Stydké pysky a sexuální aktivita

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20662
18.4.12 11:02
@Anonymní píše:
nevím jestli je patrik opravdu patrik, ale málem jsem spadla ze židle je to jako kdyby mluvil můj přítel o mě - vše sedí ,všechny časy prostě vše jak kdyby to psal můj přítel a jen si změnil jméno

tak a ted to začne být zajímavé :pankac: :pankac: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
18.4.12 11:08

Ono ukecat jí není řešení. Ale promluvit si o důvodech ano. Ono, pokud tu operaci chce, tak ji to s velkou pravděpodobností (hlavně psychicky) pomůže.
Ten problém v posledních 2 měsících může mít třeba z toho, že někdo někde říkal, že je to hnusné a ona si prostě připadá ošklivá, a že se to každému musí hnusit.
Ale je důležité to řešit s přítelkyní, promluvit si o operaci a říct jí, jak to cítíš. A pokud tm jít chce, tak jí podpořit (no, né jí říct, že je to fakt hnusný a jít tam má!).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
18.4.12 11:20
@Anonymní píše: .Nevadí o mi to, že semnou odmítá spát, ale vím, že ona má sex moc ráda a tímle si odpírá jednu z věci kterou opravdu miluje. Vždycky jsme pro ni chtěl to nejlepší, tak žádám vás, zkušené ženy, o radu.Děkuji Patrik

Mě také zaráží, že Patrik napíše, že mu nevadí, že s ním přítelkyně nechce spát. To je přece také ve vztahu důležité. Ty ses nepotřebuješ? Když mi bude partner dávat najevo, že je mu jedno, jestli s ním spím, to mi na sebevědomí moc nepřidá.

Já nejsem třeba moc spokojená s prsama po dětech. Vím to o sobě, ale běda, kdyby se negativně o tom zmínil partner. Taky bych se blokla a cítila se ošklivá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.12 11:20

Prosím vás, je možné někde vidět fotky před a po operaci? Mám podobný problém a zajímalo by mě, jestli opravdu ten vzhled po je podle mých představ.

• Citovat
  • Upravit
20662
18.4.12 11:24
@annaaaaa píše:
Mě také zaráží, že Patrik napíše, že mu nevadí, že s ním přítelkyně nechce spát. To je přece také ve vztahu důležité. Ty ses nepotřebuješ? Když mi bude partner dávat najevo, že je mu jedno, jestli s ním spím, to mi na sebevědomí moc nepřidá.Já nejsem třeba moc spokojená s prsama po dětech. Vím to o sobě, ale běda, kdyby se negativně o tom zmínil partner. Taky bych se blokla a cítila se ošklivá.

Ono když se mu při sexu nezvedá žalud,ale žaludek,tak je spíš rád,když sex není :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
18.4.12 11:26
@Anonymní píše:
Prosím vás, je možné někde vidět fotky před a po operaci? Mám podobný problém a zajímalo by mě, jestli opravdu ten vzhled po je podle mých představ.

Konkrétní odkaz nemám, ale zkus prostě zadat „labioplastika“ do googlu a nech si vyjet obrázky.
Určitě záleží, jak konkrétně to vypadá u tebe a nejlepší je zajít na konzultaci a plast. chirurg vymyslí, co se s konkrétním případem dá „dělat“, případně nakreslí a asi bude mít i fotky, co nejsou „veřejně“ dostupné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
18.4.12 11:27
@Anonymní píše:

Zadej si na googlu obrázky labioplastiky…Myslim, že ta změna je obrovská

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.12 11:57
@Katka86 píše:
Ono když se mu při sexu nezvedá žalud,ale žaludek,tak je spíš rád,když sex není :lol: :lol: :lol: :lol:

Tak toto je docela hnusné. Asi jsi dokonalá.

• Citovat
  • Upravit
20662
18.4.12 12:03
@Anonymní píše:
Tak toto je docela hnusné. Asi jsi dokonalá.

právě že nejsem :lol: :lol: myslela jsem to jinak,než si to pochopila ;) kdyby mi chlap řekl,že ji mám vytahanou a že se mu moje frnda nelíbí tak bych se sexu vyhýbala jak čert kříži :cert: Každá ji má jinou a co?místo aby ji hošánek uklidnil a řekl,že se mu líbí taková jaká je,tak ji řekne,že má gajdu,to je úžasné a tak romatnické gesto :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.12 13:41

jde vidět, že mojí mínění o této stránce díky pár jedincům zrovna hodně klesl, nikde jsem neřekl že jsem jí řekl že jí má vygajdanou tak se uklidněte, nikdy jsme jí tohle neřekl ,jen prostě jsem se jednou zarazil a od té doby se na toto téma nenaráželo, nic…
Omlouvám se myslel jsem si že tu jsou ženské co už mají rozum ale třeba @Katka86 mi příjde jako totální děcko z toho co píše.
Já chci po vás radu jak přemluvit partnerku aby se na tu zasranou operaci vysrala, že mi to nevadí a ty tu do mě valíš takové kraviny. Ptal jsem se na radu a ne na to aby tu mě každá druhá jela jaký nejsem hajzl jí něco takového říct. Jde tu o to, že jí to že jí chcu pomoct, a jelikož už skoro půl roku nepřemýšlím nad ničím jiným než nad tím jak se s tímhle trápí a nechce o tom mluvit otočil jsem se na vás.
Ale co možná ten sex teďka odmíta protože si našla někoho jiného… možná nevím možná to má milion důvodů. Tkaže prosím katko odpusť si tyhle infantilní kecy.

• Citovat
  • Upravit
Obyy
18.4.12 13:46

Ahoj Patriku, mám asi stejný problém jako tvoje přítelkyně, jenže už to neřeším, jsem jaká jsem a ty jí jen prostě dokaž že se ti líbí taková jaká je.
Já se třeba neuvěřitelně styděla před přitelem svlíknout nebo tak a u doktora to bylo to samé. Popravdě, jelikož muj přitel byl panic tak byl taky trošku „zaskočený“, ale ryche přišel na to že je to prostě normální.
Až na to že s ním odmítám taky poslední 4 měsíce spát… ale já mám prostě psychický blok. A myslím ,že celé těhotenství zůstane bez sexu ;)
Držím palce a pevné nervy s některými komentáři :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.4.12 13:48

@annaaaaa já se ale nezminil negativně, na pár sekund jsem se sekl ale hned to přešlo… Nikdy jsme proti tomu neřekl ani křivé slovo. A s tím sexem, jako vadí nevadí. Ale když prostě ona nechce nebudu jí d ničeho nutit.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.4.12 14:11

Zakladateli, to že s tebou nechce spát může mít opravdu tisíc důvodů, takže to nemusí být jednoznačně tímto „nedorozuměním“. To ale tady nezjistíme, o tom si musíš promluvit s přítelkyní.

Pokud ona má problém s tím, že se nelíbí sama sobě, tak pomůže asi jen podpora, opakovat jí, že se ti líbí jaká je, že s tím nemáš problém. Třeba má tvojí první reakci ulouženou v paměti a při jakémkoliv špatném pocitu si to zopákne a připíše tomu větší váhu než to má. Nízký sebevědomí (byť třeba jen v nějaké oblasti) je sviňa a může nadělat spoustu nepříjemností - znám z vlastní zkušennosti. A pokud je to tak, že nepomůže psychice nic jinýho než operace, tak proč ne.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.4.12 14:16

Patriku, já rozumím, o co ti jde. Ale myslím, že ten úvodní přípsěvek byl napsaný tak, že nebylo úplně jasné, co mezi vámi proběhlo, jak jsi přesně reagoval, tak se nečil. Pokus se taky trochu chápat ženské myšlení.
Jsi fajn chlap, že i když se ti to právě nelíbí, operace ti přijde jako zátěž pro ni a bojíš se o ni, že máš takovéhle priority beru jako velké plus u partnera.
Takže rozhodně si o tom promluvit a vysvětlit jí to, že tě to zaskočilo, ale že ji máš rád takovou, jaká je a že se o ni bojíš. Samozřejmě rozhodnutí o operaci je na ní, je to její tělo a pokud je to pro ni podstatné, podpoř ji.
Partnera, který by takhle reagoval, bych brala všema deseti.
Můj chlap byl taky panic, když jsme se poznali, takže nic jiného nezná, nedivil se (nebo to nedal najevo), sex nám funguje super, že si lepší neumím představit, nikdy nic nezmínil. Vadí to mně, u dr ani ne (mám ženskou), ale třeba ve sprchách, nemám odvahu se víc vyholit apod. Takže uvažuju, ale nakonec možná zvítězí fakt, že chlapovi to nevadí a kdoví jak by reagoval, kdych o operaci začala. Myslím, že by byl asi proti.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.4.12 14:35

No, taky mám podobný „problém“ jako tvoje přítelkyně. Naštěstí mám zkušenost s bývalým přítelem, který byl nadšen. Jak tu někdo už psal, přišlo mu to děsně sexy. Mě teda ne a je pravda, že už jsem také uvažovala o operaci. Ale současný partner, manžel, nic nenamítá a dokonce mi na tu operaci řekl, že jsem blázen, proč bych tam chodila. I když z jeho reakcí vím, že už viděl hezčí, tak to není důvod k tomu, abychom s tím měli nějaký problém. Ale jak říkám, když vám někdo dá najevo, že je to super, tak se to pak v budoucnu už lépe vnímá. Řekni jí, že tě to jen zarazilo, že to neznamená, že to vadí, jen prostě, žes to viděl prvně. A že bys chtěl třeba zkusit to využít ke hrátkám. Držím palce.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa