Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Máte zkušenost s Sudocrem Antiseptický ochranný krém?
Přidejte zkušenost s Sudocrem Antisept...@bozska-mrcha píše:
Já začala používat na občej gel pro intimní partie a docela dobrý![]()
holčina s touhle vychytávkou přišla ze školy
ovšem je fakt, že na akné nějak extra netrpím, jen před ms si ta pleť dělá co chce a tohle to dost dobře dává do normy
Uz roky se jim meju take, nemam akne, ale moji pleti to dela moc dobre ![]()
@zuza23 píše:
@bozska-mrcha takže pomáhá třeba chilli gel? To by mě nenapadlo patlat si to na obličej
já měla doma jen Laktacyd, ale ono je to všechno ne jedný vlně tak proč to nezkusit. Holčina s tím přišla, že spolužačka to měla jako typ od kožařky
no zabralo
Jo a sudocreamem likvidujem ja i partner bolaky na zadku
za noc po nich neni ani pamatky
![]()
@zuza23 jasně, prodávají se 15 mg tablety, tak jednu ráno a jednu večer. Zkus to. ![]()
@Malaga děkuji za radu. Mě na kožním vždycky napsali nějakou pastu, co mi v lékárně namíchali, ale vůbec to nepomahalo, spíš naopak. Takže v tomto už dr nevěřím.
Mě pomohla voda a makeup od synergenu. Slíbila Jsem si, ze to budu hlását každému, kdo bude poslouchat. Jako mávnutím proutku můj obličej jako struhadlo proměnil zase v pěkný. Neříkám že nemám problematickou i tak, ale pupínky nikde.
Jinak sudokrem a francovka to jistí i před ms
@DeTer od synergenu mám antibakterialni kompaktní pudr. Poradila mi ho kamarádka a je fakt, že po něm jako snad jediném se mi to nehorsi. Ale ani nelepsi ![]()
Já používala sudocrem před těhotenstvím při hormonální stimulaci, kdy nefungovalo vůbec nic. Ani kosmetika..A sudocrem mě zachránil pubertální obličej ![]()
@zuza23 píše:
@DeTer od synergenu mám antibakterialni kompaktní pudr. Poradila mi ho kamarádka a je fakt, že po něm jako snad jediném se mi to nehorsi. Ale ani nelepsi
Nepudruji vůbec a ta čistící voda je úplně skvělá. Jednak mi voní a hlavně musím potřebovat třeba dva tři vatové tampony abych viděla čistý výsledek. Obličej mám pak krásně jemný a bez černých teček! prostě jsem opravdu spokojená a i s make upem. když lítám celý den stane se, že si musím znova nanest a druhý den ani památka po nějakém včerejším dni… ![]()
@DeTer já používala čistící vodu od clean & clear a bez účinků. V pubertě mi pomáhali výrobky od garnieru, vlastně ještě před těhotenstvím mi pomáhal, když se nějakej pupínek pokoušel ukázat, ale teď ani ten garnier nepomáhá. Jen bb cream to trochu zamaskuje. Tak zkusím změnit značku, třeba to taky pomůže
díky za typ ![]()
@bozska-mrcha mne laktacyd doporucila doktorka na cele telo, kdyz jsem mela koprivku po atb ![]()
@Janha píše:
@bozska-mrcha mne laktacyd doporucila doktorka na cele telo, kdyz jsem mela koprivku po atb
taky už to používám na celé tělo, když už tak už. Proč mi na vaně zase pixlu navíc ![]()