Studené léto?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Klopotkova
12.5.19 15:04
@jizvíková píše:
Kdo říkal, že má být 30 stupnu?
Na idnesu předpověd zimaa déšť

V následujících 30ti dnech žádné tropy nehrozí a teploty mají být podprůměrné. :? Déšť, zima, dokolečka dokola.

• Citovat
  • Upravit
115792
12.5.19 15:08
@Klopotkova píše:
V následujících 30ti dnech žádné tropy nehrozí a teploty mají být podprůměrné. :? Déšť, zima, dokolečka dokola.

kde to vidíš? má být kolem dvaceti, průměr na tuto dobu je 14,5 stupně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65044
12.5.19 15:36
@aiwwa píše:
Mně se to líbí, nemusím zalívat, všechno mi krásně roste na zahradě. A krásně se smyl pyl, takže nemám alergii. Uznávám, dneska už je i na mě skoro zima, v kraťasech nic moc. :mrgreen:

Skoro zima? My mame 10 stupnu, porad se jeste topi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115792
12.5.19 15:39
@vokishka píše:

u nás 13 stupňů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75536
12.5.19 16:32
@aiwwa píše:
u nás 13 stupňů

Dneska je první zmrzlej muž, takže těžko čekat počasí na grilovačku.
To se zase držme reality. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115792
12.5.19 16:34
@sirikit píše:
Dneska je první zmrzlej muž, takže těžko čekat počasí na grilovačku.
To se zase držme reality. :nevim:

vždyť jo. Já se nijak nedivím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75536
12.5.19 16:40
@aiwwa píše:
vždyť jo. Já se nijak nedivím.

A případně pak „Medardova kápě, 40 dnů kape.“ :mrgreen:
Předkové to měli podchycený. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
12.5.19 17:12
@vokishka píše:

My jsme zapnuté topení měli celou noc, neskutečná zima, nepamatuji si, že bychom dříve v květnu topili.

• Citovat
  • Upravit
36556
12.5.19 17:13
@aiwwa píše:
@Bábrdl kolik stupňů vnímáš jako příjemně teplo? já mám limit do 23-25 stupňů, proto asi těch teplých dní vnímám víc.

Nemám to dané vyloženě teplotně.
Když je modrá obloha, teploty na šaty, kraťasy (jako tak že většina lidí jde v šatech nebo kratasech, ne jen pár magoru), je hezky, večer takový ten vlahy, lidí sedí na zahradkach, všechno je takové nabité tou prijemmou letní atmosférou.

Když je zataženo, fouka, ale přes den teplomer na chvilicku ukáže 23, tak to fakt není ono.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
12.5.19 17:18
@Klopotkova píše:
My jsme zapnuté topení měli celou noc, neskutečná zima, nepamatuji si, že bychom dříve v květnu topili.

Jsem si zrovna vzpomněla na jednu diskuzi, jak psala zakladatelka o svém manželovi, jak kašle na rodinu, jak koupil málo dříví a řekl jí, že teď bude už teplo. Ta musí mrznout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59373
12.5.19 17:20

@Klopotkova to jsi přišla z Afriky? proč by na jaře měly být tropy? To by fakt normální nebylo :jazyk: Je jaro tak má být jarní počasí což odpovídá a zima teda venku fakt není. A příští týden už se to má stejně zvedat. Kolik by dle tebe ted mělo být stupnů? A takové počasí bude v červenci tak napíši že tohle počasí není letní ale teď je jaro. kdy by se pak nosilo jarní oblečení :lol: My netopíme víc jak měsíc. Celý den otevřené okno včetně noci a zima tu teda není :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65044
12.5.19 17:22

@Markéta80 tak jako jarní počasí si představuju aspoň 15 st, ne že tam není ani deset stupňů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
12.5.19 17:25
@vokishka píše:
@Markéta80 tak jako jarní počasí si představuju aspoň 15 st, ne že tam není ani deset stupňů.

Přesně tak.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
12.5.19 17:25
@Markéta80 píše:
@Klopotkova to jsi přišla z Afriky? proč by na jaře měly být tropy? To by fakt normální nebylo :jazyk: Je jaro tak má být jarní počasí což odpovídá a zima teda venku fakt není. A příští týden už se to má stejně zvedat. Kolik by dle tebe ted mělo být stupnů? A takové počasí bude v červenci tak napíši že tohle počasí není letní ale teď je jaro. kdy by se pak nosilo jarní oblečení :lol: My netopíme víc jak měsíc. Celý den otevřené okno včetně noci a zima tu teda není :lol:

Jenže jarní počasí není.

• Citovat
  • Upravit
59373
12.5.19 17:35

@vokishka @Klopotkova o víkendu u má být 21 takže tepla víc ne dost. Tak to snad ta ZOO konečně klapne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová