Stres, nebo jen přeháním?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7009
3.5.15 16:12

@Kristýna O. a nekdo jiny ti nepohlida? Kdyz je mimino na UM, tak bys mohla mit urcitou vyhodu oproti kojicim, ze dite muze nakrmit kdokoli. Aby sis mohla jit treba alespon jednou tydne orazit, dve hodinky relax…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
511
3.5.15 16:13

@Kristýna O. Tak už asi víme, kde je jádro pudla. Dá se s ním o tom, co ti vadí, alespoň v klidu promluvit? Bez hádek, bez výčitek z obou stran?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
3.5.15 16:14
@Bibi239 píše:
@Kristýna O. a nekdo jiny ti nepohlida? Kdyz je mimino na UM, tak bys mohla mit urcitou vyhodu oproti kojicim, ze dite muze nakrmit kdokoli. Aby sis mohla jit treba alespon jednou tydne orazit, dve hodinky relax…

Jak jiný. Otec dítěte má hlídat jako první na řadě, udělal si ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.15 16:14

Jsem na tom podobne, jen s tim rozdílem, že mám dve děti. Jsem totálne K. O., bez nálady, v neustálých stresech…nemužou za to děti ale partner, který je sobecký, žárlivý, atd…Takže si tady taky ráda přečtu rady

• Citovat
  • Upravit
36504
3.5.15 16:15
@Anonymní píše:
Jsem na tom podobne, jen s tim rozdílem, že mám dve děti. Jsem totálne K. O., bez nálady, v neustálých stresech…nemužou za to děti ale partner, který je sobecký, žárlivý, atd…Takže si tady taky ráda přečtu rady

jenže - co v takových situacích a nakonstelovaných vztazích jde radit :(.Kdybys byla cizí - co by sis poradila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.5.15 16:25

To mi nedošlo…čtení… moc ráda čtu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
3.5.15 16:30
@Kristýna O. píše:
To mi nedošlo…čtení… moc ráda čtu!

No vidíš! Určitě někde blízko máš veřejnou knihovnu, legitimace stojí pár kaček!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.5.15 16:30
@Burj Chalifa píše:
To víš, sama sis ho vybrala, to byla Tvoje volba, s kým dítko máš. :nevim:

To mi fakt pomohlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
3.5.15 16:31
@Kristýna O. píše:
To mi fakt pomohlo :palec:

Když ono je to pravda :( :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.5.15 16:32
@aliko píše:
@Kristýna O. Tak už asi víme, kde je jádro pudla. Dá se s ním o tom, co ti vadí, alespoň v klidu promluvit? Bez hádek, bez výčitek z obou stran?

Mám pocit že už se spolu bez hádek a výčitek ani neumíme bavit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.15 16:34

@Burj Chalifa Co bych si poradila? Nevim…Sama sobe radim, že rozchod je nejlepším řešením, bohužel finance a strach ze samoty me v tomhle brzdi.

• Citovat
  • Upravit
3.5.15 16:36
@Burj Chalifa píše:
Když ono je to pravda :( :zed:

Já vím, ale on takový nikdy nebyl! Vždycky byl pozorný, milý, hodný! Masíroval mě, občas mi přinesl kytku! Proto sem psala že zrovna od něj sem čekala že mi přinese kytku do porodnice i přes zákaz!!! :) Připadám si jako bych pro něj teď byla jen matka jeho dítěte, ta co mu doma uklidí, občas když mám sílu tak uvaří a ta na sex :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
3.5.15 16:36

@Kristýna O. Ahojda, normálně toho máš plný zuby, jako každá máma mimina, a máš na to nárok. Já mám 4měsíčního chlapečka a je úžasnej, hodnej, ale taky někdy melu z posledního. Chce pořád pozornost. Dneska třeba - mezi pátou a šestou nějaká nepohoda, utěšování, podávání dudlíku atd. V 7 snídaně, přebalování, hraní, mazlení, v 8 dopolední spánek, od devíti přebalování, hraní svačina, v 10 na procházku, v půl jedné doma, zatímco dělám příkrm, strašně pláče, sní pět lžiček, zapatlá sebe, kuchyň, mě, zatímco to uklízím, pláče, protože má ještě hlad, dělám mlíčko, vypije ho, nosíme se na odříhnutí, přebalit, uspáváme, nechce spát, usnul, půl třetí - ufff, proč mám takový hlad? Aha jedla jsem naposled v půl sedmé ráno:). Ve tři je vzhůru a jedeme dál, zatímco skládám prádlo a rovnám nákup do spíže, stěžuje si z plna hrdla, že se mu nevěnuju. Sprchu dávám s hlasitým zpěvem a opičkami okolo, div nevypadnu z vany :lol:. Svačina, odříhnout, přebalit, umýt a vysterilizovat lahvičky, stěžuje si, že se mu u toho nevěnuju. Uspáváme. Při psaní tohoto mailu zpívám ukolébavky, píšu jednou rukou, druhou ho držím za tlapku. snad usne.
stres? trochu :mrgreen:. jasně že jsi šťastná, ale to neznamená, že nemůžeš být trochu vystresovaná :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.5.15 16:37
@Anonymní píše:
@Burj Chalifa Co bych si poradila? Nevim…Sama sobe radim, že rozchod je nejlepším řešením, bohužel finance a strach ze samoty me v tomhle brzdi.

Mám to stejně!!! :( a nevim jak dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
3.5.15 16:47

@Kristýna O. no, já ten krok udělala…ale pokud byl přítel předtím milý a pozorný, asi by stálo za to udělat si čas na rozhovor v klidu, fakt si předem říct: pojďme se bavit o problémech a slibme si, že se nebudeme neštvávat, vyčítat. Je jedno takové pravidlo, jak diskutovat partnerské problémy - nepoužívat věty začínající slovem „TY“, jako třeba: ty neděláš tohle, ty mě štves tímhle, ty jenom…, ty nepomáháš, ale namísto toho mluvit o sobě „JÁ“. Já se cítím smutná, cítím se utahaná, když tu nejsi, cítím se sama, je toho na mě moc atd atd atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat