Vytržení osmiček

8.12.21 19:36

Vytržení osmiček

Ahoj, včera k odpoledne jsem byla na vytržení osmiček. Rostly mi svisle, tak mě moje zubařka poslala na chirurgii. Tam mi teda zuby vysekali a dali mi antibiotika. Trochu mi tekla krev, ale to prý je normální. Problém je, že je to už 32 hodin a krev mi stále teče. Ne nějak moc, ale teče a já teda nevím, jestli to je pořádnormální? :think: případně jak krev zastavit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
965
8.12.21 19:52

Byla jsem na trhani osmicek ted v lete, byla to teda vzdy jednoducha extrakce a behem chvile byl zub venku, ale taky me tak trochu slabe tekla krev do druheho dne. Ale na druhy den jsem s tim uz normalne pracovala. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
8.12.21 19:53

Mně je vysekávali loni obě a obe vpravo a rány mi zašil. Krev mi taky malinko tekla, cítila jsem to v puse. Ale já je neměla vůbec vyrostlé ven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.12.21 20:03

@Aduš8 mě je taky zasili. Nic mě nebolí, jen ta krev mě znepokojuje. Zdá se mi, že teče stále stejně ( i když to není moc ) Na chirurgii mi říkali, že to krvácet chvíli bude, tak nevím jestli je to ještě v normě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
8.12.21 20:04

V puse ta rána nezaschne, takže to chvíli trvá než se uzavře, aby tam netekla žádná krev. Pokud je to trochu, tak v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.12.21 20:10

@Jolynka je mi jasné, že v puse to bude schnout hůře. Jen mě na chirurgii vystrašili tím, že když se neutvoří krevní sraženina můžu dostat zánět suchého lůžka, prý se většinou objeví 3-6 den po vytržení :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
8.12.21 20:36

Taky jsem je měla svisle, a měla jsem stehy. Dostala ani antibiotika a aulin. Krev tekla celý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.12.21 20:40

@Mai_nh Ja měla horní svislé a dolní vodorovně, což je asi jedno. Krev mi ale teče už druhý den. Nedávno byla i sestra na stejném zákroku a krev ji tekla jen pár hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
9.12.21 01:46

@Wirczorkovaanna myslím si, že mi taky tekla dva dny, ale muže do být málo, a krev se smíchá de sliny a vám se to muže zdát hodně.

Upřímně si moc nepamatuju, jaký jsem měla příběh. Ale myslím že 2.-.3. je v pohodě.

Každý má jiný průběh, já třeba vím, ze bych klidně za na trhaní 8. znovu. Někdo jiný z toho má trauma..

Ale kdyby to trvalo déle, určitě zavolejte chirurgovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.