Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@stinga píše:
jako mně se to taky nelíbí, ale je to správné květnové počasí
Mně se to v podstatě líbí, mám ráda čtyři roční období. ![]()
Být tu od března do listopadu jak na Floridě ( azurek, pařák, nuda, nuda, šeď šeď a pak tornádová sezóna), budu pěkně naštvaná
![]()
Baví mě ty kontrasty.
![]()
@free333 píše:
Jojo, taky jsem dnes toho kus projela a ty barvy, všechno rozkvetlé, svěží, ten vzduch - nádhera -navíc i pro alergiky je to dobré, zrovna kvete i řepka olejka, jak jsem dnes zjistilaa to je pro dost lidí peklo, když neprší…
No jo, ale v květnu jsi dříve chodila na nuda na písák, fakt Ti to nechybí?
@Klopotkova píše:
No jo, ale v květnu jsi dříve chodila na nuda na písák, fakt Ti to nechybí?
Ale, vždyt já myslím, že tam za 3 týdny můžu zase ležet, když budu chtít, možná i dřív… ![]()
Já tam stejně neležím na prudkém slunci, jsem pod stromy a klidně si tam můžu ležet i ve 20 -25 C na slunci, netřeba 35 C ve stínu… ![]()
@free333 píše:
Ale, vždyt já myslím, že tam za 3 týdny můžu zase ležet, když budu chtít, možná i dřív…Já tam stejně neležím na prudkém slunci, jsem pod stromy a klidně si tam můžu ležet i ve 20 -25 C na slunci, netřeba 35 C ve stínu…
Jen aby nebylo do září tak, jak je teď a pak rovnou zima. ![]()
@Klopotkova píše:
Jen aby nebylo do září tak, jak je teď a pak rovnou zima.
Ted jsem koukala, že v sobotu má být 22 a v neděli 24 C, ono to přijde…
A je aspoň zapršeno… ![]()
@aiwwa píše:
@vokishka @Klopotkova To jste někde na horách? V Praze dnes celé odpoledne 14 stupňů.
Ale dopoledne byl docela vítr. Mne moc teplo tedy nebylo.
@free333 Nehledě k tomu, že "studený máj, v stodole ráj.
"
Jsem dneska samá pranostika, ale člověk to holt nemůže brát jen z hlediska, že se chce v půlce května hodit k bazénu. ![]()
@sirikit píše:
@free333 Nehledě k tomu, že "studený máj, v stodole ráj."
Jsem dneska samá pranostika, ale člověk to holt nemůže brát jen z hlediska, že se chce v půlce května hodit k bazénu.
Tak tak. V dubnu, květnu ma být chladněji, pršet, pak sluníčko, zase trochu vody, to se pak urode daří. Štve me ale když takhle leje a je zima v červenci. To má být léto.
@sirikit píše:
@free333 Nehledě k tomu, že "studený máj, v stodole ráj."
Jsem dneska samá pranostika, ale člověk to holt nemůže brát jen z hlediska, že se chce v půlce května hodit k bazénu.
Právě, právě…
Obzvlášt když chce mít v tom bazénu i vodu a na zahradě chce mít třeba i rostlinstvo…
Kdyby se to stupňovalo do teplejších extrémů, tak by se mohlo za chvilku ležet u vyschlého bazénu a kolem už jen polopoušt a místo růží kaktusy a sukulenty…
A to asi nechceme… ![]()
V tomhle počasí jsem jako ryba ve vodě, nemám ráda tropy. Tropy by snad ocenil obyvatel Konga, ale my na to nejsme snad ani evolučně zaměření. Proč bychom jinak měli mít bledou kůži a všude máme klimatizaci? Jenom kolik peněz vyhodíme za klimatizaci…A pak si myslím, že to trochu zabrzdí afroislamskou invazi do Evropy, když tu nebude abnormální hic. Studené počasí je prima!
@růžový achát píše:
Ja chci vedro… hlavně večer
A dej pokoj! Spát se při tom nedá, o tom dalším ani nemluvím ![]()
@růžový achát píše:
Tak to musíte dělat venku právě
Aha, ale to bylo tak před 30 lety
I když… ![]()
@Klopotkova Mimochodem, paměť si s tebou hraje.
Minulý květen rozhodně nebyl celý horký. Ani ten předminulý. Dokonce ani květen 2015 nebyl celý vyloženě horký…
A ani červen není jen horký.
Zrovna chystáme na červen takovou akci, koukala jsem na fotky z loňska a tam lidi softshelky a bundy. A rok před tím tílka a kraťásky. Nevypočitatelné počasí. ![]()
@Bábrdl píše:
@Klopotkova Mimochodem, paměť si s tebou hraje.Minulý květen rozhodně nebyl celý horký. Ani ten předminulý. Dokonce ani květen 2015 nebyl celý vyloženě horký…
A ani červen není jen horký.
Zrovna chystáme na červen takovou akci, koukala jsem na fotky z loňska a tam lidi softshelky a bundy. A rok před tím tílka a kraťásky. Nevypočitatelné počasí.
Já to zase tak v hlavě nemám, jen si pamatuji, že od loňského dubna byla neskutečná vedra a na začátku července se to asi na 5dní pokazilo.