Studené léto?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5682
1.7.18 11:00

Tak za mě by mohlo být 35 celý rok, nesnášim zimu. :mrgreen: To co je posledních čtrnáct dní je hnus, i jsem si doma přitopila, ale já jsem takový teplofil :lol: už aby bylo zas teploučko.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32075
1.7.18 11:03

@Brita83 tak se odstěhuj třeba do Afriky :lol: my chceme klasický český počasí, tohle je děs ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
1.7.18 11:03

No, kdyby bylo celé léto jako včera a dnes, do těch 25, tak paráda, jako těhotnáto uvítám, od konce dubna pomalu třicítky stačí :lol: . Vždyť včera pařilo skoro celý den slunce, chlap se spálil, že ho musím mazat a to je celkem tmavý typ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
1.7.18 11:04

Tak je pravda, že 12°C v noci v červenci je dost málo, dcera volala z tábora, že v noci málem zmrzla. Po ránu 13-14 stupňů a teď je u nás 17°C. a fóuká, chceme jít na zahradu, ale je to jak na jaře :nevim: Já jsem teda jako těhotná ráda, protože ta vedra nedávám. Takže 25°C max by mi stačilo celé léto 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9180
1.7.18 11:06
@natyber píše:
Tak je pravda, že 12°C v noci v červenci je dost málo, dcera volala z tábora, že v noci málem zmrzla. Po ránu 13-14 stupňů a teď je u nás 17°C. a fóuká, chceme jít na zahradu, ale je to jak na jaře :nevim: Já jsem teda jako těhotná ráda, protože ta vedra nedávám. Takže 25°C max by mi stačilo celé léto 8)

no, tak to si měla přibalit zimní bundu..v noci na zítřek hlásili nej zimu, až 6 st

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
1.7.18 11:11
@natyber píše:
Tak je pravda, že 12°C v noci v červenci je dost málo, dcera volala z tábora, že v noci málem zmrzla. Po ránu 13-14 stupňů a teď je u nás 17°C. a fóuká, chceme jít na zahradu, ale je to jak na jaře :nevim: Já jsem teda jako těhotná ráda, protože ta vedra nedávám. Takže 25°C max by mi stačilo celé léto 8)

Mozna bys ji měla otuzovat nebo dát s sebou poradny oblečení ;) my v tomhle spíme ve stanu v tenkém spacaku a nemrzneme.

• Citovat
  • Upravit
6050
1.7.18 11:12

@amazon Chtěla a já jí řekla, že zimní bunda je asi zbytečná :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
1.7.18 11:14

@lucenka tak já třeba taky nemrznu, dcera je divná, v létě chodí v kalhotách a mikinách a v zimně jde z rozcapenou bundou bez šály v mrazech :roll: je schopná doma v létě ležet v teplákách a teplých ponožkách v posteli :roll: Je, ale dospělá, tak to tak neřeším, jen že psala, že byla v noci fakt zima a že si nevzala tu bundu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
1.7.18 11:16
@Monchichik píše:
@Brita83 tak se odstěhuj třeba do Afriky :lol: my chceme klasický český počasí, tohle je děs ;)

Tohle právě není moc normální český počasí, aby byla v červnu a červenci taková zima :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1335
1.7.18 11:20

Vždyť je pěkně už od května, včera jsme se koupali v bazénu na zahradě, dneska odpoledne budeme taky. Letos je to super si myslím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32075
1.7.18 11:20

@Brita83 jaká zima? mně už je snad půl roku vedro a to jsem normálně zimomřivá :D a když vidím předpověď na příští týden, chce se mi :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
1.7.18 11:21

za me lepsi studene leto nez znovu treba leto 2015, to uz bych nechtela zazit ani omylem.. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
1.7.18 11:23

My jsme opékali a seděli venku do půl druhý zrovna včera :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
1.7.18 11:23

@klenott to bylo šílený léto. Když si na to vzpomenu, je mi zle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
1.7.18 11:27

Nesleduji výhledy, jelikož poslední dobou jim nejde předpověď ani na druhý den. Léto očekávám teplé, ze tří chladnějších dnů fakt nijak neusuzuji, že by tak mělo být furt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová