Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lucenka píše:
Proč by to děti neměly zvládnout, pokud to nejsou kojenci?v zimě je máš ve skleníku?
Nejsou. Synátor má dobrý spacák, ale od ségry děti (měšťáci) by to nedaly. Přecijen 4°C pro panelákové děti pod širákem? Navíc by mě ségra zabila, stačilo, když se dozvěděla, že u nás její děti pijí domácí kozí mléko.
Takže, bohužel, slíbenou akci ruším. A to je proti mému svědomí rušit slíbené. Možná jim postavím stan, ale pod širák to fakt není.
@Brita83 píše:
Viď, to mě taky štve, že zas vystydla voda v bazénu a to už byla tak krásně ohřátá.No tak budu se zas těšit až se oteplí
Bazén závidím.
My se chodíme koupat do lomu. Když jsme tan se synátorem byli v červnu, měla voda 10°C.
Blbli jsme, vše v pohodě, ale za dva dny jsem měla zánět močáku, kráva blbá. ![]()
@Ester13 píše:
Bazén závidím.My se chodíme koupat do lomu. Když jsme tan se synátorem byli v červnu, měla voda 10°C.
Blbli jsme, vše v pohodě, ale za dva dny jsem měla zánět močáku, kráva blbá.
Jj bazén je fajn věc, už jen kvůli tomu, že má člověk klid a nemusí se tlačit s dalšíma lidma na koupáku. Ale jinak i přes to občas zajedem na pískovny, tam moc lidí není a voda je tam také příjemně ohřátá. ![]()
K tomu spaní pod širákem, vzpomínám jak jsme jako odrostlejší děti spávaly pod širákem na Šumavě v kempu. Tam v srpnu běžně v noci na nule, k ránu na spacáku jinovatka a žádné luxus spacáky jako dnes. Ty jo, teď přiznám, už bych to nedala, už jsem moc zhýčkaná
![]()
@kaja00
Jj, otepli se, jak odjedu, pocitam s tim. Normalka. Pristi tyden pocitam, ze se budu smazit v Praze a proklinat. ze dobrovolne lezu do rozpaleneho mesta (pracovat na dva tydny) a cestovat denne vydychanym mhd, jestli mi to stoji za to (stoji
)
Jinak byla jsem dneska u nasich na otocku na Zlinsku a meli o 4° min, nez mame my na Breclavsku. Ve vataku jsem nikoho nepotkala, ale ani v kratasich a natelniku moc lidi.
@Kelsey píše:
@kaja00
Jj, otepli se, jak odjedu, pocitam s tim. Normalka. Pristi tyden pocitam, ze se budu smazit v Praze a proklinat. ze dobrovolne lezu do rozpaleneho mesta (pracovat na dva tydny) a cestovat denne vydychanym mhd, jestli mi to stoji za to (stoji)
Jinak byla jsem dneska u nasich na otocku na Zlinsku a meli o 4° min, nez mame my na Breclavsku. Ve vataku jsem nikoho nepotkala, ale ani v kratasich a natelniku moc lidi.
No, tak pokud jedeš od bazénu do Prahy, počítej s tím, že přijdou tropy, tedy pokud máš štěstí jako já.
V létě ty z velkých měst fakt lituju. Když tam musím, je to MHD děs, metro profukuje, v šalinách a autobusech je to zase sauna. Na ulicích děs…
@Brita83 píše:
Jj bazén je fajn věc, už jen kvůli tomu, že má člověk klid a nemusí se tlačit s dalšíma lidma na koupáku. Ale jinak i přes to občas zajedem na pískovny, tam moc lidí není a voda je tam také příjemně ohřátá.K tomu spaní pod širákem, vzpomínám jak jsme jako odrostlejší děti spávaly pod širákem na Šumavě v kempu. Tam v srpnu běžně v noci na nule, k ránu na spacáku jinovatka a žádné luxus spacáky jako dnes. Ty jo, teď přiznám, už bych to nedala, už jsem moc zhýčkaná
![]()
Jo, přesně jak u nás. Nejhorší čas kolem 3. ráno. Oheň už skoro vyhaslý, spacáky ojíněné a do rána daleko. ![]()
@Ester13 píše:
Jo, přesně jak u nás. Nejhorší čas kolem 3. ráno. Oheň už skoro vyhaslý, spacáky ojíněné a do rána daleko.
Jo to byla romantika ![]()
@Brita83 píše:
Jo to byla romantika
Jo, nejlepší to bylo, když jsme byli puberťáci a v kotlíku vařili zálesáckou bouli.
Teď, s děckama, je tam zálesácký guláš, no.
@Ester13 píše:
Jo, nejlepší to bylo, když jsme byli puberťáci a v kotlíku vařili zálesáckou bouli.Teď, s děckama, je tam zálesácký guláš, no.
@Brita83 píše:![]()
![]()
![]()
guláš taky dobrej
No, dobrej je… Ale alespoň po něm nebolí hlava. ![]()
@Ester13 píše:
No, dobrej je… Ale alespoň po něm nebolí hlava.
To je velká výhoda
![]()
@Brita83 píše:
To je velká výhoda![]()
Ale stejně se těším, až všechny děcka odlifruju, slezeme se s bezdětnýma a tu bouli si v tom kotlíku uděláme, pěkně postaru. ![]()
@Ester13 píše:
Ale stejně se těším, až všechny děcka odlifruju, slezeme se s bezdětnýma a tu bouli si v tom kotlíku uděláme, pěkně postaru.
To jo, to věřím, to musí být sranda
![]()
Ja mela v mladi obdobi, ze jsem na leto nadavala. Byla to, zpetne musum uznat, tak trochu poza
cim jsem starsi, tim jsem zimomrivejsi
A ted je na cervenec fakt kosa.
@Bábrdl píše:
Ja mela v mladi obdobi, ze jsem na leto nadavala. Byla to, zpetne musum uznat, tak trochu pozacim jsem starsi, tim jsem zimomrivejsiA ted je na cervenec fakt kosa.
U nás v šest hodin deset stupňů, ale to už mi na teploměr zasvítilo sluníčko, takže muselo být o něco míň ![]()