Studené léto?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Klopotkova
2.7.18 19:49
@Brita83 píše:
To ne no, taky si tropy představuju jinak. Tady celý den kolem dvaceti :nevim:

U nás asi 25, chci zase ty pařáky, užít si ještě léta, beztak koncem září se už začne pomalu topit, to uteče jak nic… :think:

• Citovat
  • Upravit
5682
2.7.18 19:54
@Klopotkova píše:
U nás asi 25, chci zase ty pařáky, užít si ještě léta, beztak koncem září se už začne pomalu topit, to uteče jak nic… :think:

No právě. Já mám teď celý červenec volný, tak doufám, že se to ještě víc zlepší a užiju si to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65041
2.7.18 20:26
@Quinn7 píše:
tak tak přijď do naší diskuze si postěžovat :D .Teplomilové už jsou asi zase rádi, dneska už jsou zase tropy. :roll:

tady teda fakt ne. Navíc zrovna říkali ve zprávách, jak byly překročený na hodně místech rekordy. Byla největší zima za desítky let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
2.7.18 20:53
@vokishka píše:
tady teda fakt ne. Navíc zrovna říkali ve zprávách, jak byly překročený na hodně místech rekordy. Byla největší zima za desítky let.

Taky jsem zaslechla, někde bylo snad i minus pět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65041
2.7.18 20:56
@Brita83 píše:
Taky jsem zaslechla, někde bylo snad i minus pět

léto jako vyšité :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
2.7.18 21:01
@vokishka píše:
léto jako vyšité :mrgreen:

To jo, nazujeme lyže :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
2.7.18 22:14

@vokishka jo ale v noci nebo brzo ráno. Přes den aspon v Praze bylo nějakých třicet jako. Vedro na padnutí. V noci se to aspon trochu ochladí, jinak se v bytech fakt nedá vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
2.7.18 22:17
@Quinn7 píše:
@vokishka jo ale v noci nebo brzo ráno. Přes den aspon v Praze bylo nějakých třicet jako. Vedro na padnutí. V noci se to aspon trochu ochladí, jinak se v bytech fakt nedá vydržet.

Asi jak kde no :nevim: tady celý den dvacet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65041
2.7.18 22:20
@Quinn7 píše:

Tady s bidou 20.Sedela jsem vecer pod dekou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
2.7.18 22:22
@Quinn7 píše:

V Praze byla nejvyšší naměřená teplota 25 °C,nejnižší 10.1 °C (07:00) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
2.7.18 22:26
@Bábrdl píše:
V Praze byla nejvyšší naměřená teplota 25 °C,nejnižší 10.1 °C (07:00) :nevim:

Tak ale ono se měří v určité výšce a ne na přímém slunci ;) takže pocitová teplota na sluníčku může být úplně jiná.
My dneska měli mít cca 19°… Hodně rychle jsem se prevlekla do kraťasu a uklízela. Mikiny, protože na sluníčku bylo vedro.

• Citovat
  • Upravit
36556
2.7.18 22:36
@lucenka píše:
Tak ale ono se měří v určité výšce a ne na přímém slunci ;) takže pocitová teplota na sluníčku může být úplně jiná.
My dneska měli mít cca 19°… Hodně rychle jsem se prevlekla do kraťasu a uklízela. Mikiny, protože na sluníčku bylo vedro.

Jasně, že se to měří ve stínu. Každý, kdo měl na základce fyziku (nebo alespoň přírodovědu na prvním stupni :think:), snad chápe, proč se nedá teplota vzduchu měřit na sluníčku :mrgreen:

To jsou zase nápady :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
3.7.18 08:36

Vcera jsem jela z prace v pul treti z Phy a v aute mi to konstante ukazovalo 25 stupnu, coz mi prijde fajn teplota na leto - da se v tom vyletovat i koupat. Muz s detma byli vcera v bazenu, ja jsem prichcipla z klimosky, tak jsem vynechala. Do pristiho tydne do prace nemusim, jupiii, tak se dneska vyvalim k bazenu taky.

• Citovat
  • Upravit
65041
3.7.18 08:59
@Hanka1 píše:
Vcera jsem jela z prace v pul treti z Phy a v aute mi to konstante ukazovalo 25 stupnu, coz mi prijde fajn teplota na leto - da se v tom vyletovat i koupat. Muz s detma byli vcera v bazenu, ja jsem prichcipla z klimosky, tak jsem vynechala. Do pristiho tydne do prace nemusim, jupiii, tak se dneska vyvalim k bazenu taky.

Bo Praha :mrgreen: tady dnes zatim 17 st, slunko se obcas zasnazi a posle paprsek, ale mraky zatim maji navrch .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
3.7.18 09:04
@vokishka píše:
Bo Praha :mrgreen: tady dnes zatim 17 st, slunko se obcas zasnazi a posle paprsek, ale mraky zatim maji navrch .

Fakt zamračeno? Tady už to dnes vypadá velice slibně. Sluníčko svítí, mráčky žádné. Sedím na terase a užívám si to. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová