Streptokok z orálního sexu?

Anonymní
31.3.21 21:28

Streptokok z orálniho sexu

Ahoj, už několik měsíců se nemůžu zbavit anginy a už ani atb mi nezabiraj. Teď mi našli streptokoka a dřív mi vytery neudělali, tak nevim jestli tak byl pokaždé. Teď mě ale napadlo jestli nemůže mít pritel streptokoka v močové trubici a já bych ho vždy znovu chytla při oralnim sexu.. myslíte ze je to možné?? Někde jsem se docetla ze v močové trubici je jiný streptokok než v ústech a ze bych to chytit nemela, ale mě se to nezda… pritel byl na vyterech a žádný nález v krku.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1908
31.3.21 21:33

Já bych spíš měla strach být tvým přítelem. Kdyby měl v močové trubici streptokoka, co dělá angíny, to by zpíval sakra tence… Teď vážně, angína nemusí být jen bakteriální, takže ATB nezaberou. Streptokoků je spousta druhů a taky záleží, jaká ATB ti lékař napsal, a taky jestli je poctivě bereš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.3.21 21:37

Teď mám streptokoka typu C a nikde jsem se o tom moc nedocetla… antibiotika beru poctivě a jen lezim porad… pritel nemá žádné příznaky. Docetla jsem se ze by ho bolela mocova trubice nebo by chodil mocit casteji. Antibiotika teď beru Dalacin C coz by mělo být i na streptokoka v pochve pokud bych ho měla i já. Jen se snažím zjistit proc se mi anginy opakuji už několik mesicu… už jsem zoufalá..:(

• Citovat
  • Upravit
1908
31.3.21 21:45

Tak snad je teda ten nasazen Dalacin podle zjištěné citlivosti, bohužel už jsou mrchy rezistentní. Penicilin jsi měla? Ano, můžeš se stýkat s nějakým přenašečem, nejsi třeba často v kontaktu s nějakým dítětem (neteř, synovec..) Děti bývají častěji vším „prolezlé“. Někdo holt na angíny trpí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2097
31.3.21 21:47

Já kdysi měla anginy, co dva až tři měsíce. Mívala jsem i hnisave anginy, kdy hnis začal být i jinde na těle. Pomohlo mi až vytr 8) hnutí krčních mandlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.3.21 21:49

Citlivost mi byla dělaná a Dalacin by měl sedět. Penicilin jsem měla pokaždé a vůbec mi nezabral… chodila jsem i na injekce 3 měsíce a po měsíci a půl to mám zpet.. takze už jsem fakt zoufalá a vymyslim jestli to nemůže být tím oralnim sexem. Kromě seger se s detma nestykam, ale segry jsou zdravý…nikdo kolem mě anginu za celou tu dobu nemel. Doktori už si semnou neví rady a tak si mě jen prehazuji ale na vyndani mandli nechci..

• Citovat
  • Upravit
891
31.3.21 22:14
@Anonymní píše:
Teď mám streptokoka typu C a nikde jsem se o tom moc nedocetla… antibiotika beru poctivě a jen lezim porad… pritel nemá žádné příznaky. Docetla jsem se ze by ho bolela mocova trubice nebo by chodil mocit casteji. Antibiotika teď beru Dalacin C coz by mělo být i na streptokoka v pochve pokud bych ho měla i já. Jen se snažím zjistit proc se mi anginy opakuji už několik mesicu… už jsem zoufalá..:(

Jsem na tom podobně právě beru ospen 1500,take na streptokoka v krku, a pořád dokola. Myslím si, že ho dostávám od partnera akorad on ho asi má, a nic mu nedělá, a mě ničí buď je dole nebo v krku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.4.21 09:19

@sabinka098 také mám streptokoka v krku. Dělali tvému partnerovi výtěry? Mému je delali a žádný nález, tak mě prave napadl ten orální sex… už se s tím Peru několik mesicu a nemuzu se toho zbavit..

• Citovat
  • Upravit
891
1.4.21 16:42
@Anonymní píše:
@sabinka098 také mám streptokoka v krku. Dělali tvému partnerovi výtěry? Mému je delali a žádný nález, tak mě prave napadl ten orální sex… už se s tím Peru několik mesicu a nemuzu se toho zbavit..

Nedělali, ale stoprocentně ho mám od něj předtím sem ho neměla. Jen co sem sním jedenáct let. K doktorovi ho nedostanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
1.4.21 18:19

Cca 3% ho mají v moč. trubici a můžou být bez příznaků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí