Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Klopotkova píše:
U nás asi 25, chci zase ty pařáky, užít si ještě léta, beztak koncem září se už začne pomalu topit, to uteče jak nic…
No právě. Já mám teď celý červenec volný, tak doufám, že se to ještě víc zlepší a užiju si to ![]()
@Quinn7 píše:
tak tak přijď do naší diskuze si postěžovat.Teplomilové už jsou asi zase rádi, dneska už jsou zase tropy.
tady teda fakt ne. Navíc zrovna říkali ve zprávách, jak byly překročený na hodně místech rekordy. Byla největší zima za desítky let.
@vokishka píše:
tady teda fakt ne. Navíc zrovna říkali ve zprávách, jak byly překročený na hodně místech rekordy. Byla největší zima za desítky let.
Taky jsem zaslechla, někde bylo snad i minus pět
@Brita83 píše:
Taky jsem zaslechla, někde bylo snad i minus pět
léto jako vyšité ![]()
@vokishka jo ale v noci nebo brzo ráno. Přes den aspon v Praze bylo nějakých třicet jako. Vedro na padnutí. V noci se to aspon trochu ochladí, jinak se v bytech fakt nedá vydržet.
@Quinn7 píše:
@vokishka jo ale v noci nebo brzo ráno. Přes den aspon v Praze bylo nějakých třicet jako. Vedro na padnutí. V noci se to aspon trochu ochladí, jinak se v bytech fakt nedá vydržet.
Asi jak kde no
tady celý den dvacet
@Quinn7 píše:
Tady s bidou 20.Sedela jsem vecer pod dekou.
@Quinn7 píše:
V Praze byla nejvyšší naměřená teplota 25 °C,nejnižší 10.1 °C (07:00) ![]()
@Bábrdl píše:
V Praze byla nejvyšší naměřená teplota 25 °C,nejnižší 10.1 °C (07:00)
Tak ale ono se měří v určité výšce a ne na přímém slunci
takže pocitová teplota na sluníčku může být úplně jiná.
My dneska měli mít cca 19°… Hodně rychle jsem se prevlekla do kraťasu a uklízela. Mikiny, protože na sluníčku bylo vedro.
@lucenka píše:
Tak ale ono se měří v určité výšce a ne na přímém sluncitakže pocitová teplota na sluníčku může být úplně jiná.
My dneska měli mít cca 19°… Hodně rychle jsem se prevlekla do kraťasu a uklízela. Mikiny, protože na sluníčku bylo vedro.
Jasně, že se to měří ve stínu. Každý, kdo měl na základce fyziku (nebo alespoň přírodovědu na prvním stupni
), snad chápe, proč se nedá teplota vzduchu měřit na sluníčku ![]()
To jsou zase nápady ![]()
Vcera jsem jela z prace v pul treti z Phy a v aute mi to konstante ukazovalo 25 stupnu, coz mi prijde fajn teplota na leto - da se v tom vyletovat i koupat. Muz s detma byli vcera v bazenu, ja jsem prichcipla z klimosky, tak jsem vynechala. Do pristiho tydne do prace nemusim, jupiii, tak se dneska vyvalim k bazenu taky.
@Hanka1 píše:
Vcera jsem jela z prace v pul treti z Phy a v aute mi to konstante ukazovalo 25 stupnu, coz mi prijde fajn teplota na leto - da se v tom vyletovat i koupat. Muz s detma byli vcera v bazenu, ja jsem prichcipla z klimosky, tak jsem vynechala. Do pristiho tydne do prace nemusim, jupiii, tak se dneska vyvalim k bazenu taky.
Bo Praha
tady dnes zatim 17 st, slunko se obcas zasnazi a posle paprsek, ale mraky zatim maji navrch .
@vokishka píše:
Bo Prahatady dnes zatim 17 st, slunko se obcas zasnazi a posle paprsek, ale mraky zatim maji navrch .
Fakt zamračeno? Tady už to dnes vypadá velice slibně. Sluníčko svítí, mráčky žádné. Sedím na terase a užívám si to. ![]()
U nás asi 25, chci zase ty pařáky, užít si ještě léta, beztak koncem září se už začne pomalu topit, to uteče jak nic…