Střevní chřipka - zkušenosti

4706
20.12.11 18:14

střevní chřipka - zkušenosti..?

**ahoj holky. chytli jsme nejspíš střevní chřipku.. resp. moje malá-19m… :zed: :zed: **kaká vodu, nejí, a spí..
**mudra nám řekla, at koupíme Vodníček, kterej se rozpouští ve 200ml vody a do hodiny se má vypít.. ale malá ho prostě nechce. vypila tak 40ml.. :cert:
**jak jí přinutit, aby to vypila?? nebo může s čajem?? ale tam je psaná voda.. :,(
tak nevím..
PS: doufam, že to taky nechytnu já..: :think:
děkuju za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4118
20.12.11 18:23

Nám doporučili Kulíška a taky jsem do dítěte nedostala ani ťuk :zed:
Ty se uklidni, bude dobře :hug:
Malé nasaď dietu, já se držím téhle . A snaž se, aby malá pila.
Ať je líp :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
20.12.11 18:26

Jo na pití dávám slabý černý čaj slazený glukopurem. Ale vlastně nevím, jestli je to správně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
20.12.11 18:26

DÍKY.. mudra nám říkala, že má pít po troškách.. dietu držíme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1156
20.12.11 18:30

Enterol vysypat do mléka??? ;)
Malej vždy vypil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
20.12.11 18:32

Rýžoví odvar místo mléka vždy zabral :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
20.12.11 19:02

my taky dostali Kulíška a do prcků jsem dostala první lžičku, pak už nic (je to děsně sladko-slaný, fuj)
pak jsme přešli na enterol, ten malý bere bez problémů, naše princezna ho ale cítí ve všem a taky ho do ní nedostanu, ta vypije jedině probiotika (laktobacilus acidophilus)
nechci ti brát naději, ale spíš počítej s tím, že to chytíš taky a s tebo ostatní členové rodiny (nám mudra říkala, dnes malej, pozítří zbytek rodiny, bude zázrak, když to někoho vynechá)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
20.12.11 19:05
Verkom píše:
Enterol vysypat do mléka??? ;)
Malej vždy vypil…

nám mléko právě zakázaly… :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1156
20.12.11 19:15

Aha, tak to je pasé. Jinak to chutná fakt hnusně… A na to, aby polknul, je ještě moc malý.
Ale jinak odvar z rýže :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
20.12.11 19:30

ahoj náš malý měl silnou střevní virozu v 18 m. - po Vánocich před 3 lety. Dr. nám tehdy doporucila samozrejme dietu, nesladit caj a do nej davat (uz si nepamatuji kolikrat denne) laktobacilky (jsou v takove te gelove kapsly),tak jsme je vzdycky vysypali do trochy vody, natáhli do strikacky a do pusy. Pomohlo to. Ted máme dobré zkušenosti s http://www.lekarna.cz/…zdarma-akce/ dávám to do pití. Ma to docela dobrou chut a bez keců to vypije. Kulíška taky nechtěl.

Jo a my jsme raději s manželem dodržovali prevenci - každý den štamprdli alkoholu :-) a nechytli jsme to ani jeden :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
20.12.11 19:33

enterol můžes vysypat (stejně jako laktobacily) do čehokoliv (čaj, voda, džus)
předpokládám, že když jste na dietě, tak mléko a mléčné výrobky máte zakázané, tak mu to dej do čaje nebo vody (já to prckům míchala i do rozmačkaného banánu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
20.12.11 20:17

achjoo, to ta mudra nemohla říct dřív, že to ty děcka nechtěj.. :nevim: tak enterol pujdu koupit zítra.. a my dva dospělí budem asi pít toho Kulíška -vodníčka, až to příjde :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
20.12.11 20:49

DĚKUJU MOC ZA ENTEROL.. nikdy jsme ještě nebyli nemocný, takže fakt jsem vůbec nevěděla a určitě něco potřebovat bude.. díky moc :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí