Studené léto?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
115857
23.5.19 10:56
@modravlocka píše:
Ještě je tu plán C, o kterém začínám silně uvažovat: Odjet se ohřát do teplých krajů. :lol:

Já mám taky plán C, na léto. Jmenuje se Island. :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
23.5.19 11:02
@aiwwa píše:
Děláš, jak kdyby bylo deset pod nulou.

no je pravda ze ja se byla vcera projit jako v teply bunde a satek na krku :think: jenze tady na horach je proste chladnejc. a casy, kdy jsem milovala mega vedra jsou taky pryc :mrgreen: ale slunicko mam rada, to jo.ale klidne at i zaprsi. nejhezci jsou jarni a letni podvecery venku :srdce: ta priroda je ve vecernim svetle uzasna :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
23.5.19 11:03
@aiwwa píše:
Já mám taky plán C, na léto. Jmenuje se Island. :pankac: :pankac: :pankac:

jeeeee jedes? :dance: :dance: :dance: zavist :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115857
23.5.19 11:10
@malá_holka píše:

Jo, jestli bude léto jako loni, tak jedu, nafurt.  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
23.5.19 11:11
@aiwwa píše:
Jo, jestli bude léto jako loni, tak jedu, nafurt. :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: covece ja asi taky, vezmes me s sebou?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115857
23.5.19 11:12
@malá_holka píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: covece ja si taky, vezmes me s sebou?

Klidně :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
23.5.19 11:19
@aiwwa píše:
Klidně :hug:

jupiiiiii :dance: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
23.5.19 11:21
@sirikit píše:
Dobrý. :palec:
A ulevil Ti ten upřímný výlev nějak? ;)
Mám ráda tohle: „Bože, dej mi sílu ovlivnit věci, které ovlivnit můžu. Trpělivost snášet ty, které ovlivnit nemůžu. A moudrost, abych je od sebe dokázala rozlišit.“Jako, jestli jsem pobrala dost moudrosti, to úplně nevím. :think:
Ale že s aktuálním počasím nehnu, to je mi jasný na první dobrou, takže v návodu volím plán B). Trpělivost. :andel:

Nijak zvlášť mi neulevil :lol: :lol: :lol:
Tohle já neumím. Musím upřímně říct, že jsem zpruzená. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75563
23.5.19 11:23
@malá_holka píše:

@aiwwa
Taky závist, Island mě neskutečně táhne :P :P - ale obávám se drahota. :?
A pak ještě Irsko, Skotsko a obecně sever - a to si ještě určitě dopřeju. :srdce:
Jak pořád jezdím tou Vysočinou, včera jsem fascinovaně koukala na vodu stojící na polích, jak nestíhala vsakovat, to už jsme pár let nezažili. 8o :palec:
A úplně jasně zelená tráva, ne takový to zoufale temný, později slámovitě vysušený.
Nádherná krajina. :srdce: A třeba ta voda zastaví v rozletu i kůrovce, to je opravdu neštěstí. Žíznivý stromy nemají brouka čím ulít - tak snad se to letos trochu zlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75563
23.5.19 11:24
@Bábrdl píše:
Nijak zvlášť mi neulevil :lol: :lol: :lol:
Tohle já neumím. Musím upřímně říct, že jsem zpruzená. :mrgreen: :mrgreen:
:hug: :hug: Kliiiid, ono to teplo určitě přijde. Když ne letos, tak napřesrok. :mrgreen:
Nebo pak někdy. 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
23.5.19 11:35
@sirikit píše: :hug: :hug: Kliiiid, ono to teplo určitě přijde. Když ne letos, tak napřesrok. :mrgreen:
Nebo pak někdy. 8)

Bať.

To je jediná výhoda tohohle květnového listopadu. :lol: Že se příroda vysmála všam těm panikářům, jak se hrozně otepluje a jak tady bude poušť. Tohle je mírný pás, horké a suché roky se střídají s těmi chladnými a dešťivými. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
23.5.19 11:36
@sirikit píše:
@aiwwa
Taky závist, Island mě neskutečně táhne :P :P - ale obávám se drahota. :?
A pak ještě Irsko, Skotsko a obecně sever - a to si ještě určitě dopřeju. :srdce:
Jak pořád jezdím tou Vysočinou, včera jsem fascinovaně koukala na vodu stojící na polích, jak nestíhala vsakovat, to už jsme pár let nezažili. 8o :palec:
A úplně jasně zelená tráva, ne takový to zoufale temný, později slámovitě vysušený.
Nádherná krajina. :srdce: A třeba ta voda zastaví v rozletu i kůrovce, to je opravdu neštěstí. Žíznivý stromy nemají brouka čím ulít - tak snad se to letos trochu zlepší.

Vysočinu taky miluju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75563
23.5.19 11:55
@Bábrdl píše:
Bať.To je jediná výhoda tohohle květnového listopadu. :lol: Že se příroda vysmála všam těm panikářům, jak se hrozně otepluje a jak tady bude poušť. Tohle je mírný pás, horké a suché roky se střídají s těmi chladnými a dešťivými. :mrgreen:

Tohle je perfektně řečeno. :palec:
Já loni v uzavřence upadla v nemilost, když jsem odmítala propadat katastrofickým scénářům ohledně sucha a málem kriminalizaci bezcharakterních zahrádkářů, kteří si v horkách zalejou zahrádku, a co teprve ti prevíti s „mořem“ na zahradě. :pocitac: :pocitac:
Tvrdila jsem přesně to, co Ty: naše příroda je na tyhle výkyvy naprogramovaná a poradí si.
Sucha, echt mrazy, petrklice v lednu (zažila jsem..),pak záplavy a furt dokola.
Mírný pásmo, miluju tyhle změny. :srdce:

Snáz to nesu nejspíš díky tomu, že jsem „všudezdejší“ jak pohádková babička, pořád někde uprostřed krajiny, a tím pádem beru ty výkyvy tak nějak přirozeněji, než když je člověk zavřenej ve městě v bytě a na sluníčko čeká jak na smilování.
Ty přechody z deště do útulnýho auta, kapky na sklech - a pak doma zjišťování, jestli pořád ještě prší, pohledem z okna koupelny nebo kuchyně na jezírko s leknínem. :)
Nebo rozzářený letní ráno, kdy si beru kafe na polštářkový posezení pod ořech.
Viděno takhle je hezký vlastně úplně každý počasí - takže u mě se zpruzelost nedostavuje.
K tý vodě se ještě vyvalíme, neboj. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19247
23.5.19 11:59
@aiwwa píše:
Já mám taky plán C, na léto. Jmenuje se Island. :pankac: :pankac: :pankac:

Tam se všechny chladnomilky nevejdeme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit