Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Klopotkova píše:
Nesmysl. Vážně nechápu, jak se někomu tohle depresivní počasí teď v květnu může líbit. Jo, krásný minulý rok, kdy byly od konce dubna tropy, to nebyl život, to byl ráj.
Mně se to líbí, vezmu si bundu a deštník a mám moc ráda, když prší, takže klidně takhle dál… ![]()
@vokishka @Klopotkova To jste někde na horách? V Praze dnes celé odpoledne 14 stupňů.
@aiwwa píše:
@vokishka @Klopotkova To jste někde na horách? V Praze dnes celé odpoledne 14 stupňů.
ne, druhá strana republiky.
@free333 píše:
Mně se to líbí, vezmu si bundu a deštník a mám moc ráda, když prší, takže klidně takhle dál…
Přesně tak. Já dnes byla venku a tak krásně se dýchalo. A všechno krásně zelené.
@aiwwa píše:
Přesně tak. Já dnes byla venku a tak krásně se dýchalo. A všechno krásně zelené.
Jojo, taky jsem dnes toho kus projela a ty barvy, všechno rozkvetlé, svěží, ten vzduch - nádhera -navíc i pro alergiky je to dobré, zrovna kvete i řepka olejka, jak jsem dnes zjistila
a to je pro dost lidí peklo, když neprší… ![]()
@aiwwa píše:
Jojo, možná, že Klopotková ted nově přispívá přímo ze Sněžky, tak to i chápu… ![]()
@free333 píše:
Jojo, taky jsem dnes toho kus projela a ty barvy, všechno rozkvetlé, svěží, ten vzduch - nádhera -navíc i pro alergiky je to dobré, zrovna kvete i řepka olejka, jak jsem dnes zjistilaa to je pro dost lidí peklo, když neprší…
Ano s tou alergií mohu potvrdit, loni touhle dobou jsem trpěla jak zvíře.
@aiwwa píše:
Možná. Jenže taky fouká ledový vítr. Mikina, softshellka a stejně žádný tepelny komfort.
@Bábrdl píše:
Možná. Jenže taky fouká ledový vítr. Mikina, softshellka a stejně žádný tepelny komfort.
Já měla džíny, dlouhé triko a sandále naboso. A bylo mi fajn.
@Bábrdl píše:
Není špatného počasí. Akorát je člověk blbě oblečenej. ![]()
Jako - je kosa, normálně topíme, ale vzhledem ke kůrovcové kalamitě to vyjde na pár korun a nemám s tím sebemenší problém. ![]()
Tak já nevím, třeba někomu pomůže lamentování k Matce Přírodě, že se chová vůči teplomilům macešsky. Ale osobně si myslím, že všecko je přesně tak, jak má v tuhle roční dobu být.
![]()
@Klopotkova píše:
V následujících 30ti dnech žádné tropy nehrozí a teploty mají být podprůměrné.Déšť, zima, dokolečka dokola.
však v květnu také správně žádné tropy být nemají ![]()
@Klopotkova píše:
Nesmysl. Vážně nechápu, jak se někomu tohle depresivní počasí teď v květnu může líbit. Jo, krásný minulý rok, kdy byly od konce dubna tropy, to nebyl život, to byl ráj.
jako mně se to taky nelíbí, ale je to správné květnové počasí
Taky jsem se venku kochala ![]()
Topení jsem zapnula v kuchyni, jinak už tak měsíc netopím. Bylo potřeba usušit bundy a boty.
Celou zimu jsem odchodila v jarních botech, bundě, mikinu nebo svetr jsem vůbec nevytáhla.
@aiwwa píše:
Ne, na střední Moravě.
Jo, a v pokoji, kde spím, netopím vůbec (ani v zimě) a mám otevřenou ventilačku.