Studené večeře bez pečiva

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6598
2.9.16 10:31

@fashion_victim83 Super…tohle přesně si myslím taky… :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
879
2.9.16 10:32

Ja jsem to resila polevkama - nezahustuju moukou, ale davam velke mnozstvi zeleniny, atd..mala navic neji pomazanky a ty byly skoro kazdy den ve skolce, tak mi jedla suchy chleba.
Jinak na tu veceri… jogurt s vlockama, testovinove salaty.
Obcas delavam i teplou veceri, ale spis se snazim spachat nejakou rychlovku, lehkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21941
2.9.16 10:35
@fashion_victim83 píše:
Staci se odprostit od toho, ze se na chleba nebo rohlík neco skládá. Ja si dam na talíř par plátku šunky, sýru, vařené vajicko, sušené rajcata, nejakou zeleninu a jim to. Nepotrebudu to mit vyskladane na chlebu.kdyz uz chleba tak zitny lisované nebo vícezrnny z lidlu.Jsem zvykla pečivo nejíst i tam, kde si ho lidi dáváj (k cocce, guláši, lecu atd)

Super, ja si vecere proste radeji uvarim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
2.9.16 10:38

@radkka
No jo, asi by tě zabilo to zopakovat… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
2.9.16 10:41
@hehehe píše:
@radkka
No jo, asi by tě zabilo to zopakovat… :roll:

A tebe by zabilo číst pořádně, než na někoho reaguješ, popřípadě prostě mlčet a dočíst? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
2.9.16 10:41
@fashion_victim83 píše:
Staci se odprostit od toho, ze se na chleba nebo rohlík neco skládá. Ja si dam na talíř par plátku šunky, sýru, vařené vajicko, sušené rajcata, nejakou zeleninu a jim to. Nepotrebudu to mit vyskladane na chlebu.kdyz uz chleba tak zitny lisované nebo vícezrnny z lidlu.Jsem zvykla pečivo nejíst i tam, kde si ho lidi dáváj (k cocce, guláši, lecu atd)

Mě to třeba bez pečiva nezasytí… Mám hned zase hlad a kručí mi v břichu. :oops:
No jo, jdu hledat na začátek na co to ta @radkka maže… Snad ne na pohanku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
2.9.16 10:43
@radkka píše:
A tebe by zabilo číst pořádně, než na někoho reaguješ, popřípadě prostě mlčet a dočíst? :zed:

Nebuď ošklivá! 8) Mě tohle třeba vůbec nevadí, když se někdo na něco zeptá, klidně zopakuji a nepíšu, hele najeď si na stranu 5 té a té diskuze, však o co jde… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
2.9.16 10:44
@hehehe píše:
Nebuď ošklivá! 8) Mě tohle třeba vůbec nevadí, když se někdo na něco zeptá, klidně zopakuji a nepíšu, hele najeď si na stranu 5 té a té diskuze, však o co jde… :nevim:

Však ti píšu, že je to na ZAČÁTKU diskuze. Ne, na pohanku si to fakt nemažu, ha ha ha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
2.9.16 10:44
@radkka píše:
A tebe by zabilo číst pořádně, než na někoho reaguješ, popřípadě prostě mlčet a dočíst? :zed:

promiň, ale já se také zeptám – na co mažeš ty pomazánky prosím? jak je jíte?
Ptám se proto, že mě to opravdu zajímá. díky za odpověď
přečetla jsem celou diskuzi, ale tuhle informaci jsem nenašla, ani v tvé editaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
2.9.16 10:45
@radkka píše:
Já to dělám pokaždé jinak, podle toho, co doma najdu :think: jinak super je červená čočka, je uvařená hned a nerozblemcá se tak, dávám ji i do zeleninových salátů.

Dělám třeba čočku, kterou přidám na orestovanou cibulku s mrkví (nastrouhaná na hrubo), lehce opeču, zaliji vodou a nechám vařit. Nakonec sůl a citronová šťáva. Můžeš to uvařit i zvlášť.

Nebo třeba čočku rozmixuji s uzeným tofu, lžící protlaku, česnekem, olejem, solí. Ale to dělám málo, snažím se vyhybat i soje.

Nebo stačí uvařit čočku s majoránkou a pak do ní přidat nějakou zeleninu, pórek, cibulku, bylinky… prostě podle chuti.

Fazole s libečkem, solí, česnekem a vlašskými ořechy.

Manžel si dělá fazole rozmixované s vejci na tvrdo a petrželkou.

Takhle ja si delavam lusteninove kase, ale jim to teple. Ted uzjizdim na kasi ze zluteho hrachu, smicham ho s dusenou mrkvi na masle, osmazenou cibulkou, pridam libecek, sul, trosku pepre a nekdy i tu citr. stavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2721
2.9.16 10:46

Dcerka taky nastoupila do školky a po shlédnutí jídelníčku mě to množství pečiva taky zarazilo. Myslela jsem, že budou dávat i nějaké mléčné výrobky, tvarohy, jagurty a ono vůbec nic, ani jeden den. Já byla doted zvyklá dávat k dopolední svačině jen ovoce a odpoledne jogurt. Pečivo tedy snídala každý den a občas i večeřěla, má ho ráda a přišlo mi to tak akorát. Ted budu muset taky překopat snídaně a večeře, aby neměla furt jen pečivo. Takže díky za tuhle diskuzi a tipy. Zkusim asi nějaké ty zeleninové placičky, těstovinové saláty, polévky. Zase udělat jen obložený talíř bez pečiva mi přijde takové hladové na večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
2.9.16 10:48
@Jana525 píše:
Takhle ja si delavam lusteninove kase, ale jim to teple. Ted uzjizdim na kasi ze zluteho hrachu, smicham ho s dusenou mrkvi na masle, osmazenou cibulkou, pridam libecek, sul, trosku pepre a nekdy i tu citr. stavu

To zkusím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
2.9.16 10:48

@budi
Dostaneš čočku!!! :mrgreen:
Na zeleninu, už jsem to našla! :dance:
Ale mě by to fakt nestačilo, asi jsem divná a hladová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
2.9.16 10:50
@budi píše:
promiň, ale já se také zeptám – na co mažeš ty pomazánky prosím? jak je jíte?
Ptám se proto, že mě to opravdu zajímá. díky za odpověď
přečetla jsem celou diskuzi, ale tuhle informaci jsem nenašla, ani v tvé editaci

Tak zkus první stranu, osmý příspěvek. Dnes jsou nějaké erupce na slunci? Chceš k tomu i ilustraci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
2.9.16 10:51
@hehehe píše:
@budi
Dostaneš čočku!!! :mrgreen:
Na zeleninu, už jsem to našla! :dance:
Ale mě by to fakt nestačilo, asi jsem divná a hladová.

Asi se neumíš stravovat, protože tělo pečivo nepotřebuje, jen tím zaplácneš prázdné místo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí