Strava v těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15995
19.10.18 12:48

Co vadi na kyselych jabkach? :mrgreen: Jinak ja nejedla rizikove potraviny kvuli moznosti listerie/salmonely, ale jinak tak nejak vsechno. Ja celkove nejim uplne spatne myslim, treba uzeniny minimalne, hodne ovoce/zeleniny…ale jo, v KFC jsem parkrat byla, snedla jsem asi tunu cokolady a vubec jsem nemohla ryby, se mi zvedal zaludek jen pri te predstave. V prvnim tehotenstvi jsem kafe prestala pit, ve druhem to neslo, jen jsem to neprehanela s mnozstvim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.10.18 12:52

Dekuju za reakce. :hug:

Ja vim, prvorodicka, asi to vazne moc resim… :lol: :oops: Jenze ja vsude ctu, jak je strava v tehotenstvi dulezita, jak ma vyznam pro cely zivot ditete, zdravi a inteligenci, doktor mi to zduraznoval, ale chute a zaludek maji bohuzel jiny nazor. :)

Ja pred tehotenstvim jedla docela zdrave(krome cokolady), ale ted do sebe spoustu veci nedostanu. (nebo ne nadlouho:). :)

• Citovat
  • Upravit
12007
19.10.18 12:53

Radsi jsem nejedla nic, abych neublizila mimiskovi :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27704
19.10.18 13:05
@Anonymní píše:
Dekuju za reakce. :hug:

Ja vim, prvorodicka, asi to vazne moc resim… :lol: :oops: Jenze ja vsude ctu, jak je strava v tehotenstvi dulezita, jak ma vyznam pro cely zivot ditete, zdravi a inteligenci, doktor mi to zduraznoval, ale chute a zaludek maji bohuzel jiny nazor. :)

Ja pred tehotenstvim jedla docela zdrave(krome cokolady), ale ted do sebe spoustu veci nedostanu. (nebo ne nadlouho:). :)

radši si nech vyšetřit štítnou to ti taky jistě řekl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
19.10.18 13:08

BOŽE TO JE DOKTOR :roll: se divím že ti nenařídil nechodit vůbec ven a nikam..přece sice nekouřiš, nepiješ, ale co smog, ozon a hnusné výpary z aut..kdo to má čuchat, dítě? no fůj :zed: :P

• Citovat
  • Upravit
2998
19.10.18 13:14

Ja se prevazne cpala parky s horcici a buchtami.Proste ty chute neslo obelstit.Zeleninu jsem nemohla ani videt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.18 14:04
@Anonymní píše:
Ahoj holky, cekam prvni miminko, bastim vitaminky, listovku, zelezo a snazim se o zdravou stravu, ale bohuzel mam chute a dela se mi spatne po nekterych vecech, ktere bych mela a chtela jist.

Samozrejme nekourim, nepiju, nemam zadne kafe nebo uzeniny, ale obcas tzv. zaprasim v KFC nebo snim hodne sladkosti nebo kyselych jablek, protoze nic jineho neudrzim. :oops:

Samozrejme se snazim, aby bylo miminko zdrave, ale nekdy treba po mase se mi dela spatne, to same po jogurtech, ktere neudrzim apod. Jsem ve 12.tydnu, takze ted uz to prebira placenta, tak mi to prijde jeste dulezitejsi.

Jak jste to mely vy? :)

Myslím, že jez, jak ti tělo říká. Nenuť se do něčeho, co je zdravé a co jinak jíš, pokud se ti jen z představy toho jídla dělá špatně. Mně třeba v prvním těhotenství začal smrdět uzený losos, který jinak miluju. Teď v druhém těhotenství jsem mívala větší chuť na maso, které jinak jím jen minimálně. Určitě bych se ale vyhýbala nepasterizovaným džusům, nepasterizovanému mléku a nepasterizovaným sýrům, plísňovým sýrům a syrovým věcem (tatarák, sushi). Jinak se neomezuj a dej mimču, co chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí