Strašný strach ze SIDS
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Jana206 píše:
Nene, ten nemocniční babysense vůbec po zapnutí nereagoval a když už, tak za chvíli planý poplach.Nám ta nanny taky po zapnutí vůbec nereagovala - byla vadná ta deska - převážením. Desku nám vyměnili.
no tak vidis, to je sice kram naprd, ale v podstate bezpecny - vadna deska nesnima, ale elektronika v krabicce je OK.
Na to prijdes i doma po par falesnych poplasich a koupis si novou desku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pudloslava píše:Jana206 píše:no tak vidis, to je sice kram naprd, ale v podstate bezpecny - vadna deska nesnima, ale elektronika v krabicce je OK.
Nene, ten nemocniční babysense vůbec po zapnutí nereagoval a když už, tak za chvíli planý poplach.Nám ta nanny taky po zapnutí vůbec nereagovala - byla vadná ta deska - převážením. Desku nám vyměnili.
Na to prijdes i doma po par falesnych poplasich a koupis si novou desku.
Taky bych řekla, že je to bezpečné - buď je deska v háji úplně a nereaguje ani když tam mimčo není a nebo ztratí citlivost a hází falešné poplachy, což je tedy otrava, ale taky to není nebezpečné.
Jinak já taky jednu desku od Nanny reklamovala, sice snímala, ale když jsem porovnala její citlivost s druhou co máme, tak byla horší - a taky to uznali, má nám přijít nová, tak doufám, že s ní cestou nikdo nepraští.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kamča.dalmatinka píše:
Malej je ale hodně spavej a ještě po kleštovim porodu.
Ani po sidsu nebyl nikde hospitalizovanej i dr řekl že hospitalizace je zbytečná,že příčiny nejsou zjištěny,že prostě jen dítě usne a tak tvrdě že zapomene dýchat.Já tam plašila že se to zase stane a dr řekl tak s ním zase zatřesete a je to.Pak už sem byla v klidu a normálně spala
jen mě zarazilo, že píšeš po SIDSU
to je asi první kdoten SIDS přežil…
- Citovat
- Upravit
Michaelakkk píše:Kamča.dalmatinka píše:jen mě zarazilo, že píšeš po SIDSU
Malej je ale hodně spavej a ještě po kleštovim porodu.
Ani po sidsu nebyl nikde hospitalizovanej i dr řekl že hospitalizace je zbytečná,že příčiny nejsou zjištěny,že prostě jen dítě usne a tak tvrdě že zapomene dýchat.Já tam plašila že se to zase stane a dr řekl tak s ním zase zatřesete a je to.Pak už sem byla v klidu a normálně spala
to je asi první kdoten SIDS přežil…
to je slovíčkaření .Myslím že každý normální člověk to pochopil.Kdybych podložku neměla tak už ho těžko někdo zachrání nemyslíš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nám se monitor taky maximálně osvědčil, malej má čtyři měsíce,byl přenášenej,vážil 4,5 kila,nekouříme,nepřetápíme byt, a přesto dnes v noci přestal dýchat.Díky poplachu monitoru jsem se vzbudila a zatřásla s mimčem a probrala ho.Mám třetí dítě a dřiv jsem monitor neměla,nechtěla jsem ho ani teď, s tím, že jsem vychovala dvě bez monitoru,tak na co.Dneska jsem ráda, že jsme si ho nakonec koupili.
- Citovat
- Upravit
mě se to stává neustále
a je fakt, ze je to dobrej rachot v te nasi papirove bytovce ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj, mám doma 4 týdenní miminko. Monitor se nám spustil dvakrát, dvě noci za sebou. Nebyl to planý poplach, malý se neodvalil, byl fixován na boku. Vždy jsme ho čapli a vytáhli a on začal brečet. Od té doby (asi 14 dní) je klid… Teduz jsem se uklidnila, ale byla jsem z toho dost na nervy.
- Citovat
- Upravit
Pri apnoicke pauze staci zatrast, casto dite „propleskne“ uz ten jecak monitoru. Co se tyce SIDS tak vlastne nikdo nevi, co to je, jaky je prubeh a zda za vsemi umrtimi tech deti neni konkretni pricina, v dany moment nezjistitelna pitvou. Strach, pokud az takto ovlivnuje zivot, by bylo dobre resit s odbornikem. Drzim pesti, at se situace uklidni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky mám z toho hrůzu. Koupila jsem si monitor dechu, ale stejně mám šílený strach. Sice si říkám, že se těším, až to období skončí, ale ted si uvědomuju, že to neskončí nikdy. Odejde jeden strach, přijde nový. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak by mě zajimalo jak to se zakladatelkou dopadlo? Doufam, že dobre, ale to už se asi nedozvim
Ja mam z toho mel taky strach kdyz byl tomik malej a pokud budu mit nekdy druhe dite budu se bat taky. Jednou se mi stalo, ze jsem ho nemohla probudit v kocare jak tvrde spal uf to byl hroznej pocit srdce z hrudi fatk ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Panika v noci
Holky, potřebuju poradit, snad postačí jen utěšit. Mám skoro roční holčičku a od té doby, co jsem prodala monitor dechu(tak dva měsíce), to začalo. v noci se budim s panickym strachem, že ta malá nedýchá. Vzbudím se, kouknu na ní, strašně mi začne bušit srdce a mam prostě strach, že nedejchá. Vždycky s ní zatřesu, tak jí samozřejmě lehce vzbudim.
Tak se zavrtí a dobrý. Ale mě hrozně dlouho trvá, než se uklidnim. CO s tim mam proboha dělat? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak pokud Tě to takhle děsí, tak si prostě monitor pořiď znovu. Já mám nějaký Baby sense II se dvěmi podložkami a dají se zapojit obě. Takže, že by mi z toho v postýlce utíkala, nehrozí a žádné falešné alarmy také nejsou. Teď je malé rok a také ho budu v postýlce nechávat, protože bývá dušná a bude pravděpodobně astmatik.
- Citovat
- Upravit
@Burtik80 no tak protože už cestuje a dělal poplachy prostě. Jsem vlezla do vany a za půl minuty jsem úplně mokrá běžela přes celej byt vypínat monitor.
Říkala jsem si, že SIDS už nehrozí, tak jsem to prodala no.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky děkuji za vaše příspěvky
i Dušičce když hlavně kbůli ní jsem přemýšlala jestli diskuzi před vánoci založiz,já jsem se ale už potřebovala vypsat,páč jsem z toho všeho pěkně unavená
po Novým roce se asi v poradně na sids objednáme, třeba nám to pomůže…