Studené léto?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
30628
22.5.19 18:53
@Božislava píše:
Já bydlím v paneláku a sklep máme.

Taky bydlím v paneláku, ale na sklepy se asi zapomnělo. Máme jen komory na chodbě a tam je teplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19246
22.5.19 18:54
@Božislava píše:
Ve sklepě u vínečka?

Kdybych si v tom vedru dala vínečko, tak je po mně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
22.5.19 18:55
@Dixies píše:
Kdybych si v tom vedru dala vínečko, tak je po mně :mrgreen:

Pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115822
22.5.19 18:56
@Klopotkova píše:
To bych umřela s tou ventilačkou v zimě, já jsem si minulé léto vyloženě užívala, bylo to perfektní nemít na sobě tolik měsíců ponožky, v těch tropech jsem byla vyloženě šťastná, těším se na další takové léto, tento rok bohužel, ale někdy příště to určitě klapne.

Já už od dubna chodím naboso. Když je zima, můžeš se obléknout. Ale před vedrem neutečeš. A mně se navíc ve vedru snižuje tlak, takže je mi blbě na omdlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19246
22.5.19 18:58
@laducha píše:
Taky bydlím v paneláku, ale na sklepy se asi zapomnělo. Máme jen komory na chodbě a tam je teplo.

Tak já nemyslím přímo sklep, jako koji v paneláku :lol: Máme v baráku suterén, kde je stálá teplota kolem 17 stupňů a nesvítí tam přímé slunce, tam přebývám v horkých dnech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
22.5.19 18:59
@aiwwa píše:
Já už od dubna chodím naboso. Když je zima, můžeš se obléknout. Ale před vedrem neutečeš. A mně se navíc ve vedru snižuje tlak, takže je mi blbě na omdlení.

Já mám vysokej tlak a je mi nejlíp, když není vedro. Tohle počasí mi, ale nevyhovuje, potřebuji ještě tak o pět stupňů míň minimálně a trošku víc deštíčka. Preferuji mezi 10 až 13 stupnů, ale když je 8, tak mi to nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19246
22.5.19 19:01
@aiwwa píše:

Jsem ráda, že nejsem jediná, kdo omdlévá. To je máte teď mi úplně vyhovuje. Je krásně zataženo, prší, venku 15 stupňů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115822
22.5.19 19:02
@Božislava píše:
Já mám vysokej tlak a je mi nejlíp, když není vedro. Tohle počasí mi, ale nevyhovuje, potřebuji ještě tak o pět stupňů míň minimálně a trošku víc deštíčka. Preferuji mezi 10 až 13 stupnů, ale když je 8, tak mi to nevadí.

Já mám nejraději 15 až 20, ale polojasno nebo zataženo, klidně déšť. Nebo 5 stupňů a mlha. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
22.5.19 19:09
@Božislava píše:
:zed:
  • Citovat
  • Upravit
Klopotkova
22.5.19 19:10
@aiwwa píše:

No comment. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
19246
22.5.19 19:12
@aiwwa píše:
Já mám nejraději 15 až 20, ale polojasno nebo zataženo, klidně déšť. Nebo 5 stupňů a mlha. :srdce:

Joo, mlha přede mnou, mlha za mnou :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
22.5.19 19:27
@aiwwa píše:
Já byla v triku, v Praze bylo kolem 15 až 17 stupňů. A ano, tohle je typické májové počasí, rozhodně není teplotně podprůměrné.

Až na to, že je nejchladnější květen v historií České republiky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
22.5.19 19:28
@Bábrdl píše:
Až na to, že je nejchladnější květen v historií České republiky :mrgreen:

Asi tak…

• Citovat
  • Upravit
7333