Studium na PdF Ostravské univerzity

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19.6.14 19:40

To je mi líto @Maty1989 Ale ty testy prý byly letos stejné jako loni, tak když sis něco zapamatovala, příští rok tto dáš :) letos byl největší nával a brali nejméně lidí, vcelku nechápu, že i mě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
19.6.14 20:54

@Maty1989 já se taky opět nedostala na MŠ…asi to bylo tím počtem lidí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
19.6.14 21:05
@bramboracka píše:
To je mi líto @Maty1989 Ale ty testy prý byly letos stejné jako loni, tak když sis něco zapamatovala, příští rok tto dáš :) letos byl největší nával a brali nejméně lidí, vcelku nechápu, že i mě :)

Tak já to měla letos o nějaký bod lepší jak loni, taky jsem loni byla cca 300. a letos cca 200. :D Jinak to byl poslední pokus, víc už to zkoušet nebudu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.11.14 15:45

Dobrý den.
chtěla bych se zeptat zda je povinné foniatrické vyšetření pro výše uvedený obor. A zda musí student, který se hlásí na tento obor umět zpívat a hrát na klavír a jestli se skládají přijímací zkoušky z hudební výchovy.
Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
24.11.14 17:45
@Andrejka85 píše:
Dobrý den.
chtěla bych se zeptat zda je povinné foniatrické vyšetření pro výše uvedený obor. A zda musí student, který se hlásí na tento obor umět zpívat a hrát na klavír a jestli se skládají přijímací zkoušky z hudební výchovy.
Děkuji za odpověď.

NA všechno by měla být odpověď NE. Já se hlásila, vyšetření k přijímačkám jsem neabsolvovala, zda umím zpívat, nevím, na klavír nehraji - vždy jsem ale chtěla :) A přijímačky jsou jen formou TSP, nic víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
11.10.20 06:30

Hezký den,

studoval někdo nMgr. na OSU Sociální pedagogika-Vychovatelství kombinovaně?

Jak je to s jazyky, praxí a docházkou? Ze studijního mi odpověděli, že se chodí 1× za 14 dní pá+so. Dojížděla bych 400km.

Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko