Střídavá bolest zubů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4443
23.2.14 23:14

@goldenka jak to prosím dopadlo se zuby, mám stejný problém :-( nejdřív mě začaly bolet dole a ted mě bolí strašně i nahoře, hlavně dva vedle sebe a i ucho :-( děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
26.10.17 12:09

Prosím potřebuji nutně poradit, od minulého pátku mě bolí strašně zuby, ale fakt dost v neděli jsem byla na pohotovosti a tam mi jen trošku vyvrtal půlku špičaku co vypadal špatně a dal antibiotika dalacin c..pořad to bolí, ve středu jsem šla k zubařce a ta mi do té díry co mi na pohotovosti nechal otevřenou dala takové bílé, že to má hojit..jenže nevíme přesně který zub tak mi stejně udělala i spodní 5ku, protože jsem si myslela, že to je spíš ten zub.Ale sama se divila, že rentgen mám v pořádku a už by mě to bolet nemělo..a musím zjistit, který zub to je..protože, když ona poklepává tak mě nic nebolí a rentgen též ok 8o. Napsala mi aulin, ten mi nezabírá..Šíleně to řeže do spánků a nosu, k očím až bodavě do hlavy..to už nevím co dělat a jen vyplachuji alpou, piju ještě algifeny a brufeny..nic nezabírá jen ta alpa tak na 10.min…problém je v tom, že ještě chodím do práce a tam to mám za trest. Bolelo to někoho ppdobně a jak zjistím, který zub? Už jsem z toho vyčerpaná chci už at se udělá správný, k zubařce du až úterý zítra má zavřeno a v pondělí mám 12ku :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
4.12.18 13:57

@Sisi666
Přišla jste na. Něco? Ted zažívám něco podobného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
4.12.18 14:10

Presne takhle jsem to mela mesic zpet strilelo mo to po puse hodinu a pak dobry pam se to zhorsovalo a ejhle zanet pod petkou takze utikej k zubaři nez se to stane nesnesitelne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
4.12.18 14:26
@sukynecka01 píše:
@Sisi666
Přišla jste na. Něco? Ted zažívám něco podobného

Nemusí to být nutně zub, pokud nevíte který bolí konkrétně. Já tohle měla od dutin, bolely zuby, čelist, tvář, až k uchu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
4.12.18 15:50

@vejisek @Lainaire8
Uz jsem byla na rtg prý nevidí nic. Ze je zaplneny kanálek na 5-6 dole nahoře byl zub 7 čka.
S cementem. Xx let a docela z boku pri dotyku bolel. Tak ho vyrval. Byl uz jen kousek opilovaneho zubů.
No a ted prostě uvidíme co bude ze proste neví co ma dělat. Kazy na rtg nejsou pry všude plomba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.