strevni chripka v tehotenstvi

48576
14.2.07 06:48

strevni chripka v tehotenstvi

ahojky.chytla jsem od neteri peknou strevni chripku.celou noc jsem nespala.vubec bud chodim zvracet a to skoro kazdych 20 minut a mezitim jdu na velkou proto ze mam prujem :cry: .jsem v 15 tydnu tehotenstvi,tak doufam ze mimco to neohrozi.co myslite??
mam jet na pohotovost??bojim se dehydratace,proto ze nemuzu nic pit a hned vse vyzvracim :cry:
poradite co pomuze??diky kamca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5533
14.2.07 07:47

Ahoj Kamčo,
být tebou, tak si radši zajdu k doktorovi. Já měla při prvním těhu střevní chřipku v šestém měsíci, a to mě šoupli na pár dní do nemocnice, protože mi dr. tvrdil, že hrozí předčasný porod :? . To u tebe asi nehrozí, ale radši bych někam zašla, abys něco nezanedbala :wink:
Přeji hodně štěstíčka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
14.2.07 07:47

Dalmatinko, minimálně bych zavolala pro radu svému lékaři. Přeju, ať tě to brzo přejde, mimi bude určitě v pohodě, ale musíš holt hodně pít, po malých doušcích a častěji, možná i trochu solí,… nu poraď se s doktorem, od toho tu jsou, aby pomáhali v nouzi:)

Držím pěsti, ať je vše zase brzy ok!

Baghira

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
14.2.07 08:08

Ahoj, určitě zajdi k lékaři, Jsou léky, které ti uleví a které mohu i těhotné. A uklidním tě, my měli střevní chřipku taky, celá rodina, kdyz jsem čekala Pepi. A dobrý… Jen to teda nebylo nic příjemného.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
14.2.07 08:13

tak jsem tam volala a mam si koupit colu a pit po lzickach a smectu a pak teprve prijet kdyz se to nezlepsi :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
14.2.07 13:21

no teda ta cola, to cumim a docela nechapu. No ja jsem mela zaludecni virozu, taky jsem silene zvracela asi kolem 30tydne. Bylo to dost vycerpavajici. Taky jsem se radila s gynekolozkou, rikala, ze kdyz to nebude mit do dvou dnu zadny progres, at radeji prijdu. Nastesti jsem si to vyzrala hlavne v noci a pul dne a pak uz to bylo ok. Jinak jsem po lzickach srkala cerny studeny!!! caj, tez smectu. Prodavaji se i ruzne rehydratacni roztoky (vim o detskych). Urcite to bude ok!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
14.2.07 14:32

Diblíku, kolu při žaludeční nevonosti doktoři doporučují i malým dětem! Moje dcera měla vloni v létě (2 1/4 roku) úpal, zvracela - a taky jí pomohlo srkat ledovou kolu. Když to do sebe nelije po litrech, tak to snad není problém, ne?!

Baghira

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
15.2.07 18:28

Já jsem měla střevní chřipku ve 22 tt, lékař mi předepsal Hylak forte (na střeva) a nějaké tablety proti zvracení. Myslím, že miminko to neohrozí, byla jsem i na ULZ a vše bylo v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marika.k.1
25.7.17 14:37

Střevní problémy

Tak jsem dnes chytla nějakej střevní fujtajbl, jde to vrchem i spodem. Lékaři mi předepsal Hylak forte, smectu a nějaké léky na zvracení. Popíjím colu, ale zatím pořád lítám. Jsem 18tt. Zvracím skoro co půl hodiny, mezitím i 2× velká potřeba. Můžete poradit ještě něco, alespoň na křeče a bolest žaludku? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
1299
25.7.17 14:54

Taky jsem mela nekdy kolem 28tt. Bala jsem se aby se nerozjel porod. Ovsem neporadim co s tim. Preslo me to za dva dny a nepomohlo vubec nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí