Strava kojence na dovolené v hotelu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
390
6.8.14 21:36

S jídlem neporadím, malá mi jí skleničky…ale co se týče vody, já dávám od narození kohoutkovou a už nějakou dobu ani nepřevařuju (malé je 9m). Pokud si nejsi jistá kvalitou místní vody, tak si kup balenou, ale převařovat je už zbytečné. A stačí určitě nějaká obyč pitná voda, nemusí už být ani kojenecká..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
6.8.14 21:37

Dovolenou si právě prosadil manžel a já jsem z toho trochu na mrtvici…ještě když teď malé rostou špičáky a horní jedničky naráz - jsem zralá tak na plato lexaurinu :) To ještě chudáci ti lidi co tam budou s námi :roll: Dovolená bohužel byla zaplacená dopředu.
Právě já pořád vyvařuji i flašky a misky na jídlo. Malá ma problémy se střevama - chodíme na gastro, tak mám furt strach, aby něco nechytla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
6.8.14 21:38
@kvetka29 píše:
Holky, díky:) Tak to já koupím ten Rájec a mám o starost míň a převařovat už tedy nebudu, dnes naposledy na noc :) Právě, že jsem ji dnes zkusila na večer podstrčit skleničku Hami - mrkev z hovězím (to může) a - snědla pár lžiček a vůbec nechtěla. S příkrmama jsem to taky tak plánovala- obalit novinama a hodně ledu, ale zviklal mě před chvílí manžel, že se to určitě rozteče.

blbost, za dvě hodiny ti to v autoledničce ani nepovolí. a pokud manžel rejpe, tak já obvykle používám větu „přichystej a sbal si to sám a běda, jak bude něco chybět. já za tebe naberu benzin, sbalim si dvoje trenky a triko a budu mít vegáč“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
6.8.14 21:41

No já mám doma ještě takový ten parní vařič na příkrmy, jak se to v něm ještě rovnou pomixuje. Tak právě přemýšlím, jestli ho tam rovnou nemám vzít. Vařím klasicky - mrkev, brambor, cuketa, kousek cibule, petržel a vývar s masem nebo bez. To má vlastně skoro každý den na oběd a večeři. Nic jiného zatím ještě nemůže. Manžel, že je to zbytečný…do všeho mi mluví, ale neporadí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
6.8.14 21:43

Tak ten rozhodně vezměte s sebou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
6.8.14 21:44

Ahoj, my jsme byli u moře (Španělsko) v 6 a půl měsících malého. Kupovali jsme balenou vodu a tu vodu jsem nepřevařovala a pil mléko z prsu a pak různě - banán, rýži. Moc tomu ještě nedal. V 8 měsících už jsme mu dávali bílý jogurt, mini prťavé kousíčky masa, brambor atd. Nic extra bych nevezla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
6.8.14 21:45

Už jsem si udělala seznam co všechno musím přestěhovat, nevím, zda zbyde ještě místo pro nějaký moje věci nebo budu chodit v jednom tričku celou dovolenou :lol: Snad na té druhé už to budu mít vše vychytaný. Díky všem za příspěvky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
6.8.14 21:47

@kvetka29 Parní vařič určitě s sebou! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
6.8.14 21:47

@kvetka29 vodu z kohoutku nepřevařuju…ale nevím, kam pojedete vy a co tam bude za voda :nevim:

Příspěvek upraven 06.08.14 v 21:49

• Citovat
  • Upravit
182
6.8.14 21:48
@AdaAda píše:
Ahoj, my jsme byli u moře (Španělsko) v 6 a půl měsících malého. Kupovali jsme balenou vodu a tu vodu jsem nepřevařovala a pil mléko z prsu a pak různě - banán, rýži. Moc tomu ještě nedal. V 8 měsících už jsme mu dávali bílý jogurt, mini prťavé kousíčky masa, brambor atd. Nic extra bych nevezla..

No právě, kdyby mohla alespoň ten jogurt nebo ovoce, bylo by to jednodušší. Zatím máme od doktora dovolenou pouze zeleninu a dvě nemléčné kaše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
6.8.14 21:49

@kvetka29 i kdyby těch PÁR DNŮ dnů byla jen na UM, tak se nic nestane (v těch 8 měsích)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
6.8.14 21:54

@kvetka29 zelenina není nějak energetická (jakože kdyby ji těch cca 5 dnů neměla, že by trpěla hlady) a ty dvě nemléčné kaše to uděláš v pohodě i v pokoji ne? I tak ti z toho půlku nesní :-) Než tahat celou kuchyň.. Jen můj názor..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
6.8.14 21:55

Holky, díky moc, vezmu asi ten parní vařič, zas tak velký to není a nebudu se stresovat, že mi malá nebude jíst. Na první dva dny navařím, pak zkusím skleničky, když bude mít hlad třeba si dá říct. Pak uvidím. A na tu vodu vezmu konvici, kdyby něco tak převařím. Přeji Vám pěkný večer a ještě jednou děkuji za příspěvky :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
6.8.14 21:58

Tak loni bylo mladší 7m a brala jsem skleničky. Domluvila jsem se v hotelu a na pokoj jsem mněla svojí rychlovarnou konvici na UM a na převaření vody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
6.8.14 22:01

Určitě bych vzala konvici, to je to nejmenší, když konvice nebyla, tak mi vždy všude vodu převařili a měla jsem ji v termosce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí