Strašíte někdy své děti pohádkovými bytostmi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucineeccka
26.6.11 09:53
Wiolla píše:
mahdalka píše: …A pak jsem chodila do rodiny,kde když si děti nechtěly uklízet hračky,tak se daly do krabice,jako že se odvezou dětem do dětskýho domova.Ta krabice měla i nápis"pro děti z dětskýho domova"a opravdu v ní už nějaký hračky byly a maminka mi říkala,že už nějaký krabice s hračkama opravdu do toho dětskýho domova odvezli 8-o
Tak to s těma hračkama je podle mě v pořádku. :nevim: Pokud má dítko fůru hraček a neváží si jich natolik, aby je po sobě uklízelo, ale válí je všude možně, no tak si je asi nezaslouží a dáme je někomu, kdo za ně bude rád a uklízet si je bude… :wink:

TO si taky myslím :)

• Citovat
  • Upravit
12978
26.6.11 09:59
rozmary píše:
Lizbeth píše:
hele Mahdalko, přítel rád machruje na slabší vid..?? :roll:Možná, že kdyby bezdomovec věděl, jaké má tvůj přítel pěkně dluhy, mohl by se do něj také pustit..No jo, ale přítel to máslo na hlavě asi nevidí..No nic.. 8-o :zed:
8-o Tak teď jsem teda mimo mísu :nevim:

To byla reakce na mahdalky příspěvek ze strany 3..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
26.6.11 11:24

Ahoj
Nestraším. Bubáci apod. přece jsou jen v pohádkách. :wink: A i když třeba synovec začne ječet „bubák“, tak mu vysvětlím, že u nás ŽÁDNÍ bubáci nejsou a nebyli.
Mě naši asi nestrašili (rozhodně si to nepamatuju) a stejně jsem měla až do cca 12 let noční můry. Ale přímo hororové. Tak jsem se i tak bála v noci na záchod.
Takže vím, jaké to je se moc bát „nesmyslů“, tak nebudu děti strašit. :nevim:

Ježíška máme. Zoubková víla k nám chodí. Měli jsme i skřítka (už nevím jak se jmenuje-na pěkné sny). Teď máme lapač snů, protože Kubovi se zdály noční můry.Přešly. :-o

Příspěvek upraven 26.06.11 v 11:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
26.6.11 11:37

Lizbeth,to není o machrování přece.Tam šlo oto žebrání.Ano,můj přítel má taky dluhy,ale nikdy by kvůli tomu nežebral,živí se prací.Tomu mladýmu klukovi jen řek,proč žebrá a nejde pracovat,když má dvě zdravý ruce.A že by se za něj rodiče asi styděli,kdyby ho viděli žebrat.Natom teda nevidím nic namachrovanýho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
26.6.11 11:56
mahdalka píše:
Lizbeth,to není o machrování přece.Tam šlo oto žebrání.Ano,můj přítel má taky dluhy,ale nikdy by kvůli tomu nežebral,živí se prací.Tomu mladýmu klukovi jen řek,proč žebrá a nejde pracovat,když má dvě zdravý ruce.A že by se za něj rodiče asi styděli,kdyby ho viděli žebrat.Natom teda nevidím nic namachrovanýho :nevim:

Mahdalko já se nechci a priori obouvat do tvého přítele, ale když má někdo sám dluhy , které neplatí, neměl by ostatním lidem kázat, jak si mají zařídit život..To je vše..
Nevím, jak by bylo tobě, kdyby člověk , kterého neznáš začal na ulici říkat, že bys měla zhubnout, víc vydělávat a podobné věci, které se ho netýkají..
Nikdo z nás neví jaký měl bezdomovec život, co se mu stalo a proč žebrá..
Mě by ani nenapadlo někomu cizímu něco takového říkat..Je to jeho život..
Ale opravdu to nemyslím tak, abych ho tu urážela - jen mě to prostě udivuje.. :nevim:
Tak se nezlob jestli ti to přijde nevhodné.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
26.6.11 12:08

No jen k tomu chci dodat,že to nebyl bezdomovec,ale mladej kluk,normálně oblečenej a žebral peníze,myslím že na cigára nebo alkohol.A přítel mu kromě výše napsanýho řek,že bejt to jeho syn,zmaluje mu prdel,za tu ostudu.Já na tom teda nic špatnýho nevidím :nevim: Každý si přece může říct svůj názor,ne?Jinak můj chlap má taky dluhy,ale snaží se je splácet,z každý výplaty pošle něco.Ale vím,že k žebrání by se nesnížil,at by byl v jakýkoli situaci.Spíš je to o tom,proč by mladý pracovali,když můžou bezpracně přijít k penězům žebráním.A i bezdomovec může už dneska pracovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
27.6.11 11:27
mahdalka píše:
No jen k tomu chci dodat,že to nebyl bezdomovec,ale mladej kluk,normálně oblečenej a žebral peníze,myslím že na cigára nebo alkohol.A přítel mu kromě výše napsanýho řek,že bejt to jeho syn,zmaluje mu prdel,za tu ostudu.Já na tom teda nic špatnýho nevidím :nevim: Každý si přece může říct svůj názor,ne?Jinak můj chlap má taky dluhy,ale snaží se je splácet,z každý výplaty pošle něco.Ale vím,že k žebrání by se nesnížil,at by byl v jakýkoli situaci.Spíš je to o tom,proč by mladý pracovali,když můžou bezpracně přijít k penězům žebráním.A i bezdomovec může už dneska pracovat

No nevím,práce je málo i pro člověka se zázemím,nevím jak by se tvářil můj arogantní šéf na bezdomovce,kterej by přišel žádat o práci,asi by ho hnal posraným klackem :-?

• Citovat
  • Upravit
16557
27.6.11 15:25

No kamarádčin syn je bezdomovec(27 let mu je),neni to teda takovej ten klasickej,co smrdí a chodí potrhanej a špinavej,jen prostě žije na ulici.A i na pracáku mu nabízeli práci,ale byla holt podřadná :nevim: Ale snad takovej člověk nemůže čekat,že bude sedět někde v kanceláři za 20 tis?Je prostě línej a dělat se mu nechce,přitom moh někde hlídat nějakou stavbu a nebo dělat kopáče,ale uznávám,že žebrat je jednodušší.Já myslím že kdo chce,práci si vždycky najde,i kdyby měl na hlaváku uklízet záchody.To je můj názor.Navíc je i spousta bezdomovců,který prodávaj časopis Prostor,to ocenuju,že nežebraj a snažej se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat