Studené léto?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3067
1.7.18 17:47

@Brita83 vždyť tohle je normální letní počasí :palec: . Třicet stupnů je samozřejmě taky normální, ale někdy v Itálii nebo ve Španělsku určitě ne u nás. JInak mimochodem v Praze je dneska pocitově tak 25 reálně nevim, ale řekla bych že to bohatě stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
1.7.18 17:51

Osobně mám veder už dost. Dnes ráno jsem přijela z Korfu, kde nám 4 dny z 10ti propršelo a jinak bylo oblačno - a mě se to líbilo! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
1.7.18 17:55

Ono v poslední době je to počasí z extrému do extrému. Když jsem byla děcko v zimě byl sníh, v létě horko, zapršelo zase se to vybralo a bylo krásně. Byly přiměřený podzimy a jara. Dneska v zimě 15 stupňů, pak se to zblázní a v březnu kdy se má už oteplovat uhodí -15. V dubnu vedro a léto pak na prd. Neprší a je sucho. Buďto hnusně a nebo pak přijdou čtyřicítky vedra. Není to jako dřív :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
1.7.18 17:55
@Quinn7 píše:
myslím, že lidi by se všeobecně měli trochu víc otužovat. A ne že jim je maličkato ziminečka a hned se navlíkaji do zimních bund. Co proboha nosí v zime? Pak se divíme, že všichni přetápí domana 27 st. což fakt není normální. Já dneska byla venku v tričku a kratasech, bylo mi příjemně. Takhle bych si to přála celý célo. Vedra jsou k ničemu, stejně se nic dělat venku nedá. :pocitac:

Tak ja mam natelnik a kratase, ale zrovna teplo mi neni. Myslim si, ze otuzila jsem dost. Proste leto mam radeji jinak, kdyz je u nas pocasi srovnatelne u more.
Muset bydlet v rozpalenem meste, v byte. Tak bych byla stastna za chladnejsi leto. U nas uz je o mesic driv po znich. Vzdycky po znich zacne foukat a je chladnejsi vzduch, jak se pole otevrou, bezne jsme na to zvykli od srpna a letos to mame driv. Je to proste znat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
1.7.18 18:05

Léto začlo o 40 dní dřív a máme klima jak v Maďarsku. A to není normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
1.7.18 18:56

@vokishka no jo, ale nebojte, to horko se zase vrátí. A já nevím jak u vás, ale u nás je příjemně, na stanování úplně v pohodě :think: naopak lepší než se pařit ve stanu. K ohni úplně ideální počasí :dance:
@Kelsey budou to mít parádní, to zvládnou, tak si vezmou k ohni mikinu no :nevim: zažila jsem tábory, kdy celých 14 dní pršelo, vybírali jsme povodňovku a čachtali se v holinách lesem, náměstíčkem a víte co? Nejlepší vzpomínky, ač v tu chvíli mi to fakt nepřišlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65041
1.7.18 20:17
@kaja00 píše:
@vokishka no jo, ale nebojte, to horko se zase vrátí. A já nevím jak u vás, ale u nás je příjemně, na stanování úplně v pohodě :think: naopak lepší než se pařit ve stanu. K ohni úplně ideální počasí :dance:
@Kelsey budou to mít parádní, to zvládnou, tak si vezmou k ohni mikinu no :nevim: zažila jsem tábory, kdy celých 14 dní pršelo, vybírali jsme povodňovku a čachtali se v holinách lesem, náměstíčkem a víte co? Nejlepší vzpomínky, ač v tu chvíli mi to fakt nepřišlo :mrgreen:

skoro každý den prší aspoň chvíli, teploty kolem 16 st, rodiče už si museli zatopit, měli doma 17 st a děsný vlhko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
1.7.18 20:25
@kaja00 píše:
@Kelsey budou to mít parádní, to zvládnou, tak si vezmou k ohni mikinu no :nevim: zažila jsem tábory, kdy celých 14 dní pršelo, vybírali jsme povodňovku a čachtali se v holinách lesem, náměstíčkem a víte co? Nejlepší vzpomínky, ač v tu chvíli mi to fakt nepřišlo :mrgreen:

Nepochybuji. Loni se vratila spokojena. Byla na stejnem tabore, kdyby nebyla nadsena, tak by nejela znovu a dyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
1.7.18 20:36

@vokishka tak asi žiju jinde, u nás dnes asi 20 a bylo mi na sluníčku docela teplo :think:
Ono se to teplo vrátí, fakt nechápu proč tak vyšilujete :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65041
1.7.18 20:42
@kaja00 píše:
@vokishka tak asi žiju jinde, u nás dnes asi 20 a bylo mi na sluníčku docela teplo :think:
Ono se to teplo vrátí, fakt nechápu proč tak vyšilujete :think:

nikdo nevyšiluje, byl to jen takový povzdech a k tomu se přidali nějací radikálové :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
1.7.18 20:49
@natyber píše:
Tak je pravda, že 12°C v noci v červenci je dost málo, dcera volala z tábora, že v noci málem zmrzla. Po ránu 13-14 stupňů a teď je u nás 17°C. a fóuká, chceme jít na zahradu, ale je to jak na jaře :nevim: Já jsem teda jako těhotná ráda, protože ta vedra nedávám. Takže 25°C max by mi stačilo celé léto 8)

Tak to je ještě dobré, u nás v noci 8°C, přes den 12°C. Dnes mi místní předpověď ukazuje na noc 4°C. Byla jsem zavřít slepice a docela tomu věřím, že to tak bude. Chtěla jsem jít zítra s dětmi pod širák, ale zrušili jsme to. Já bych to dala, ale prcci ne. Jinak týden už přitápím. A to jsme otužilci. (700 mnm).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
1.7.18 20:59
@kaja00 píše:
Ono se to teplo vrátí, fakt nechápu proč tak vyšilujete :think:

Nevysiluji, ale chybi mi relax v bazenu. Jak je chladno, tak tam vlezu, ze to musim vysat, udrzovat a nejvic po zadek, ze vic se do vychladle vody nenamocim. Ted by slo od rana do vecera se topit v kaluzi a nejde to. V nedeli odjizdim, takze se urcite otepli, ze nebude bazen blizko a nebude cas :). Zakon schvalnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
1.7.18 21:02
@Ester13 píše:
Tak to je ještě dobré, u nás v noci 8°C, přes den 12°C. Dnes mi místní předpověď ukazuje na noc 4°C. Byla jsem zavřít slepice a docela tomu věřím, že to tak bude. Chtěla jsem jít zítra s dětmi pod širák, ale zrušili jsme to. Já bych to dala, ale prcci ne. Jinak týden už přitápím. A to jsme otužilci. (700 mnm).

Proč by to děti neměly zvládnout, pokud to nejsou kojenci? 8o v zimě je máš ve skleníku?

• Citovat
  • Upravit
15575
1.7.18 21:04

@Kelsey no jo, mít bazén tak by mi bylo taky hej. Ale bazén nemáme a tak přežívám. Na přeplněná koupaliště chodit nehodlám. Nicméně já si i to léto vcelku užívám, ač mi je lépe v zimě (spíš na podzim, jaře), ale reagovala jsem na to, že si „stěžujete“ na tu zimu, tak se nebojte, oteplí se. Je možné, že až odjedeš :mrgreen: ale neboj, máte ještě min. 2 měsíce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
1.7.18 21:07
@Kelsey píše:
Nevysiluji, ale chybi mi relax v bazenu. Jak je chladno, tak tam vlezu, ze to musim vysat, udrzovat a nejvic po zadek, ze vic se do vychladle vody nenamocim. Ted by slo od rana do vecera se topit v kaluzi a nejde to. V nedeli odjizdim, takze se urcite otepli, ze nebude bazen blizko a nebude cas :). Zakon schvalnosti.

Viď, to mě taky štve, že zas vystydla voda v bazénu a to už byla tak krásně ohřátá. :( No tak budu se zas těšit až se oteplí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová