit..No jo, ale přítel to máslo na hlavě asi nevidí..No nic..
![]()
Tak teď jsem teda mimo mísu
To byla reakce na mahdalky příspěvek ze strany 3..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj
Nestraším. Bubáci apod. přece jsou jen v pohádkách.
A i když třeba synovec začne ječet „bubák“, tak mu vysvětlím, že u nás ŽÁDNÍ bubáci nejsou a nebyli.
Mě naši asi nestrašili (rozhodně si to nepamatuju) a stejně jsem měla až do cca 12 let noční můry. Ale přímo hororové. Tak jsem se i tak bála v noci na záchod.
Takže vím, jaké to je se moc bát „nesmyslů“, tak nebudu děti strašit. ![]()
Ježíška máme. Zoubková víla k nám chodí. Měli jsme i skřítka (už nevím jak se jmenuje-na pěkné sny). Teď máme lapač snů, protože Kubovi se zdály noční můry.Přešly. ![]()
Příspěvek upraven 26.06.11 v 11:39
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lizbeth,to není o machrování přece.Tam šlo oto žebrání.Ano,můj přítel má taky dluhy,ale nikdy by kvůli tomu nežebral,živí se prací.Tomu mladýmu klukovi jen řek,proč žebrá a nejde pracovat,když má dvě zdravý ruce.A že by se za něj rodiče asi styděli,kdyby ho viděli žebrat.Natom teda nevidím nic namachrovanýho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mahdalka píše:
Lizbeth,to není o machrování přece.Tam šlo oto žebrání.Ano,můj přítel má taky dluhy,ale nikdy by kvůli tomu nežebral,živí se prací.Tomu mladýmu klukovi jen řek,proč žebrá a nejde pracovat,když má dvě zdravý ruce.A že by se za něj rodiče asi styděli,kdyby ho viděli žebrat.Natom teda nevidím nic namachrovanýho
Mahdalko já se nechci a priori obouvat do tvého přítele, ale když má někdo sám dluhy , které neplatí, neměl by ostatním lidem kázat, jak si mají zařídit život..To je vše..
Nevím, jak by bylo tobě, kdyby člověk , kterého neznáš začal na ulici říkat, že bys měla zhubnout, víc vydělávat a podobné věci, které se ho netýkají..
Nikdo z nás neví jaký měl bezdomovec život, co se mu stalo a proč žebrá..
Mě by ani nenapadlo někomu cizímu něco takového říkat..Je to jeho život..
Ale opravdu to nemyslím tak, abych ho tu urážela - jen mě to prostě udivuje.. ![]()
Tak se nezlob jestli ti to přijde nevhodné.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No jen k tomu chci dodat,že to nebyl bezdomovec,ale mladej kluk,normálně oblečenej a žebral peníze,myslím že na cigára nebo alkohol.A přítel mu kromě výše napsanýho řek,že bejt to jeho syn,zmaluje mu prdel,za tu ostudu.Já na tom teda nic špatnýho nevidím
Každý si přece může říct svůj názor,ne?Jinak můj chlap má taky dluhy,ale snaží se je splácet,z každý výplaty pošle něco.Ale vím,že k žebrání by se nesnížil,at by byl v jakýkoli situaci.Spíš je to o tom,proč by mladý pracovali,když můžou bezpracně přijít k penězům žebráním.A i bezdomovec může už dneska pracovat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mahdalka píše:
No jen k tomu chci dodat,že to nebyl bezdomovec,ale mladej kluk,normálně oblečenej a žebral peníze,myslím že na cigára nebo alkohol.A přítel mu kromě výše napsanýho řek,že bejt to jeho syn,zmaluje mu prdel,za tu ostudu.Já na tom teda nic špatnýho nevidímKaždý si přece může říct svůj názor,ne?Jinak můj chlap má taky dluhy,ale snaží se je splácet,z každý výplaty pošle něco.Ale vím,že k žebrání by se nesnížil,at by byl v jakýkoli situaci.Spíš je to o tom,proč by mladý pracovali,když můžou bezpracně přijít k penězům žebráním.A i bezdomovec může už dneska pracovat
No nevím,práce je málo i pro člověka se zázemím,nevím jak by se tvářil můj arogantní šéf na bezdomovce,kterej by přišel žádat o práci,asi by ho hnal posraným klackem ![]()
- Citovat
- Upravit
No kamarádčin syn je bezdomovec(27 let mu je),neni to teda takovej ten klasickej,co smrdí a chodí potrhanej a špinavej,jen prostě žije na ulici.A i na pracáku mu nabízeli práci,ale byla holt podřadná
Ale snad takovej člověk nemůže čekat,že bude sedět někde v kanceláři za 20 tis?Je prostě línej a dělat se mu nechce,přitom moh někde hlídat nějakou stavbu a nebo dělat kopáče,ale uznávám,že žebrat je jednodušší.Já myslím že kdo chce,práci si vždycky najde,i kdyby měl na hlaváku uklízet záchody.To je můj názor.Navíc je i spousta bezdomovců,který prodávaj časopis Prostor,to ocenuju,že nežebraj a snažej se!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
TO si taky myslím