Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahojte mám dlouhé blond vlasy až po zadek, ale jsou strašně suché a polámané. Prostě sebou musím nosit všude hřeben, protože jak je nemám co 10 minut učesané vypadají hrozně. A u copku mi ty vlasy strašně lítají a vypadám jak po zásahu bleskem ![]()
Vlasy si myju 1-2 týdně (nemastí se mi) vždycky 2× šamponem a potom masku nebo kondicionér. Sice používám fén, ale z mojich předešlých zkušeností jsou ty vlasy po fenovani méně hrozné.
Vyzkoušela jsem všechny možné masky, kondicionéry, šampony a nic. Viděla jsem pár holek co si na mokrou hlavu dávají sirové vajíčko, ale nevím nějaká zkušenost?? (- zkoušela jsem si tam dát olej, to ale ani po 5 sprchach nešel pryč
)
Potřebuješ výživu zevnitř, vitamíny na vlasy. A profi masku na výživu. Porad se s kadeřnicí a možná zvaz, že třeba 5 cm necháš ustřihnout.
A nějakou péči proti krepatění jsi zkoušela? Bezoplachové krémy to jsou.
@Kolicek95 píše:
A nějakou péči proti krepatění jsi zkoušela? Bezoplachové krémy to jsou.
Jj i nějaké bezoplachove olejicky
Na co takový háro, když není kvalitní a vypadá hrozně? Nejlíp ostříhat, udělat účes, který bude šik a vlasy vyživovat hlavně zevnitř, aby narostly kvalitnější.
@Janli píše:
Na co takový háro, když není kvalitní a vypadá hrozně? Nejlíp ostříhat, udělat účes, který bude šik a vlasy vyživovat hlavně zevnitř, aby narostly kvalitnější.
Kdybych si je chtěla ostříhat, tak se tu neptam a rovnou vezmu strojek ![]()
Takže rada nulová, nechápu lidi, kteří se nesnaží najít dobré řešení, které má delší a horší cestu, ale rovnou jako vy by vzali strojek ![]()
Děkuji za názor, ale moc mi to nepomohlo ![]()
@Annuli píše:
Kdybych si je chtěla ostříhat, tak se tu neptam a rovnou vezmu strojek
Takže rada nulová, nechápu lidi, kteří se nesnaží najít dobré řešení, které má delší a horší cestu, ale rovnou jako vy by vzali strojek
Děkuji za názor, ale moc mi to nepomohlo
Rady tam máš, chybí ti výživa zevnitř.
Nemáš přirozeně vlnité vlasy? Jestli jo, tak si nech vlasy zkrátit a podívej se na cgm metodu. Já kdybych cesala vlasy tak. casto jako ty, tak je budu mít v tebou popsanem stavu.
@Annuli píše:
Kdybych si je chtěla ostříhat, tak se tu neptam a rovnou vezmu strojek
Takže rada nulová, nechápu lidi, kteří se nesnaží najít dobré řešení, které má delší a horší cestu, ale rovnou jako vy by vzali strojek
Děkuji za názor, ale moc mi to nepomohlo
Trochu přeháníš, ne? Stačí účes zkrátit na polovinu a dát mu kvalitní střih. Zničený vlasy ti nic zázračně neopraví a mít za každou cenu dlouhý vlasy i když nejsou pěkný…… nechápu to….
Sama jsem radši několikrát dlouhý vlasy ostříhala, když jsem naznala, že jsou poškozený.
@Pitaya1 píše:
Nemáš přirozeně vlnité vlasy? Jestli jo, tak si nech vlasy zkrátit a podívej se na cgm metodu. Já kdybych cesala vlasy tak. casto jako ty, tak je budu mít v tebou popsanem stavu.
Nemám je přímo kudrnaté, ale konečky jsou lehce vlnité
Doporučuji profi sadu kosmetiky..Framesi Morphosis, řada Restructure.. šampon, balzám, bezoplachové sérum.. určitě vám to pomůže… mám doma a nedám na to dopustit.. ![]()
@Pitaya1 píše:
@Annuli píše:
Zkus tu cgm. Mně se vlní tak od půlky, ale nemam je tak dlouhé a dost to pomohlo. Nejlíp vypadají, když je nechám přirozeně uschnout a už je pak necesu. A používat hodně kondicionér.