Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@aiwwa píše:
přiznej se, že v zimě chodíš nocovat do sauny?
Synek o tom vážně uvažoval. Že si tam dá polštářek, nastaví teplotu 35 a spinká jak mimino.
Selhalo to na úzké lavici sauničky, nekompatibilní s chlapečkovými 185ti cm. ![]()
@modravlocka píše:
Ne, tím to neovlivníš. Reagovala jsem na zbytek vašich komentářů. Např. viz níže:„Tvrdila jsem přesně to, co Ty: naše příroda je na tyhle výkyvy naprogramovaná a poradí si.
Problém je, že to mírné pásmo za chvíli mírným pásmem nebude.
Sucha, echt mrazy, petrklice v lednu (zažila jsem..),pak záplavy a furt dokola.
Mírný pásmo, miluju tyhle změny. “
Subtropy taky dobrý, akorát že já už se toho nedožiju.
![]()
@aiwwa píše:
Kde to všichni bydlíte? já byla včera celý den v Praze a potkala jsem v bundě asi deset lidí, jinak v tričkách, občas měl někdo mikinu
Vysočina. Mám slimky, kotníčkový sneakersy, tílko, tenký triko s 3/4 rukávy, koženou bundu, kterou dle povětrnostních podmínek rozepínám, sundávám nebo dopínám ke krku.
Venku 14 (říká auto), je mi fajn. ![]()
@aiwwa píše:
Kde to všichni bydlíte? já byla včera celý den v Praze a potkala jsem v bundě asi deset lidí, jinak v tričkách, občas měl někdo mikinu
A opět
https://www.earthcam.com/…blic/prague/?…
Všichni dlouhé rukávy… ![]()
@modravlocka píše:
Problém je, že to mírné pásmo za chvíli mírným pásmem nebude.
Za jakou chvíli? ![]()
@Klopotkova píše:
Taky mě to s.ere, teď na ulici jsou všichni v dlouhých kalhotech a bundách, jen já mám tričko, bundu, tříčtvrťáky a nazouváky.
Kde je to teplo dop. rdele, kde???
Jsem teď pracovně v Ústí nad Labem.
V květnu se už běžně v bundách nechodí a po večerech netopí. Letos ano.
Ale na emiminu furt čteš, jak lidi nosí trička a je vedro k zalknutí ![]()
@Bábrdl píše:
Ale na emiminu furt čteš, jak lidi nosí trička a je vedro k zalknutí
Prý v Praze a Plzni. Nevěřím tomu, předpověď mluví jinak.
@modravlocka píše:
@Bábrdl @sirikit Holky, když už se chcete vysmívat těm „panikářům“ a pouštět se do ekologických témat, doporučuji si o problému nejprve trochu nastudovat. Kdybyste o globálním oteplování věděly alespoň něco málo, nikdy byste takovou hloupost nemohly napsat. Extrémnější změny počasí např. v podobě větších děšťových srážek, které vedou až k povodním, jsou jedním z jeho projevů. Víte o tom, že spodní vody dodnes nejsou ani na polovině běžných hodnot? Půda totiž srážky nezvládá vsakovat a téměř vše odteče zpět do moře…
Největší škůdci přírody a životního prostředí jsou zelení a ekologové a vytahují nám všem peníze z kapes na své nesmysly, což beznadějný boj proti změnám klimatu v každém případě je…
@Bábrdl píše:
Ale na emiminu furt čteš, jak lidi nosí trička a je vedro k zalknutí
jo, já nosím triko když je tak 14 a víc. vedro k zalknutí není, to nikdo netvrdil. dnes je průměrná teplota na tohle období
@Bábrdl píše:
A opět
https://www.earthcam.com/…blic/prague/?…Všichni dlouhé rukávy…
já vidím i lidi v triku. jenže tos vybrala zrovna blbou kamaru, zhýčkaní turisti…škoda, že bydlím v prdelce u lesa a zrovna není na zahradě soused v trenclích, bych ti ho vyfotila. ![]()
@ontar píše:
Největší škůdci přírody a životního prostředí jsou zelení a ekologové a vytahují nám všem peníze z kapes na své nesmysly, což beznadějný boj proti změnám klimatu v každém případě je…
jojo, zelení a kůrovec jsou surovci ![]()
@aiwwa píše:
Vysočina, u nás je na mikinu či lehkou bundu.
@aiwwa píše:
jindy slunná jižní Morava a já mám na sobě kabát, co jsem nosila v únoru.
@Božislava píše:
Netopila jsem celou zimu.
Nejsem si jistá, ale nejsi to ty, kdo splachuje záchod nasbíranou vodou v kyblíku?
No, já zásadně předpověd neřeším, protože mám pocit, že meteorologové sami nevědí, jak bude zítra, natož za měsíc, dva…takže tam „nastřílí“ cokoli a pak to buď vyjde nebo ne
![]()