Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Krásný den všem ![]()
Ve středu jsem byla na plánované extrakci dolní mrtvé šestky, protože se pod ní udělal obří chronickej váček a zub už nešel zachránit. Extrakce byla trošku náročnější, ale v pohodě. V pátek mi večer naskočily horečky a ta rána začala jako bolestivě svědit a dáseň a kost pod zubem na dotyk příšerná bolest. Tak jsem si včera zajela na pohotovost. Diagnóza suché lůžko, pry jsem ránu měla i lehce zahnisanou. Doktorka udělala výplach peroxidem, do rány mi vložila Alveogyl a dala mi ATB Dalacin s tím, že po neděli už nebudu o ničem vědět. Mám v sobě 3 z 16 tobolek, ale bez brufenu se neobejdu a dáseň i kost stále pekelně bolí i přes tu vložku Alveogylu uvnitř. Chtěla jsem se zeptat na vaše zkušenosti, jak dlouho jste třeba měli podobné bolesti a tak. Vzhledem k návalu na pohotovosti se mnou doktorka moc nedebatovala a řekla mi jen nevyplachovat ničím po celou dobu léčby, vůbec a že ta vložka tam buď vydrží nebo vypadne a že to nevadí. Při dotazu na nutnost neschopenky mi řekla, že není třeba, protože po neděli o tom nebudu vážně ani vědět. Zatím to tak vůbec nevypadá a já vyhlížím každou možnost vzít si brufen.
Předem moc děkuji všem.
@luciashek osobně ne, ale ségra dvoje atd a měsíc bolesti.. každý to snáší jinak. Zavolej v pondělí své Dr ![]()
Manžel skončil na neschopence, na pohotovosti mu nepomohli, respektive neulevilo se mua pak každý den jezdil na šílené čištění do nemocnice, na bolest měl aulin, běžné léky vůbec nepomahaly…myslím že se dohromady dával 14 dní a zhubul 15 kilo
držím palce, já mám po tomhle hrůzu z trhání…zrovna jsem porodila třetí dítě a manžel oteklou tvář ze neviděl na jedno oko, to chceš v šestinedělí ![]()