Střevní potíže v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lucie46
21.9.12 21:45

Ja v tehotestvi mela prujem taky po jednom obidku… kure s ryzi sice je dietni, ale pokud sis to hodne omastila nemuselo ti to sednout… pokud mas bolesti radsi bych na pohotovost zajela…

Jinak jak pisou holky, rohlik, piskoty, banan ten stavi…smectu a ty laktobacily jsou vyborna vec ja je brala cely tehotenstvi oni upravujou prirozenou floru nejen ve strevech, ale i v pochve…

• Citovat
  • Upravit
4263
21.9.12 21:47

@Lucie46 Bolesti nemám tak silné, normální jako při MS, v podbřišku někdy i nadbřišku, teď je to lepší, sedím v klidu, uvidím, nechci nic zakřiknout, jinak děkuju všem za rady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
21.9.12 21:51

Já měla tyto problémy celé těhu. Smectu ani živočiš. uhlí mě doktor nedoporučoval, prý to dráždí ještě víc. Doporučil jen ty lactobacily. Prodělala jsem i střevní chřipku kolem 20.tt a nic jsem nebrala, byla jsem na dietě, ležela jsem a čekala až to odezní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
21.9.12 22:01
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
21.9.12 22:07

Hlavu vzhůru! Ono si nevybereš, některý si stěžujou na zácpu a některý mají v těhu zase opačný problémy :lol: Pokud ta bolest není nijak urputná a jsou to „normální“ střevní problémy, tak bych to neřešila, ono to odezní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
21.9.12 22:17

@beeerush Pomaličku to odeznívá, a děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IamSherlocked
22.9.12 17:03

Já mám průjem celý těhotenství :( Dělali mi několik vyšetření ale na nic se nepřišlo. Brala jsem smectu a hylak forte ale nic moc. Teď už to nějak neřeším, nejspíš to bude z magnézka. Snažím se jen dodržovat pitný režim a nejíst moc smažené. Jinak prý pomáhá pít zelený čaj, ale u mě moc nefungoval.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.1.20 09:37

Ahoj, jsem 13.tt a už 3 den mě bolí celé břicho, ne podbřišek. Pocit, jako bych měla průjem, ale nejde to ven. Od začátku mám klasicky problém se zácpou. Mám křeče, je mi na zvracení, nadmutá jsem. Vcera jsem si udělala malý klystyt, pak jsem měla celý den průjem. Máte zkušenosti? Uhlí nezabírá. Pokud to do večera nepovolí, jedu k dr samozřejmě. Díky :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky