Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak za mě by mohlo být 35 celý rok, nesnášim zimu.
To co je posledních čtrnáct dní je hnus, i jsem si doma přitopila, ale já jsem takový teplofil
už aby bylo zas teploučko.....
@Brita83 tak se odstěhuj třeba do Afriky
my chceme klasický český počasí, tohle je děs ![]()
No, kdyby bylo celé léto jako včera a dnes, do těch 25, tak paráda, jako těhotnáto uvítám, od konce dubna pomalu třicítky stačí
. Vždyť včera pařilo skoro celý den slunce, chlap se spálil, že ho musím mazat a to je celkem tmavý typ.
Tak je pravda, že 12°C v noci v červenci je dost málo, dcera volala z tábora, že v noci málem zmrzla. Po ránu 13-14 stupňů a teď je u nás 17°C. a fóuká, chceme jít na zahradu, ale je to jak na jaře
Já jsem teda jako těhotná ráda, protože ta vedra nedávám. Takže 25°C max by mi stačilo celé léto ![]()
@natyber píše:
Tak je pravda, že 12°C v noci v červenci je dost málo, dcera volala z tábora, že v noci málem zmrzla. Po ránu 13-14 stupňů a teď je u nás 17°C. a fóuká, chceme jít na zahradu, ale je to jak na jařeJá jsem teda jako těhotná ráda, protože ta vedra nedávám. Takže 25°C max by mi stačilo celé léto
no, tak to si měla přibalit zimní bundu..v noci na zítřek hlásili nej zimu, až 6 st
@natyber píše:
Tak je pravda, že 12°C v noci v červenci je dost málo, dcera volala z tábora, že v noci málem zmrzla. Po ránu 13-14 stupňů a teď je u nás 17°C. a fóuká, chceme jít na zahradu, ale je to jak na jařeJá jsem teda jako těhotná ráda, protože ta vedra nedávám. Takže 25°C max by mi stačilo celé léto
Mozna bys ji měla otuzovat nebo dát s sebou poradny oblečení
my v tomhle spíme ve stanu v tenkém spacaku a nemrzneme.
@lucenka tak já třeba taky nemrznu, dcera je divná, v létě chodí v kalhotách a mikinách a v zimně jde z rozcapenou bundou bez šály v mrazech
je schopná doma v létě ležet v teplákách a teplých ponožkách v posteli
Je, ale dospělá, tak to tak neřeším, jen že psala, že byla v noci fakt zima a že si nevzala tu bundu.
@Monchichik píše:
@Brita83 tak se odstěhuj třeba do Afrikymy chceme klasický český počasí, tohle je děs
Tohle právě není moc normální český počasí, aby byla v červnu a červenci taková zima
![]()
Vždyť je pěkně už od května, včera jsme se koupali v bazénu na zahradě, dneska odpoledne budeme taky. Letos je to super si myslím…
@Brita83 jaká zima? mně už je snad půl roku vedro a to jsem normálně zimomřivá
a když vidím předpověď na příští týden, chce se mi ![]()
za me lepsi studene leto nez znovu treba leto 2015, to uz bych nechtela zazit ani omylem.. ![]()
@klenott to bylo šílený léto. Když si na to vzpomenu, je mi zle.
Nesleduji výhledy, jelikož poslední dobou jim nejde předpověď ani na druhý den. Léto očekávám teplé, ze tří chladnějších dnů fakt nijak neusuzuji, že by tak mělo být furt.