Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
To ani nevím, že je obor pošťák?
já jsem dělala na poště a byla to super práce ![]()
Na poště se dá dělat i bez tohoto oboru, ne?
nebo aspoň mi to známá kdysi nabízela a to s poštou nemám absolutně nic společného.
Jinak znám jednu, teď už paní, která toto studovala, nevím kde. Jen vím, že tam měla dost matiky a bavilo jí to, v oboru pak do mateřské pracovala a práci dělat chtěla. Ale asi to nebyl ten samý obor. Já nevím ![]()
Na poštu už dnes není potřeba odborné vzdělání, minimálně na většinu pozic.
Vzhledem k tomu, že jde ČP do kopru, je to takové marné studium. Přesto přeji, ať se ve škole daří
Zbytečná škola, pokud nechceš dělat něco odbornějšího, tak na pošťáka a takové ty co rozváží autem balíky ti stačí základka, tam berou každého kdo má ruce a nohy a ukončenou základku. Nicméně ČP jde do háje, lepší jakákoliv škola a pak dělat třeba pro nějakou jinou přepravní společnost.
@Anonymní píše:
@Uslava tohle je už dost ohraná hláška 😏
Viď? a pořád zakládáš nová a nová témata s novými obory.
Ta jsou ohraná jako moje hláška.
To je obor k ničemu, k práci pošťáka ho nepotřebuješ. Ještě bych si to promyslela. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, má někdo z Vás obor poštaka? Tj. Manipulant poštovního provozu a přepravy?? Nebo vaše děti jdouu nebo jsou na tomto obru?? Jsem budoucí student tohoto oboru a mám pár otázekjestli je obor těžký, zajímavý, jestli má tento obor dobré uplatnění v budoucí profesi co vše s tímto oborem dělat.. Co vše je v tomto oboru na škole důležité?? Případně ve kterém městě jste na školu chodili? Případně děkuji za odpověď
Napiš mi sz
@Uslava tohle je moje první diskuze na toto téma
hned někoho nemusíš soudit podle toho co si myslíš.
Znám dvě děvčata, mají takovou školu. Jedna je servírka a druhá dělá účetnictví a nehty. Že si vydělají víc, než by byl výdělek u pošty.
Já ten obor studovala, i když už je to dávno. Je to taková ekonomka s poštovním zaměřením. Ale na poště jsem nedělala, hned po škole jsem dostala lepší nabídku.
@Blankaspl můžu se prosím zeptat jakou nabídku? Nemusíš psát přesně jen spíš upřesnit.. Hodně mě to zajímá ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.
Ahoj, má někdo z Vás obor poštaka? Tj. Manipulant poštovního provozu a přepravy?? Nebo vaše děti jdouu nebo jsou na tomto obru?? Jsem budoucí student tohoto oboru a mám pár otázek
jestli je obor těžký, zajímavý, jestli má tento obor dobré uplatnění v budoucí profesi co vše s tímto oborem dělat.. Co vše je v tomto oboru na škole důležité?? Případně ve kterém městě jste na školu chodili? Případně děkuji za odpověď