Strašný strach ze SIDS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
pavlats
22.4.15 17:20

@Aries6 Tak do roka bych ho určitě nechala. My jsme se ve škole na zdrávce učili, že se SIDS vyskytuje nejvíce okolo 8-9 měsíce. Ale po roce už určitě není nutný.

• Citovat
  • Upravit
3509
22.4.15 19:40

No tak my jsme dnes po poslední Hexe, dávala jsem ve schématu 2 plus 1. Tak přečkat tuto noc a snad už se zklidnim. :roll: ZATÍM ani teplotka. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1479
23.4.15 11:36

@pavlats vazne???ty jo ja cetla ze do 8mesicu by mel byt pak uz ne, ale ja ho teda davala asi do 15mesicu :) bez nej bych nespala klidne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pavlats
23.4.15 12:51

@evíček 84 No nás to takhle učili na zdrávce. Výrobci monitorů většinou uvádějí pokud vím, že od půl roku už SIDS nehrozí, ale podle toho, co jsme se učili, je to blbost. Já ho vždy nechávala v postýlce do roka.

• Citovat
  • Upravit
43032
26.4.15 10:50
@pavlats píše:
@evíček 84 No nás to takhle učili na zdrávce. Výrobci monitorů většinou uvádějí pokud vím, že od půl roku už SIDS nehrozí, ale podle toho, co jsme se učili, je to blbost. Já ho vždy nechávala v postýlce do roka.

proc by tohle vyrobci mkonitoru uvadeli? V jejich zajmu je spis uvadet, ze monitor potrebujes do peti let a kazdy pulrok ho musis vymenit za novy model, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pavlats
26.4.15 13:41

@Pudloslava Nevím, proč to uvádí, ale tuším, že jsem to četla i v návodu k použití. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1479
26.4.15 18:54

Hlavne si myslim, ze je to na kazdym do kdy ho bude uzivat aby mel klid. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat