Studené léto?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
75551
20.5.19 17:07
@Markéta80 píše:
@vejilka mne to nevadí. Jen nám ta ZOO fakt vyšla, v sobotu teplo, teda po 12 a moc teplo :jazyk: a včera odpoledne kroupy a dnes prší celkem dost celý den :lol: Ale ty hnusný vedra stejně přijdou :jazyk:

To pevně doufám! :cert: :cert: :cert:
Dneska jsem plna optimismu přismejkala domů pytel křemičitýho písku do bazénový filtrace + pytel mořský soli. Tak abych ve fínále písek nesypala vnučce do pískoviště a mořskou sůl do vany. :roll: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
20.5.19 17:08

@Markéta80 A byli jste v suvenýrech pro plyšáka? :dance:

• Citovat
  • Upravit
115804
20.5.19 18:36
@sirikit píše:
To pevně doufám! :cert: :cert: :cert:
Dneska jsem plna optimismu přismejkala domů pytel křemičitýho písku do bazénový filtrace + pytel mořský soli. Tak abych ve fínále písek nesypala vnučce do pískoviště a mořskou sůl do vany. :roll: :think:

Děláš si mořskou vodu? :potlesk: neboj, vedra budou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75551
20.5.19 19:13
@aiwwa píše:
Děláš si mořskou vodu? :potlesk: neboj, vedra budou.

Letos poprvní - vřele mi to doporučili Mountfieldi, že je to k pokožce přívětivější a všestranně zdravější.
A taky to mrzne při nižších teplotách, tak se snad budu moc koupat bez použití sekery. :think: :roll: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115804
20.5.19 19:16
@sirikit píše:
Letos poprvní - vřele mi to doporučili Mountfieldi, že je to k pokožce přívětivější a všestranně zdravější.
A taky to mrzne při nižších teplotách, tak se snad budu moc koupat bez použití sekery. :think: :roll: :nevim:

Takže když dáš sůl, tak chlór už dávat nemusíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75551
20.5.19 19:20
@aiwwa píše:
Takže když dáš sůl, tak chlór už dávat nemusíš?

Tvrdili mi to tak. :nevim:
Musím bedlivě nastudovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59373
20.5.19 19:42

@Klopotkova :lol: jo byli, to by ani jinak nešlo. Já se dívala jinde a jen jsme viděla jak tam s tatínkem něco strašně řeší, pak házela úsměvy a u kasy u mne to bylo jasné. 3 kousky :lol:. Jenže pak z KFC mne manžel vtáhnul do Pandory a Vali hned že chce taky něco a když se řeklo že je malá tak byla pořádně naštvaná :lol: A druhý den našla taštičku s krabičkou na stole a nenápadně si jí schovala a pak jsem jen slyšela jak říká že to snad není možné, že krabička je prázdná :mrgreen: @sirikit ale budou :jazyk:,ale každý den chladného počasí je fajn :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75551
20.5.19 20:42
@Markéta80 píše:
@Klopotkova :lol: jo byli, to by ani jinak nešlo. Já se dívala jinde a jen jsme viděla jak tam s tatínkem něco strašně řeší, pak házela úsměvy a u kasy u mne to bylo jasné. 3 kousky :lol:. Jenže pak z KFC mne manžel vtáhnul do Pandory a Vali hned že chce taky něco a když se řeklo že je malá tak byla pořádně naštvaná :lol: A druhý den našla taštičku s krabičkou na stole a nenápadně si jí schovala a pak jsem jen slyšela jak říká že to snad není možné, že krabička je prázdná :mrgreen: @sirikit ale budou :jazyk:,ale každý den chladného počasí je fajn :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: Ty už musíš být dobře ověšená. :palec:
Já už na náramky asi nic nechci, nemám ráda úplně plná lanka.
Ale potřebuju dva prstýnky a něco na krk. :nevim:
Super náušnice jsem dostala na poslední Vánoce - a pomalu mi docházejí nápady. :roll: :think: :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59373
20.5.19 21:08

@sirikit :mrgreen: nikdy tam nemám vše to nejde. Ted jsme si vybrala právě prstýnek když jsme si ho mohla vyzkoušet. U náušnic mne vadí že to je vše na puzetu a já potřebuji na šroubek :lol: Na krk jsem dostala loni k narozeninám, chtěla jsme menší medailonek a neměli tak jsme se podřídila a musela si vzít větší :mrgreen: Fakt jsme to nečekala, šli jsme kolem a manžel se smál a že at přemýšlím že se tam zastavíme :lol:.Přece to neodmítnu, jen by se naštval že nic nechci :mrgreen: Ted mají v novince krásnou berušku, narozeniny se blíží :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
22.5.19 09:33

@Klopotkova Tys to přivolala :lol: :cert:

https://www.meteocentrum.cz/…minulem-roce

Já se vzdávám naděje, že někdy bude hezky. Furt bude tenhle podzim a nakonec zima :,( :,( :,(

A když výjimečně vyleze rtuť nad dvacet stupňů, na emiminu se vyrojéí holky, co budou psát, že to vedro se nedá vydržet a všichni chodí nejmíň v plavkách :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Příspěvek upraven 22.05.19 v 09:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
22.5.19 09:36
@aiwwa píše:
Tak ono je prý tak málo podzemní vody, že by muselo být několik let nadprůměrně vlhkých, aby to bylo v normálu. Takže to, že prší neznamená, že není sucho. A náhodou, o víkendu bylo pěkně, na mě až skoro moc teplo.
Já jsem spokojená, na zahradě všechno roste jak o život, bohužel i plevel.

Chápu. Ale člověku je těžko děsit se suchem, když už měsíc cedí, je zima a všude bahno. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75551
22.5.19 09:54

Včera jsem vnoučeti koupila k MDD „čvachtadlo“ - takový ten „Little Tikes vodní stůl“ z reklamy, tak doufám, že se s tím letos nebude čvachtat akorát tak v koupelně. :think: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
22.5.19 16:10
@Bábrdl píše:
@Klopotkova Tys to přivolala :lol: :cert:

https://www.meteocentrum.cz/…minulem-roce

Já se vzdávám naděje, že někdy bude hezky. Furt bude tenhle podzim a nakonec zima :,( :,( :,(

A když výjimečně vyleze rtuť nad dvacet stupňů, na emiminu se vyrojéí holky, co budou psát, že to vedro se nedá vydržet a všichni chodí nejmíň v plavkách :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Bojím se a chci teploučko, prý se má oteplovat… Konečně

• Citovat
  • Upravit
36556
22.5.19 16:24
@Klopotkova píše:
Bojím se a chci teploučko, prý se má oteplovat… Konečně

Tak logicky by se mělo oteplovat když bude za pár dní meteorologické léto. Ale to počasí… :poblion:

Na nějaký paříky to nevypadá… http://portal.chmi.cz/…ni-predpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115804
22.5.19 17:32
@Bábrdl píše:
Tak logicky by se mělo oteplovat když bude za pár dní meteorologické léto. Ale to počasí… :poblion:Na nějaký paříky to nevypadá… http://portal.chmi.cz/…ni-predpoved

Vždyť je to krásné počasí, příjemně kolem dvaceti, polojasno. Ideální. Co se vám na těch vedrech líbí? Mně akorát spadne můj i tak nízký tlak. A koupat se dá i ve 20 stupních, aspoň budete zdravé a otužilé. :mrgreen: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová