Strašná slabost ve 14.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
234
29.11.15 16:35

@Ali-Ali Sladké jím průběžně cely den, tak by to mělo být v pohodě, i když se snažím sladké omezovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
29.11.15 16:39

Bych rekla hypoglykemie. Chce to pit a dostatecne vyvazene jist, sacharidy by meli byt spis slozite, aby se uvolnovaly postupne a glykemie nelitala nahoru pomoci cukru a pak zase propad dolu.

V teto fazi tehotenstvi by mel plod dost dramaticky rust velikostne, zacne se vytvaret vic krve, aby stacila tobe i miminu, to ti trochu postupne tlak vyrovna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
29.11.15 16:49
@Bibi239 píše:
Bych rekla hypoglykemie. Chce to pit a dostatecne vyvazene jist, sacharidy by meli byt spis slozite, aby se uvolnovaly postupne a glykemie nelitala nahoru pomoci cukru a pak zase propad dolu.V teto fazi tehotenstvi by mel plod dost dramaticky rust velikostne, zacne se vytvaret vic krve, aby stacila tobe i miminu, to ti trochu postupne tlak vyrovna.

Hypoglykemie? To je ještě děsivější. A příklad složitých cukrů? Moc se v tom nevyznám. Ale je pravda, že je to mi sladké jsem nikdy v životě nejedla a teď mam pořád potřebu jíst něco sladkého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
29.11.15 18:22

Me vždycky pomůže coca cola par malých hltů pekne vychlazene a hned se to spravi a je me lépe :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
29.11.15 18:48
@1Evuli píše:
Me vždycky pomůže coca cola par malých hltů pekne vychlazene a hned se to spravi a je me lépe :palec:

Přítel mi právě Colu zakazuje pít. Tak je to složitější… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101759
29.11.15 18:49
@LuciiiV píše:
Přítel mi právě Colu zakazuje pít. Tak je to složitější… :think:

A jsi snad svéprávná ne, tak proč si ji nechávat zakazovat… jinak mě ji dali i na odběru krave, když jsem vypadala, že se jim tam složím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
29.11.15 18:58

Koupím Colu a když to na mě přijde, zkusím to. Udělám cokoliv, aby se ten stav neopakoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
29.11.15 19:10

Tak mě cola taky pomáhala, ale pít jí celý den určitě není ok a to ani nemusíš být těhotná

spíš bych si dala ráno černý čaj s cukrem nebo medem a přes den hodně pít vodu a jíst pravidelně a určitě se to zlepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
29.11.15 19:48

Něco podobného, jen s kratším trváním, se mi stalo v létě. Byla jsem ve 20tt a řídila auta se dvěma dětmi. Sjely jsme do protisměru, kde díky Bohu nic nejelo, povedlo se mi auto dostat zpátky do našeho jízdního pruhu a zastavit. Od té doby nesedám za volant, když mi není úplně stoprocentně dobře, byla to hodně hnusná zkušenost, stačilo, aby v tom protisměru něco jelo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101759
29.11.15 19:51

@Ronja Tak to já naštěstí poznám, že to přichází, ale je fakt, že jsem přesně kvůli řízení v práci vyhádala homeoffice :mrgreen: no vyhádala, prostě jsem jim oznámila, že buď ho povolí, nebo jdu na neschopenku, protože se při denním dojíždění nehodlám v tom autě zabít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
29.11.15 19:55

@j.a.n.i1 Mě se udělalo hrozně zle z vteřiny na vteřinu. Stihla jsem si sednout na zidly a pak už se to jen zhoršovalo. Ted budu mít strach kamkoliv chodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101759
29.11.15 20:03

@LuciiiV Já poprvé taky měla pocit, že je to z vteřiny na vteřinu… mě se to tedy poprvé stalo ještě dávno před těhotenstvím, ještě vlastně jako dítěti - předzvěst MS, ale postupem času jsem se to naučila rozpoznávat, minimálně natolik, že jsem s sebou zatím nikdy nepraštila na chodníku a nikde nenabourala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
29.11.15 20:11

@j.a.n.i1 Na nízký tlak jsem VB trpěla v obou těhotenství, ale vždy jsem byla j re n taková malatna, nikdy se mi hlava nezamotala. A dnes jsem byla úplně v klidu, dělala jsem snídani a najednou jsem si musela sednout. Ale jak sem si sedla, bylo to hrozný, vůbec jsem necítila nohy. Přítel mě profackovaval v sede a já si to vůbec nepamatuju. Prý jsem měla rozšířené zorničky pres celou panenku..Hned mě drapnul a odnesl do postele. Tam se mi udělalo líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
29.11.15 21:28

@LuciiiV kdyz si te coca coly das fakt trosku a občas, tak je to ok…ja to tak mam doporucene od doktora a diky ni jsem přežila nevolnosti, které jsem mela až do 21.tt a teď si tím pomaham prave od těch slabosti…nejcasteji je me tak zle v obchode, takže vždy drapnu chlazenou colu, hned se napiju a jsem již relativně ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
30.11.15 10:20

@1Evuli Děkuji za radu, tu Colu zkusím. Snad mi pomůže překonat tohle šílený období. Fakt jsem z toho nešťastná. Nikdy jsem to neměla a dost mě to děsí. Hlavně proto, že přítel ted bude jezdit pres týden pryč a bude se vracet jen na víkendy a já tu budu s detma sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí