Suché, husté a polámané vlasy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
16
6.3.23 10:18

Suché, husté a polámané vlasy

Ahojte mám dlouhé blond vlasy až po zadek, ale jsou strašně suché a polámané. Prostě sebou musím nosit všude hřeben, protože jak je nemám co 10 minut učesané vypadají hrozně. A u copku mi ty vlasy strašně lítají a vypadám jak po zásahu bleskem :roll:
Vlasy si myju 1-2 týdně (nemastí se mi) vždycky 2× šamponem a potom masku nebo kondicionér. Sice používám fén, ale z mojich předešlých zkušeností jsou ty vlasy po fenovani méně hrozné.
Vyzkoušela jsem všechny možné masky, kondicionéry, šampony a nic. Viděla jsem pár holek co si na mokrou hlavu dávají sirové vajíčko, ale nevím nějaká zkušenost?? (- zkoušela jsem si tam dát olej, to ale ani po 5 sprchach nešel pryč :potlesk:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
55885
6.3.23 10:32

Potřebuješ výživu zevnitř, vitamíny na vlasy. A profi masku na výživu. Porad se s kadeřnicí a možná zvaz, že třeba 5 cm necháš ustřihnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
6.3.23 10:39

A nějakou péči proti krepatění jsi zkoušela? Bezoplachové krémy to jsou.

• Citovat
  • Upravit
16
6.3.23 10:40
@Kolicek95 píše:
A nějakou péči proti krepatění jsi zkoušela? Bezoplachové krémy to jsou.

Jj i nějaké bezoplachove olejicky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1699
6.3.23 10:50

Ostříhat a pravidelné návštěvy kadeřnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
6.3.23 10:52

Na co takový háro, když není kvalitní a vypadá hrozně? Nejlíp ostříhat, udělat účes, který bude šik a vlasy vyživovat hlavně zevnitř, aby narostly kvalitnější.

• Citovat
  • Upravit
16
6.3.23 11:15
@Janli píše:
Na co takový háro, když není kvalitní a vypadá hrozně? Nejlíp ostříhat, udělat účes, který bude šik a vlasy vyživovat hlavně zevnitř, aby narostly kvalitnější.

Kdybych si je chtěla ostříhat, tak se tu neptam a rovnou vezmu strojek :roll:
Takže rada nulová, nechápu lidi, kteří se nesnaží najít dobré řešení, které má delší a horší cestu, ale rovnou jako vy by vzali strojek :potlesk:
Děkuji za názor, ale moc mi to nepomohlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55885
6.3.23 11:24
@Annuli píše:
Takže rada nulová, nechápu lidi, kteří se nesnaží najít dobré řešení, které má delší a horší cestu, ale rovnou jako vy by vzali strojek :potlesk:
Děkuji za názor, ale moc mi to nepomohlo :lol:

Rady tam máš, chybí ti výživa zevnitř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
6.3.23 11:25

Nemáš přirozeně vlnité vlasy? Jestli jo, tak si nech vlasy zkrátit a podívej se na cgm metodu. Já kdybych cesala vlasy tak. casto jako ty, tak je budu mít v tebou popsanem stavu.

• Citovat
  • Upravit
Janli
6.3.23 11:28
@Annuli píše:
Děkuji za názor, ale moc mi to nepomohlo :lol:

Trochu přeháníš, ne? Stačí účes zkrátit na polovinu a dát mu kvalitní střih. Zničený vlasy ti nic zázračně neopraví a mít za každou cenu dlouhý vlasy i když nejsou pěkný…… nechápu to….
Sama jsem radši několikrát dlouhý vlasy ostříhala, když jsem naznala, že jsou poškozený.

• Citovat
  • Upravit
16
6.3.23 11:36
@Pitaya1 píše:
Nemáš přirozeně vlnité vlasy? Jestli jo, tak si nech vlasy zkrátit a podívej se na cgm metodu. Já kdybych cesala vlasy tak. casto jako ty, tak je budu mít v tebou popsanem stavu.

Nemám je přímo kudrnaté, ale konečky jsou lehce vlnité

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
6.3.23 11:36

Doporučuji profi sadu kosmetiky..Framesi Morphosis, řada Restructure.. šampon, balzám, bezoplachové sérum.. určitě vám to pomůže… mám doma a nedám na to dopustit.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
6.3.23 11:37
@Pitaya1 píše:
Nemáš přirozeně vlnité vlasy? Jestli jo, tak si nech vlasy zkrátit a podívej se na cgm metodu. Já kdybych cesala vlasy tak. casto jako ty, tak je budu mít v tebou popsanem stavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
6.3.23 11:39
@Annuli píše:

Zkus tu cgm. Mně se vlní tak od půlky, ale nemam je tak dlouhé a dost to pomohlo. Nejlíp vypadají, když je nechám přirozeně uschnout a už je pak necesu. A používat hodně kondicionér.

• Citovat
  • Upravit
11
6.3.23 12:06

@Annuli a blond je máš svoje nebo odbarvené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková