Stravování v těhu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4968
4.1.19 18:45

Davala bych si bacha na cukr. V ovoci a 100% dzusech je ho dost. Jinak ja taky prasim, nijak extremne, ale dneska treba (byt kvalitni) cinska nudlova polivka taky neni zrovna vzor zdraveho jidelnicku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
4.1.19 21:31

v klidu, tělo si řekne co potřebuje. Já v prvním trimestru taky prasila a dokonce si denně dala malou sklenku piva na lepší trávení, abych hned vše nevyzvracela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
4.1.19 22:30

Já první 4 mesice jela na rohlíkach a Cole, bylo mi blbě… Pak se to zlepšilo a i ta čínská polévka byla :pankac: já i malá jsme zdravé, mala mi celé těhotenství a poté krásně prospívá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24994
4.1.19 22:35

jsem 9+1 a jim vse co mi chutna, od kvanta zeleniny a zdravych veci az po pizzu, burgry a KFC…i sushi jsem mela a tatarak z lososa bych si dala ted ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
4.1.19 22:39
@Nicki007 píše:
Ahoj holky. Chtěla jsem se zeptat, jak jste na tom se zdravou stravou v těhu? Jsem v 9+4 tt a mám šílený chutě na hotovky, pizza, hranolky v troubě.. Snažím se do sebe cpát hodně ovoce a 100% džusy a alespoň trochu zeleninu, tu totiž nejím vůbec, protože mi nechutná, ale teď se snažím denně něco sníst. K tomu ale ty prasečinky. :-( a mám z toho špatný pocit. Jak jste na tom vy? :think: :oops:

těhu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
5.1.19 10:59

Snažím se jíst zdravě a vyvazene stejně jako když těhotná nejsem.Ne kvůli dítěti to si vezme co potřebuje ale abych se udržovala fit já a po porodu mi nezůstalo 30kilo :lol: ..s prvním sem sežrala na co sem přišla…přibrala sem z 50kg na 89kg a pak sem měla při porodu i po porodu docela problém se vůbec hýbat :mrgreen: .z druhým už sem se krotila a po porodu sem byla fit po měsíci.ted sem zůstala u zdravé stravy a mám zatím cca 6 kilo navíc v 23tt.. takže já jim zdravé hlavně kvůli sobě:). :mrgreen: .. samozřejmě když mám občas chuť na prasarnu tak si ji dám,ale jinak denně dodržují dávku ovoce zeleniny a masa v menších porcích. Jim hodně sýrů všech druhů ..maso jen tepelne upravene :lol: a celozrnné pečivo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí