Kdy nejdřív po CS domů?

14047
30.11.10 21:18

Kdy nejdřív po CS domů?

Ahoj
jelikož mě čeká druhý císař, ale tentokrát už s náležitým osazenstvem čekajícím na mě doma, zajímá mě, kdy jste šly nejdřív domů po císaři? Šla jste některá na revers? Minule jsem tam byla 5 dní, 3 dny jsem měla léky (na bolest, stahování dělohy atd) pak už nic, jen mi měřili teplotuu a koukali večer na jizvu. Takže si říkám, že pokud nebudou zdravotní komlikace (nemluvím o bolesti a hojení, to víme, že trvá pekelně dlouho), že bude lepší, když budu ležet doma a mít děti kolem sebe. Manžel by byl s náma doma, takže by o mě bylo postaráno a měla bych se líp, než na pokoji se třema paníma a jejich miminama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10482
30.11.10 21:24

v podolí se pouští standardně 4.den po sekci.
kamarádka porodila SC v pátek večer a dneska ráno jí propustili.
chápu, že chceš být doma, ale dříve než 3-4den (podle denní doby porodu) se mi to zdá docela risk, přeci jen je to pořád operace.. :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
30.11.10 21:26

já bych šla ten třetí, to mi připadá akorát, ležet můžu i doma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
30.11.10 21:26

Me pustili 6.den domu. Byly mensi komplikace. Ale jinak by me pousteli uz 5.den a to je u Apolinare standartni propousteci den po SC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
30.11.10 21:29

Já byla taky šest dní a když jsem řekla,že bych chtěla jít dřív domů,tak dr.řekl,že jsem blázen,že to je normální velká operace takže NE :roll:

• Citovat
  • Upravit
14047
30.11.10 21:32

ja sla paty den, rodila jsem na Bulovce
ale i kdyz vim, ze je to velka operace a ze to boli jako sv…, tak kdyz to bude jako minule, tedy od 4 dne bez leku, tak co tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
30.11.10 21:36
jizvíková píše:
ja sla paty den, rodila jsem na Bulovce
ale i kdyz vim, ze je to velka operace a ze to boli jako sv…, tak kdyz to bude jako minule, tedy od 4 dne bez leku, tak co tam.

Přesně to samý sem taky říkala,jenže pak jsem tam stejně musela zůstat,protože malá nepřibývala :-?

Příspěvek upraven 30.11.10 v 21:37

• Citovat
  • Upravit
25324
30.11.10 21:36

Ahoj,já šla pátý den,ale byla jsem bez bolesti a komplikací,a navíc bylo hoodně plno,asi by si mě tam jinak ještě nechali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
30.11.10 21:37

Znama sla terti den ale nevim jestli ne na revers.
Mam blbou otazku proc nemuzes rodit normalne. :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
30.11.10 21:39
kattkka píše:
Mam blbou otazku proc nemuzes rodit normalne. :oops: :oops:

Já si tipnu,protože otěhotněla brzo po císaři,že?? :think:

• Citovat
  • Upravit
8049
30.11.10 21:42
christy píše:
kattkka píše:
Já si tipnu,protože otěhotněla brzo po císaři,že?? :think:

Dle metříku to tak vypadá. :palec:

Mě pouštěli 5.den!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
30.11.10 21:43
christy píše:
kattkka píše:
Já si tipnu,protože otěhotněla brzo po císaři,že?? :think:

Jako ze by mohla prasknout jizva??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kvetinka56

spolubydlici v porodce rodila druhe dite CS v pondeli rano a ve ctvrtek chtela kvuli starsi holcicce domu, teda doma byla s detma sama, zadna pomoc. vsichni se ji tam snazili presvedcit, at zustane, ale trvala si na svem, podepsala revers a sla. bylo to v Brne na Obilnaku, ale to asi neni dulezite.

• Citovat
  • Upravit
1214

Já šla 3. den na revers (PO dopo sekce, ČT ráno pryč), ale z vážných důvodů, jinak bych si asi raděj klíďo ještě jeden den v té nemocnici odpočinula :o))
Nezapomínej, že CS je pořád poměrně velká operace a nemá smysl si zahrávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
30.11.10 21:45

Pokud opravdu vydržíš být doma v klidu, pak ano, co v nemocnici :-) Se mnou byla na pokoji pani po císaři, přivezlá po třech dnech z jip, a ta teda nebyla schopná (to už byla asi 4dny po porodu)se často ani zvednout k prckovi, když začl plakat, takže ta by byla doma grogy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat