Střevní chřipka a dehydratace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
488
25.1.12 09:47
lenkal123 píše:
díky za podporu. Fakt moc. tohle nejsou hezký chvíle a člověk je rád, když někde najde radu a podporu

No přesně vím co prožíváš. Já když byla s klukem v nemocnici tak jsem tam nervama zhubla 2kg. Zdraví dětí je to nejdůležitější na světě! Přeju vám aby jste byli co nejmíň nemocný :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
25.1.12 20:36

tak jeden den začala jíst a zlepšuje se i pití. Ale všimla jsem si že když asi čůrá, chytne se dole a brečí. Opruzená ale není. Nenmůže mít zánět močáku? Jak odebíráte moč u 2letých? Na nočníčku mi sedí třeba půl hodiny, ale nevyčůrá se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
25.1.12 20:46

Asi bych ji moc nechala skouknout, pro jistotu. Jinak moc u dvouletacky, ktera take bojkotuje nocnik, odebiram jedine nelepenim pytlicku jako u mimina ;) Nalepovaci pytlicky mi dala pediatricka, maji i v lekarne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
26.1.12 08:20

No ono když člověk málo pije, tak ho to pak při čůrání bolí, podle mě až se rozpije tak to bude lepší. No já mám kluka takže mu nalepím ten pytlíček a počkám, nevim jak se to dělá u holčiček. Myslím si že se to zlepší, pokud není nastydlá, že by to byl zánět močáku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
30.1.12 20:32

tak holky jsme zase tam kde jsme byli. Z páteční moči má plno leukocytů - takže zánět močových cest. V pátek a sobotu byla dobrá, jedla pila, v noci na neděli 39 horečky, dnes dr nasadila antibiotika v sirupu. Ale ta potvora je nechce. Musím to do ní lifrovat násilím za děsnýho řevu ale ona to zadrží v puse a plive zpátky ven. Spolkne minimum. Dneska celej den skoro nejí, nepije. Večer snědla polívku, ale po ATB ji vyzvracela. Vypila čaj cca 15Oml za celý den. Jak jí klesne teplota, tak si hraje, nezlobí, ale nesmí jí člověk ukázat flašk nebo jídlo, to má hned záchvat. Už to fakt nezvládám. Uvažuji žeo hospitalizaci asi sama požádám, protože tohle se v domácích podmínkách nedá. Držte nám prosím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
30.1.12 20:43

Ach jo, no já jsem si říkala zánět močáku. Ježíš takhle malá, to musí být strašný. To už se to s váma táhne teda dost dlouho :( Tak aspoň že vypijete něco, snad se to bude pomalu zlepšovat. Fakt vím jak se cítíš, ale nevim jestli ti v nemocnici pomůžou, ty se s ničím neprdí, napíchnou jí na kapačky a hotovo. Zkuste to doma zvládnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
30.1.12 20:58

právě že se jim podaří jí dát snad ty ATB do kapačky a nějak ji zavodnit. doma mi pije minimum a ATB zvrací - takhle nemám šanci ji vyléčit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
30.1.12 21:05

Ahoj, my byly minulý týden kvůli střevní chřipce a poč.dehydrataci v nemocnici a díky za to. Doma to bylo na palici.Ani malou nemuseli napichovat, zvládly jsme to stříkačkou a jejich ionťákem. Jo a byla tam s námi holčička se zánětem ledvin a podávali jí ATB žilně ale nebylo to nic strašnýho. Mamča byla taky ráda,že se jí ulevilo a byly tam 5 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
30.1.12 21:45

já si taky myslím, že než se všichni trápit doma, že ji tam snad dají rychleji dohromady. Akorát ona si fakt nenechá nic líbit, měření v zadku se vzpouzí, pod rukou teploměr nedrží, dát jí čípek je nadlidský výkon a tak je to se vším. Co se rozhodne bojkotovat, to prostě bojkotuje. Ale pokud je zdravá a vše je v pořádku je zlatá. Tak jsem zvědavá, jak takovýhlemu dítěti napíchnou kapačku. Si to bude rvát ven, to jsem přesvědčená. Nevíte jak to chodí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
30.1.12 21:58

ta maminka chodila s holčičkou po šesti hodinách na sesternu a tam jí to vždycky zavedli nechali vykapat a pak šly na pokoj. Malá měla zavázanou ručičku a tam měla takovej ten špuntík aby jí nemuseli pokaždý píchat-na to nasadili tu hadičku. Jasně že malá brečela, ale dalo se to. Hlavně ty ATB žilně daleko rychleji zabíraj. Maminka říkala, že doma měla 40 horečky. Hlavně, jek to máte u vás na dětském v nem.jestli tam můžete být s malou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
30.1.12 22:03

to nevím, všechno se snad dozvím zítra. Samotnou ji tam nechat nechci. Držte nám palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
30.1.12 22:08

ale to už je teď snad všude, že tam je mamča a dítě. Kolik je malý? Jinak dejte vědět, jak jste dopadly. Držíme palce. Já byla ráda, že jsme tam byly. Malá byla pak z toho už vyřízená, měla málo cukru v krvi-jak nepila a nejedla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
30.1.12 22:40

budou ji 2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
30.1.12 22:44

ahojda mamky,
koukám, že to řádí asi všude, my už od pátka průjem že to ani plíny neudrží, :) a v sobotu v noci malá zvracela :poblion: . nedele dobrá bez zvracení a dnes jsme byly u Dr. a že to nebude nic hroznýho at dáme probiotika, jogurt (aktivii s bifidus…)a dietu… dneska odpoledne zvracela 3×.. a prujem asi taky 3×…chut jídlu žádná, ale aspon že trochu pije… tak doufám, že už nás to taky brzo opustí.. je to hnus velebnosti… a kor když těm mrnouskům člověk nemuze pořádně pomoci.. :( no uvidím, zítra snad nebude nutná opšt nutná návštěva Dr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
5.2.12 11:25

tak jsme po 5 dnech doma. Prokázal se zánět ledvin. Kapačky ATB do žíly 3 dny - kanylu ji museli 2× měnit páč to nějak neteklo. Bylo mi jí tak líto, ale po prvním dnu už byla statečná a brečela jen pokaždý když viděla bílej plášť. Už má z toho fobii, ječí i při sonu. V úterý jdeme na kontrolu s močí a pak 17 na nefrologii. Uvidíme co tam. Bylo to dost náročný, ale jsem ráda, že jsme si tu hospitalizaci vydupali. Příště bych už neváhala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí