Studené léto?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hanka1
1.7.18 11:28

:potlesk: Jaky studeny leto? My se venku koupeme uz od 20. dubna.. :palec:

• Citovat
  • Upravit
7333
1.7.18 11:29

Nemám ráda hice, to i když je venku kosa, snáším mnohem líp.....Okno mám prakticky celoročně otevřený-od ledna do prosince. :mavam: Bydlím v paneláku-oni mě přes zimu vyhřevájí zimomřivý sousedé. Mám zvýšený tlak, tak i proto jsem horkokrevná. Ve svém šatníku ani kožich nemám, ani zimník. Vždy mi stačila normální lehká bunda. A ani tu moc nenosím. Taky mám mírnou nádvahu-to asi taky dělá svoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32471
1.7.18 11:30

Já jsem úplně šťastná,že se ochladilo a v noci se krásně spí. Ty šílený vedra a hlavně ty dusna půl roku v kuse…kdo by to dal,člověk je akorát na palici z toho,unavenej.Tejden se ochladí a každej šílí,že už skončilo léto. :roll:
Chvíli úleva aspoň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
1.7.18 11:31
@Monchichik píše:
@Brita83 jaká zima? mně už je snad půl roku vedro a to jsem normálně zimomřivá :D a když vidím předpověď na příští týden, chce se mi :poblion:

Jj to jo, teplo začalo být brzo, to je pravda. Já mám na mysli posledních čtrnáct dní, to je podle mě na toto období nenormální kosa. Alespoň u nás, vítr neustále. Zataženo, chladno. Když vyleze sluníčko, tak je stejně přes ten vítr chladno o koupání v bazénu nemůže být řeč :nevim: Příští týden mi to ukazuje u nás kolem 24, to je stejně pro mě málo :mrgreen: ale tak každej má rád něco jinýho, chápu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
1.7.18 11:44

Dlouhodobá předpověď je k ničemu. Ve skutečnosti je šance, že předpověď na 5. den vyjde, tak 30% :D Ale lidi chtějí vědět, jaké bude počasí, měsíce dopředu … blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
1.7.18 11:52

@Brita83 ty jsi úplně můj člověk, čím je tepleji, tím jsem šťastnější a výkonnější. :mrgreen: Léto 2015 bylo asi to nejlepší v mém životě, kdybychom v tu dobu neměli zrovna doma čerstvého novorozence, určitě bych si ho užila ještě víc. Teď už víc než týden po večerech doma přitápíme krbem, spím v tlustých ponožkách a vyhlížím, kdy zase bude hezky. Jsem optimista, léto určitě ještě bude. :pankac:
Horší je podzim/zima/jaro, ať dělám co dělám, jsem permanentně zmrzlá, nohy ruce jako kus ledu, nefunguju, spala bych. Okolí nechápe, neb nezažilo. V příštím životě chci být medvěd, co celou zimu prospí. :mrgreen: Nemáš na to nějakou vychytávku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
1.7.18 12:07
@Ronnie píše:
@Brita83 ty jsi úplně můj člověk, čím je tepleji, tím jsem šťastnější a výkonnější. :mrgreen: Léto 2015 bylo asi to nejlepší v mém životě, kdybychom v tu dobu neměli zrovna doma čerstvého novorozence, určitě bych si ho užila ještě víc. Teď už víc než týden po večerech doma přitápíme krbem, spím v tlustých ponožkách a vyhlížím, kdy zase bude hezky. Jsem optimista, léto určitě ještě bude. :pankac:
Horší je podzim/zima/jaro, ať dělám co dělám, jsem permanentně zmrzlá, nohy ruce jako kus ledu, nefunguju, spala bych. Okolí nechápe, neb nezažilo. V příštím životě chci být medvěd, co celou zimu prospí. :mrgreen: Nemáš na to nějakou vychytávku?

Moje krevní skupina, jako by si psala o mě. Spím v tlustých ponožkách, po večerech přitápím. Na ráno na cestu do práce jsem vytáhla bundu :mrgreen: a už se těším na tropy. Jak tu někdo psal, že se mu ve vedrech nic nechce, tak u mě je to naopak. Jak svítí sluníčko a je teploučko, tak mám spoustu energie, jsem celý den venku, pracuju na zahradě, sportuju, naopak v tomhle počasí bych zalezla nejradši do pelechu a spala :( Radu asi nemám, snad jen na podzim sbalit kufry a až do jara odletět do teplých krajin, ale na to nemám tak nějak penízky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
1.7.18 12:21

Taky chci zpět tropy, tohle počasí mi nevyhovuje, je mi zima a trochu se obávám, že tropy nepřijdou už.
U nás příští týden má být kolem 25 stupňů, chci přes 30. :andel:

• Citovat
  • Upravit
1380
1.7.18 12:23

@g.sandova mne taky, u nas bylo jeden den dokonce 39 stupnu, bydlime v podkrovnim byte, no to bylo fakt peklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12503
1.7.18 12:28

@Alisa30
Bude určitě krásne, teplé léto.Od příštího týdne mají být opravdová letní horka. Taky se těším, že se ohrejeme, prohrejeme, opalime ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
1.7.18 12:33

Bude hezky. Loni se nám bazén nestihl vyhřát, letos jsem koupila tepelné čerpadlo, určitě v létě pojede minimálně a nebude třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
1.7.18 12:37

Ja bych prosila teploty 20 max 27 … zacinam 28 tyden a fakt mi teploty pres 30 nedelaji vubec dobre.

• Citovat
  • Upravit
10291
1.7.18 13:02

Momentálně 37tt - jestli bude zase přes třicet, tak normálně si vykopu zemljanku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3070
1.7.18 13:20

vždyť je to super, aspoň se dá normálně existovat. K čemu ti ty vedra jako jsou? Já teda ve vedrech jen sedím na gauči a snažím se přežít. Navíc tropy začaly už v dubnu, tak to už by snad mohlo stačit ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
1.7.18 13:56

No presne, tropy jsou skoro od velikonoc, teď prvních pár dní, kdy se člověk může nadechnout a hned diskuze o studeném létě. Letos už toho bylo víc než dost, ale bohužel se obávám, že to ještě neskončilo. Jsem ve 38tt a fakt už abych porodila, protože další pařáky už nesnesu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová