Studené léto?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
40392
12.5.19 18:17
@Klopotkova píše:
Nesmysl. Vážně nechápu, jak se někomu tohle depresivní počasí teď v květnu může líbit. Jo, krásný minulý rok, kdy byly od konce dubna tropy, to nebyl život, to byl ráj. :P

Mně se to líbí, vezmu si bundu a deštník a mám moc ráda, když prší, takže klidně takhle dál… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115778
12.5.19 18:47

@vokishka @Klopotkova To jste někde na horách? V Praze dnes celé odpoledne 14 stupňů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65044
12.5.19 18:49
@aiwwa píše:
@vokishka @Klopotkova To jste někde na horách? V Praze dnes celé odpoledne 14 stupňů.

ne, druhá strana republiky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115778
12.5.19 18:49
@free333 píše:
Mně se to líbí, vezmu si bundu a deštník a mám moc ráda, když prší, takže klidně takhle dál… :)

Přesně tak. Já dnes byla venku a tak krásně se dýchalo. A všechno krásně zelené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40392
12.5.19 18:52
@aiwwa píše:
Přesně tak. Já dnes byla venku a tak krásně se dýchalo. A všechno krásně zelené.

Jojo, taky jsem dnes toho kus projela a ty barvy, všechno rozkvetlé, svěží, ten vzduch - nádhera -navíc i pro alergiky je to dobré, zrovna kvete i řepka olejka, jak jsem dnes zjistila :lol: a to je pro dost lidí peklo, když neprší… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40392
12.5.19 18:54
@aiwwa píše:

Jojo, možná, že Klopotková ted nově přispívá přímo ze Sněžky, tak to i chápu… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115778
12.5.19 18:55
@free333 píše:
Jojo, taky jsem dnes toho kus projela a ty barvy, všechno rozkvetlé, svěží, ten vzduch - nádhera -navíc i pro alergiky je to dobré, zrovna kvete i řepka olejka, jak jsem dnes zjistila :lol: a to je pro dost lidí peklo, když neprší… :)

Ano s tou alergií mohu potvrdit, loni touhle dobou jsem trpěla jak zvíře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
12.5.19 18:55
@aiwwa píše:

Možná. Jenže taky fouká ledový vítr. Mikina, softshellka a stejně žádný tepelny komfort.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115778
12.5.19 19:00
@Bábrdl píše:
Možná. Jenže taky fouká ledový vítr. Mikina, softshellka a stejně žádný tepelny komfort.

Já měla džíny, dlouhé triko a sandále naboso. A bylo mi fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75535
12.5.19 19:20
@Bábrdl píše:

Není špatného počasí. Akorát je člověk blbě oblečenej. :jazyk:
Jako - je kosa, normálně topíme, ale vzhledem ke kůrovcové kalamitě to vyjde na pár korun a nemám s tím sebemenší problém. 8)
Tak já nevím, třeba někomu pomůže lamentování k Matce Přírodě, že se chová vůči teplomilům macešsky. Ale osobně si myslím, že všecko je přesně tak, jak má v tuhle roční dobu být. :kytka: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76281
12.5.19 19:23
@Klopotkova píše:
V následujících 30ti dnech žádné tropy nehrozí a teploty mají být podprůměrné. :? Déšť, zima, dokolečka dokola.

však v květnu také správně žádné tropy být nemají  :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76281
12.5.19 19:25
@Klopotkova píše:
Nesmysl. Vážně nechápu, jak se někomu tohle depresivní počasí teď v květnu může líbit. Jo, krásný minulý rok, kdy byly od konce dubna tropy, to nebyl život, to byl ráj. :P

jako mně se to taky nelíbí, ale je to správné květnové počasí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
12.5.19 19:28

Taky jsem se venku kochala :palec:
Topení jsem zapnula v kuchyni, jinak už tak měsíc netopím. Bylo potřeba usušit bundy a boty.
Celou zimu jsem odchodila v jarních botech, bundě, mikinu nebo svetr jsem vůbec nevytáhla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
12.5.19 19:29
@aiwwa píše:

Ne, na střední Moravě.

• Citovat
  • Upravit
30628
12.5.19 19:30

Jo, a v pokoji, kde spím, netopím vůbec (ani v zimě) a mám otevřenou ventilačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová