Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všem. Tak se dívám na Accuweather, Aladine, E-počasí atd. a docela mě ty teploty děsí. Už roky nikam nejezdíme, nemá se kdo starat o zvířátka atd. Navíc ani není s kým k moři jet. Proto spoléhám na počasí doma, že se bude dat koupat i u nás, ale letos to teda bohužel nevypadá. Dnes je tu 17C a fučí už druhý den ledový vítr, zítra to má být podobně a v úterý jen o trošku lepší. Sledujete taky výhledy, máte někdo lepší zprávy že nás čeká aspoň pár tropických dnů? Kdy se bude dát jít k vodě, večer opékat, nebo sedět třeba do půlnoci venku?
Vcera jsem na netu cetla ze od druhy pulky cervence maj bejt vedra ![]()
To teda nevim, kam koukáš, ale od středy má být třicet stupňů. Nemusíš se bát.
Metro vcasne varování.
Jsou i na fb. 6let je sleduji a předpověď jim vždy vychází. Já mam terminporodu v srpnu a čekám ze bude počasí jako v zari
. Hlasi na půlku července tropy tak uvidime. Hlavně nectu na seznamu a na tn.cz pani honosova nebo jak se jmenuje..predpovida vždy pravy opak. ![]()
Příspěvek upraven 01.07.18 v 10:41
@Alisa30 píše:
Ahoj všem. Tak se dívám na Accuweather, Aladine, E-počasí atd. a docela mě ty teploty děsí. Už roky nikam nejezdíme, nemá se kdo starat o zvířátka atd. Navíc ani není s kým k moři jet. Proto spoléhám na počasí doma, že se bude dat koupat i u nás, ale letos to teda bohužel nevypadá. Dnes je tu 17C a fučí už druhý den ledový vítr, zítra to má být podobně a v úterý jen o trošku lepší. Sledujete taky výhledy, máte někdo lepší zprávy že nás čeká aspoň pár tropických dnů? Kdy se bude dát jít k vodě, večer opékat, nebo sedět třeba do půlnoci venku?
ee ?
vždyť ve čt má být 29 st
Přesně tak, od středy třicítky.
Co já bych za to dala, kdyby bylo celé léto jako dnes.
Jsme zrovna v Německu, je to už druhý den 30 stupnů, takže nepochybuji, že to dorazí k do Čech. Ale i kdyby ne, tak k čemu je se tím zabývat nebo se tím trápit? Prostě jsme země mírného pásu, počasí je tu dost proměnlivé. A s tím je třeba počítat.
Radši si najděte někoho, kdo se postará o zvířata a jeďte na týden do tepla-ae zaručeného- Bulharsko-minulý týden byla moje máma-bouřky, zima, déšt, Řecko -záplavy. Takže třeba Turecko, Egypt…
@Festa píše:
Přesně tak, od středy třicítky.Co já bych za to dala, kdyby bylo celé léto jako dnes.
Souhlas. Nesnáším pařaky. Uz aby byl podzim. ![]()
@Festa píše:
Přesně tak, od středy třicítky.Co já bych za to dala, kdyby bylo celé léto jako dnes.
Přesně tak. Na výlety počasí jak dělaný.
@debra.morgan no to by byla nádhera
já mám pocit, že už je to vedro snad půl roku, už mi to fakt leze na nervy, jak je mi vedro, nechce se mi dělat vůbec nic ![]()
Mne prijde, ze je vedro uz od konce dubna, na chate jsme zahajili sezonu rekordne brzy, opekame kazdy vikend, koupali jsme se od zacatku cervna. Ted mi zima po dvou tydnech v Turecku teda je, ale vedra urcite dorazi.
Vzdyt od konce dubna bylo porad teplo
, kveten a prvni pulka cervna byly pekne vedra. Jeste dva tydny zpatky hlasili jak budou tropy az do zari, predpovedi jim absolutne nevychazi. Ted je dva tydny ochlazeni a bojite se, ze to tak bude cele leto
? No kez by, ja hice nesnasim, ale verim tomu ze za tyden, max dca budou zas plne koupaliste.