Strašný strach ze SIDS
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
No tak my jsme dnes po poslední Hexe, dávala jsem ve schématu 2 plus 1. Tak přečkat tuto noc a snad už se zklidnim.
ZATÍM ani teplotka. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pavlats vazne???ty jo ja cetla ze do 8mesicu by mel byt pak uz ne, ale ja ho teda davala asi do 15mesicu
bez nej bych nespala klidne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@evíček 84 No nás to takhle učili na zdrávce. Výrobci monitorů většinou uvádějí pokud vím, že od půl roku už SIDS nehrozí, ale podle toho, co jsme se učili, je to blbost. Já ho vždy nechávala v postýlce do roka.
- Citovat
- Upravit
@pavlats píše:
@evíček 84 No nás to takhle učili na zdrávce. Výrobci monitorů většinou uvádějí pokud vím, že od půl roku už SIDS nehrozí, ale podle toho, co jsme se učili, je to blbost. Já ho vždy nechávala v postýlce do roka.
proc by tohle vyrobci mkonitoru uvadeli? V jejich zajmu je spis uvadet, ze monitor potrebujes do peti let a kazdy pulrok ho musis vymenit za novy model, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pudloslava Nevím, proč to uvádí, ale tuším, že jsem to četla i v návodu k použití. ![]()
- Citovat
- Upravit
Hlavne si myslim, ze je to na kazdym do kdy ho bude uzivat aby mel klid. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aries6 Tak do roka bych ho určitě nechala. My jsme se ve škole na zdrávce učili, že se SIDS vyskytuje nejvíce okolo 8-9 měsíce. Ale po roce už určitě není nutný.