Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
**ahoj holky. chytli jsme nejspíš střevní chřipku.. resp. moje malá-19m…
**kaká vodu, nejí, a spí..
**mudra nám řekla, at koupíme Vodníček, kterej se rozpouští ve 200ml vody a do hodiny se má vypít.. ale malá ho prostě nechce. vypila tak 40ml.. ![]()
**jak jí přinutit, aby to vypila?? nebo může s čajem?? ale tam je psaná voda.. ![]()
tak nevím..
PS: doufam, že to taky nechytnu já..: ![]()
děkuju za info
Nám doporučili Kulíška a taky jsem do dítěte nedostala ani ťuk ![]()
Ty se uklidni, bude dobře ![]()
Malé nasaď dietu, já se držím téhle . A snaž se, aby malá pila.
Ať je líp ![]()
Jo na pití dávám slabý černý čaj slazený glukopurem. Ale vlastně nevím, jestli je to správně ![]()
DÍKY.. mudra nám říkala, že má pít po troškách.. dietu držíme..
my taky dostali Kulíška a do prcků jsem dostala první lžičku, pak už nic (je to děsně sladko-slaný, fuj)
pak jsme přešli na enterol, ten malý bere bez problémů, naše princezna ho ale cítí ve všem a taky ho do ní nedostanu, ta vypije jedině probiotika (laktobacilus acidophilus)
nechci ti brát naději, ale spíš počítej s tím, že to chytíš taky a s tebo ostatní členové rodiny (nám mudra říkala, dnes malej, pozítří zbytek rodiny, bude zázrak, když to někoho vynechá)
Verkom píše:
Enterol vysypat do mléka???
Malej vždy vypil…
nám mléko právě zakázaly… ![]()
Aha, tak to je pasé. Jinak to chutná fakt hnusně… A na to, aby polknul, je ještě moc malý.
Ale jinak odvar z rýže ![]()
ahoj náš malý měl silnou střevní virozu v 18 m. - po Vánocich před 3 lety. Dr. nám tehdy doporucila samozrejme dietu, nesladit caj a do nej davat (uz si nepamatuji kolikrat denne) laktobacilky (jsou v takove te gelove kapsly),tak jsme je vzdycky vysypali do trochy vody, natáhli do strikacky a do pusy. Pomohlo to. Ted máme dobré zkušenosti s http://www.lekarna.cz/…zdarma-akce/ dávám to do pití. Ma to docela dobrou chut a bez keců to vypije. Kulíška taky nechtěl.
Jo a my jsme raději s manželem dodržovali prevenci - každý den štamprdli alkoholu
a nechytli jsme to ani jeden ![]()
enterol můžes vysypat (stejně jako laktobacily) do čehokoliv (čaj, voda, džus)
předpokládám, že když jste na dietě, tak mléko a mléčné výrobky máte zakázané, tak mu to dej do čaje nebo vody (já to prckům míchala i do rozmačkaného banánu)
achjoo, to ta mudra nemohla říct dřív, že to ty děcka nechtěj..
tak enterol pujdu koupit zítra.. a my dva dospělí budem asi pít toho Kulíška -vodníčka, až to příjde
![]()
DĚKUJU MOC ZA ENTEROL.. nikdy jsme ještě nebyli nemocný, takže fakt jsem vůbec nevěděla a určitě něco potřebovat bude.. díky moc
![]()