Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Božislava píše:
Já bydlím v paneláku a sklep máme.
Taky bydlím v paneláku, ale na sklepy se asi zapomnělo. Máme jen komory na chodbě a tam je teplo.
@Božislava píše:
Ve sklepě u vínečka?
Kdybych si v tom vedru dala vínečko, tak je po mně ![]()
@Dixies píše:
Kdybych si v tom vedru dala vínečko, tak je po mně
Pravda.
@Klopotkova píše:
To bych umřela s tou ventilačkou v zimě, já jsem si minulé léto vyloženě užívala, bylo to perfektní nemít na sobě tolik měsíců ponožky, v těch tropech jsem byla vyloženě šťastná, těším se na další takové léto, tento rok bohužel, ale někdy příště to určitě klapne.
Já už od dubna chodím naboso. Když je zima, můžeš se obléknout. Ale před vedrem neutečeš. A mně se navíc ve vedru snižuje tlak, takže je mi blbě na omdlení.
@laducha píše:
Taky bydlím v paneláku, ale na sklepy se asi zapomnělo. Máme jen komory na chodbě a tam je teplo.
Tak já nemyslím přímo sklep, jako koji v paneláku
Máme v baráku suterén, kde je stálá teplota kolem 17 stupňů a nesvítí tam přímé slunce, tam přebývám v horkých dnech.
@aiwwa píše:
Já už od dubna chodím naboso. Když je zima, můžeš se obléknout. Ale před vedrem neutečeš. A mně se navíc ve vedru snižuje tlak, takže je mi blbě na omdlení.
Já mám vysokej tlak a je mi nejlíp, když není vedro. Tohle počasí mi, ale nevyhovuje, potřebuji ještě tak o pět stupňů míň minimálně a trošku víc deštíčka. Preferuji mezi 10 až 13 stupnů, ale když je 8, tak mi to nevadí.
@aiwwa píše:
Jsem ráda, že nejsem jediná, kdo omdlévá. To je máte teď mi úplně vyhovuje. Je krásně zataženo, prší, venku 15 stupňů.
@Božislava píše:
Já mám vysokej tlak a je mi nejlíp, když není vedro. Tohle počasí mi, ale nevyhovuje, potřebuji ještě tak o pět stupňů míň minimálně a trošku víc deštíčka. Preferuji mezi 10 až 13 stupnů, ale když je 8, tak mi to nevadí.
Já mám nejraději 15 až 20, ale polojasno nebo zataženo, klidně déšť. Nebo 5 stupňů a mlha. ![]()
@Božislava píše:
@aiwwa píše:
No comment. ![]()
@aiwwa píše:
Já mám nejraději 15 až 20, ale polojasno nebo zataženo, klidně déšť. Nebo 5 stupňů a mlha.
Joo, mlha přede mnou, mlha za mnou ![]()
@aiwwa píše:
Já byla v triku, v Praze bylo kolem 15 až 17 stupňů. A ano, tohle je typické májové počasí, rozhodně není teplotně podprůměrné.
Až na to, že je nejchladnější květen v historií České republiky ![]()
@Bábrdl píše:
Až na to, že je nejchladnější květen v historií České republiky
Asi tak…
@Bábrdl píše:
Až na to, že je nejchladnější květen v historií České republiky
Studený máj, v stodole ráj. ![]()