Stydím se za sebe!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3959
20.12.11 09:47
Barca12345 píše:
aajulinka píše:
promiň, ale na financích přeci nezáleží, stači omezit jídlo a cvičit mužeš i doma..největší prevít je pečivo.. to uplně vynech a jídlo si dej několikrát za den,ale v malých dávkách..pujde to dolu samo..a jestli píšeš jak je ti ze sebe smutno, tak ta vule tam přeci musí být.. ;)
Drzela jsi nekdy fakt zdravy jidelnicek???
Ja kdyz jsem jedla podle doktorky, tak abych mela urcity prijem kilojaulu za den, projedla jsem sama skoro 5000 Kc!!!! Cvicit sama doma casem nestaci (alespon u me), ale ja si koupila stroj domu - nicmene to zase bylo deset tisic!!!

no, tak já omezila uplně pečivo, jím takový ty „suchý chlebíčky“, jím pětkrát za den a od šesti už ne..možná to nemám podle doktorky a nemám určitý příjem kilojaulu, ale za dva měsíce mám dole šest kilo.. a žádný tisíce do toho dávat nemusím, večer dělám sedy-lehy a kmitám nohama ve vzduchu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.12.11 09:48

Holky moc Vám děkuju :) ani nevíte jak moc jste mě potěšili.Na mě teď bude hlavně se ovládat.Chodíme každý den na procházky,tak snad i tohle mi časem aspoň trošku pomůže.Každý večer,když ležím v posteli si říkám,že bych se chtěla vrátit do doby kdy jsem byla hubená.Ale to bych zase neměla moji holčičku :) Jsem šťastná,že ji mám a doufám,že dokážu zhubnout aspoň pro ni :srdce: ,když né pro sebe :,(

• Citovat
  • Upravit
2616
20.12.11 09:49
Barca12345 píše:
aajulinka píše:
promiň, ale na financích přeci nezáleží, stači omezit jídlo a cvičit mužeš i doma..největší prevít je pečivo.. to uplně vynech a jídlo si dej několikrát za den,ale v malých dávkách..pujde to dolu samo..a jestli píšeš jak je ti ze sebe smutno, tak ta vule tam přeci musí být.. ;)
Ja kdyz jsem jedla podle doktorky, tak abych mela urcity prijem kilojaulu za den, projedla jsem sama skoro 5000 Kc!!!! Cvicit sama doma casem nestaci (alespon u me), ale ja si koupila stroj domu - nicmene to zase bylo deset tisic!!!

A s tím cvičením, ano časem to nemusí (ale může) stačit, ale já psala o tom, jak začít. Hlavně se chytit za pr… a donutit se. To žádnej stroj a ani nejlepší jídelníček nezachrání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248

Naprosto ti rozumim. V tehu jsem pribrala 25 kg, zhubla jsem 10 a zase je nabrala zpatky. Videla jsem svoje fotky v a plavkach a malem jsem se poblila, tak me to nakoplo neco delat. Dala jsem Dukanovu dietu a taky chodila denne s kocarem na dlouhy prochajdy. Behem 2 mesicu jsem zhubla 12 kg. Pak jsem toho nechala, ale po novym roce se zase chystam do toho pustit. Jednak se citim sama lip a taky nechci aby moje mala jednou byla ta s tou tlustou matkou… :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053

Ahojky, není se za co stydět! Já jsem po porodu zhubla na svou původní váhu, ale jak jsem dokojila, tak to bylo semtam vínečko, občas pivíčko a bum kila z těhotenství zase nahoře!

Podle mě je naprosto nejdůležitější vynechat jakýkoliv alkohol, bílé pečivo jak už tady někdo říkal a nejíst po 18 hodině, opravdu jíst celý den po 3 hodinách a cvičit!!!!!!!

Začala jsem to tak praktikovat a za 2 týdny jsem zhubla přirozeně 4 kg a hlavně se vejdu do svých džínů.

Je to opravdu otázka vůle a jakmile uvidíš první výsledky bude tě to motivovat dál! Ale jde o to začít.

Držím pěsti!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
20.12.11 09:50
aajulinka píše:
Barca12345 píše:
aajulinka píše:
no, tak já omezila uplně pečivo, jím takový ty „suchý chlebíčky“, jím pětkrát za den a od šesti už ne..možná to nemám podle doktorky a nemám určitý příjem kilojaulu, ale za dva měsíce mám dole šest kilo.. a žádný tisíce do toho dávat nemusím, večer dělám sedy-lehy a kmitám nohama ve vzduchu..

:palec: šikula, takhle se snažím i já, pomalounku to jde taky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
20.12.11 09:52

Ano, hovezi steak je urcite lepsi nez ty rohliky, to jo, ale uz jsme u toho, ze to je prave mnohem drazsi nez ty rohliky… ;)

Stejne tak jako by jsi mela u spravne diety zmenit skoro vsechny potraviny, aby byly zachovany vsechny ziviny co telo potrebuje… ale asi je to zbytecne sem psat, stejne mi napisete, ze to treba neni… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
20.12.11 09:54

Jo a anorexii nebo bulimii nemám a nikdy jsem neměla. Jsem přirozené štíhlá, v těhotenství jsem přibrala 24kg ani nevím jak a bez nejmenších snah (kojení a nespavé dítě) jsem do půl roku měla všechno dole. Bohužel jsem hubla dál až do fáze, kdy mi děsivě padaly vlasy, chodila jsem jako mátoha, úplně na nervy, třes rukou, vypatlaná hlava, nesoustředěnost… Mohla jsem jíst, jak jsem chtěla a ani kilo nahoře. Pak jsem pochopila, že to asi lepší nebude a nějak se srovnala, i když jsem nepřibrala (po odstavení v 1Om.). Teď jsem znovu těhotná a kilča zase naskakujou jako by se nechumelilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3959
20.12.11 09:57
Barca12345 píše:
Ano, hovezi steak je urcite lepsi nez ty rohliky, to jo, ale uz jsme u toho, ze to je prave mnohem drazsi nez ty rohliky… ;)Stejne tak jako by jsi mela u spravne diety zmenit skoro vsechny potraviny, aby byly zachovany vsechny ziviny co telo potrebuje… ale asi je to zbytecne sem psat, stejne mi napisete, ze to treba neni… :mrgreen:

nikdo tady, ale nemluvil o dietách.. já jim třeba to samé co vařím mužskýmu, ale malé porce..no a nejím teda to pečivo.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
20.12.11 10:01
Barca12345 píše:
Ano, hovezi steak je urcite lepsi nez ty rohliky, to jo, ale uz jsme u toho, ze to je prave mnohem drazsi nez ty rohliky… ;)Stejne tak jako by jsi mela u spravne diety zmenit skoro vsechny potraviny, aby byly zachovany vsechny ziviny co telo potrebuje… ale asi je to zbytecne sem psat, stejne mi napisete, ze to treba neni… :mrgreen:

Pokud budu počítat kilo hovězího za 16OKč, pak dvousetgramový stejk je za 32 Kč, brambory pár korun, jedna paprika např. max 10kč. Takže oběd max. za pade a to nasazuju. 4 rohlíky jsou za 8Kč, patnáct deka obyč šunky za dvacku, sušenka za 1OKč. A jsme na 38 korunách za hnus. Zase tak strašlivej nedostupnej rozdíl mi to nepřipadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
20.12.11 10:01
aajulinka píše:
Barca12345 píše:
nikdo tady, ale nemluvil o dietách.. já jim třeba to samé co vařím mužskýmu, ale malé porce..no a nejím teda to pečivo.. ;)

Prave ze tady padlo par prispevku o dietach… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
20.12.11 10:03
Anonymní píše:
verenika píše:
A proč se za to stydíš? Tohle mi nepřijde moc pohoršující, já jsem taky tlustá a určitě ne sama :mrgreen:Jen máš problém zhubnout, holky tě poradí a nikoho to určitě nepohorší nebo tě nikdo neodsoudí :hug:
Jenže já se za sebe hodně stydím,jelikož jsem takhle nevypadala nikdy.A můžu se snažit jak chci ale nejde mi to.Na sladký moc nejsem.U mě je problém to,že ani pořádně neobědvám,jen jím pečivo.

no tak ze bude proble v tom, ze vlastene nejis, jis spatne. musis jist casto a male porce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
20.12.11 10:04

To mas rozdil 10 Kc na jedno jidlo - prumerne… za mesic se to nacte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
20.12.11 10:07
aajulinka píše:
Barca12345 píše:
nikdo tady, ale nemluvil o dietách.. já jim třeba to samé co vařím mužskýmu, ale malé porce..no a nejím teda to pečivo.. ;)

přesně tak, menší porce, bez bílého pečiva, celozrnného se navíc nesní takový množství jako bílého, nejíst zahuštěné smetanové omáčky, polívky nezahušťovat, nesmažit, ale grilovat, na „zdravou“ přípravu je potřeba mnohem méně oleje (takže je výhodné pořídit si kvalitní oliv. olej), jíst jabka, mrkve a jinou dostupnou sezónní zeleninu. Maso nemusí být každý den, uzeniny žádné, občas dobrá šunka, k pití vodu… nevidím v tom nějakou finanční náročnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
20.12.11 10:10

Ahojky tak já tě podpořím a napišu to pod svým jmenem, 3 roky před těhotenstvím jsem měla 70 kilo které jsem zhubla z 96, no a jak šel čas, začala jsem zase přibírat, když jsem opět měla přes 90 kilo, zjistila jsem, že jsem těhotná. V těhotenství jsem se doslova vyžrala na 120 kilo. pak jsem si zlomila nohu takže jsem 3 měsíce nemohla ani chodit, dostala jsem se až na 126. Momentálně jsem váhu stáhla na 102 kilo a v hubnutí pokračuji dále. Za mě stačí jíst 5× denně po třech hodinách v menších porcích. A musím teda říct, že mě to finančně výjde levněji, jelikož když si koupíte zdraví a kvalitní výrobek, nesníte ho tolik, jelikož vás chutově uspokojí menší množství. K tomu všemu jsem přidala domácí cvičení, každý večer, když malý spí, jedu 60 minut na rotopedu + každý den minimálně hodinová procházka s prckem. Víš u mě nastartovalo hubnutí uvědomění si sama sebe, začala jsem se zabývat duchovnem a srovnávat si svoje priority, došla jsem k závěru, že sice nezáleží na tom jak vypadám, ale když kvůli obezite moje duše není štastná, měla bych s tím něco dělat. Myslím, že by ti pomohlo i sezení s psychologem, znám to podle sebe, když nejsem spokojená tloustnu, paradoxne když tloustnu jsem ještě méně spokojená, takže takový začarovaný kruh. Najdi si něco v životě, čím ten kruh přerušíš. A hlavně přestan s výmluvama, jediného koho obelháváš jsi ty sama, dělala jsem to taky. Určitě si během dne najdeš čas na 5 zdravých jídel a na pohyb jistě taky, jak jsem již psala, procházky s dětmi a když spinkají, jít cvičit, bohatě stačí doma. Chce to jen začít, tak si prostě řekni, od ted měním svůj zpusob života a začínám zdravě žít, neodkládej to :) Ono totiž hubnutí není jen o dietě, ale především o úpravě tvého životního stylu. :) TAK S CHUT9 DO TOHO !!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí